Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de satma niyeti vardı Android 10 yükleyince ama bir iki hard reset ile kendine geldi. Ben de zahidow ile aynı fiyata aldım 2 sene kullanmadan satmam gibime geliyor. Dolar böyle tırmanırsa orta segment telefon bile bu ülkeye lüks olacak zaten.
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    arada 2 kat fiyat var 5 pro miss gibi kullan
  • Arkadaşlar;

Oyun açınca ekran parlaklığım bir anda düşüyor.

Kendi Müzik çalar uygulaması haricinde müzik dinlediğimde ekolayzır ayarı yapamıyorum yaptığım ayarda devre dışı kalıyor.

Bazen ekran çift tıklama ile açılmıyor. Ekranı açmak için 2 kere güç tuşuna basmam gerekebiliyor.

Yeni Uygulamalar otomatik tam ekran açılmıyor ayarlardan ön kamerayı göster demem gerekiyor.

Uygulama bilgilerinde, bazı erişimlerini kısıtladığım uygulamaların kısıtladığım erişim izninin otomatik açıldığını görüyorum.

Umarım bir abeslik yoktur sizde de aynı sıkıntılar var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Merhaba arkadaşlar,

yeni güncelleme ile birlikte 1080p 60 fps kayıt sorunu çözüldü mü? Eski versiyonda 60 fps de takılmalar vardı deneyen oldu mu ?
    Biraz geç yazıyorum ama düzelmiş hocam takılma olmadı deneme çekimimde ve pc den baktığımda 59.16 fps gözüküyordu
  • Arkadaşlar android 10 dan sonra kamera arayüzünde ultra geniş açı modu goremedim bulamadim sizde durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geniş açı özelliği zoom un içinde geriye doğru zoom yaparsan geniş açı oluyorr
  • Birkaç haftadır ana konudan uzak kalmıştım. Az önce, yazılan problemleri okudum. Ne kadar çok problem yaşayan varmış. Ben C.02 sürümü kullanıyordum ve bu sorunların hiçbirini yaşamadım. Birkaç gün önce, can sıkıntısından LineageOs 17 unofficial sürümü yükleyip kullanmaya başladım. Bu romda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta diğer custom romların hepsinden iyi çıktı.
    Ne kullanırsanız kullanın, temiz bir kurulum şart. Bazı sorunlar sizi cihazdan soğutabilir ama bunlar aşılmayacak sorunlar değil.
    Mesela kamera ile sorunu olanlar, gcam yükleyip sorunlarını büyük ölçüde çözebilir. Çünkü, mevcut kamera yazılımı donanıma göre zayıf kalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılıfsız kullandığım için arka kapakta çizikler olmaya başladı. Kullandığınız kılıfların yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

Kılıfsız kullandığım için arka kapakta çizikler olmaya başladı. Kullandığınız kılıfların yazabilir misiniz?
    Kutudan çıkan şeffafı kullanmıyor musunuz? Ben onu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Kutudan çıkan şeffafı kullanmıyor musunuz? Ben onu kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Kullanmiyodum kullanmaya basladim ama cok kalin geldi. kenarlardaki cikintilar da rahatsiz ediyor

• Şu virüs belası olmasaydı Aliexpress'den birçok malzeme alacaktım. Ekran koruma camı, kamera koruma camı ve güzel bir kılıf. Şu an için kutudan çıktığı gibi kendi kılıfı ve ekran koruması ile kullanıyorum ben. Kutudan çıkan kılıfın ekran ve kamera çıkıntıları güzel lens ve ekranı koruması şu an için yeterli. Tek sevmediğim nokta kamera koruma çıkıntısının olmasından dolayı telefonu masaya koyunca sendelemesi bu da kılıfın getirdiği tek dezavantaj benim için.

Aşağıya linkini bıraktığım kılıf benim çok hoşuma gitti hem arka yüzeyi tam düz çıkıntı yok. Çerçeve kalın ele dolgunluk hissi verir. Bir önemli noktası arka tarafı kalın olduğu için kamera koruma lensi yapıştırılsa bile lensin üstünde oluşan ekstra kalınlık kılıfın dışında taşmıyor.
    aliexpress.com
    US $6.54 5% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de RMX1971 orijinal OPPO Realme Q kılıf yumuşak kauçuk tampon Realme 5 Pro kılıf koruyucu kapak AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000746224353.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.63412324J3W0oT&algo_pvid=72ca83de-625e-4c01-9b3c-c45eb351bbe0&algo_expid=72ca83de-625e-4c01-9b3c-c45eb351bbe0-3&btsid=0be3769015875909306653183ee413&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Aşağıdaki videoda da tam dakika ve saniyesi 2:21 de görebilirsiniz kılıfın kalınlığının, kameranın çıktısından yüksek bir seviye de olması. Bu da bana ekstradan lens koruma camını takmama rağmen hâlâ lensi çizilmekten koruma şansı veriyor. Umarım video gördüğünüz de derdimi anlatabilmişimdir.
    SMACK TECHyoutube
    Realme 5 Pro Best Backcover ICONIC Case Unboxing & Overview
    https://www.youtube.com/watch?v=288CEW4oop4&feature=youtu.be&t=141

TR de satılanlar için aşağıya bıraktığım N11 deki linklere bakabilirsiniz ben bunları Aliexpress'de de görüp beğenmiştim. Uzunca bir süre N11 e bu kıfların gelmesini takip etmiştim bu dükkan getirmiş. (Aynı dükkandan link vermekte kesinlike reklam amacım yoktur. Lütfen art niyet aramayınız. Sadece kullanıcı yararına bilgi paylaşıyorum.)
    urun.n11.com
    Microcase Realme 5 Pro Brushed Carbon Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/microcase-realme-5-pro-brushed-carbon-kilif-P418815228

urun.n11.com
    Microcase Realme 5 Pro Fabrik Serisi Kumaş Ve Deri Desen Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/microcase-realme-5-pro-fabrik-serisi-kumas-ve-deri-desen-kilif-P419250496

Bu iki kılıfı Aliexpress'den araştırıp görebilirsiniz. Daha çok kullanıcı yorumu paylaşımı var.

Birde TR deki camlara bu aralar güvenemiyorum. En son Realme 5 Pro nun dışında iki farklı cihaz için N11 den ekran koruma cam almıştım. Aldıklarımın hiçbiri telefonlara uyumlu olmadı ama hepsini sıkıntısız bir şekilde iade ettim. (Son temperli cam alışverişimden önce yine N11 den cam almıştım ve onlar tam uyumlu çerçevelerden boşluk bırakmayıp ekranı tamamen kapatıp koruyabiliyordu.)

Dostlar varsa bildiğiniz bir dükkan N11 ya da GittiGidiyor da (N11 olması daha iyi iade işlemi daha kolay oluyor benim için) ekranın tüm kenarlarını kaplayan bir temperli cam öneriniz var mıdır? Alıp kullanılmış denenmiş olması önemli benim için.

• cihazın kendi recovery'si ile sürüm düşürmek mümkün mü? denemeli miyim, bi sorun çıkar mı?
  • bextrium B kullanıcısına yanıt
    Twrp yüklemen gerekiyor. Bu şekilde sürüm düşürmek mümkün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tema yukleyebilen var mı?

• Sanırım VOLTE kullanamıcaz bu cihazda.

• Benim bir sorunum var. Ekranı açarken 3 saniye gibi bir gecikme yaşıyorum. Hem düğme ile hem de çift tıkla yaptığımda aynı şey oluyor. Kapatırken herhangi bir sorun olmuyor

• Ben bir kere sıfırladım yeterli gelmiyor mu? Yani iki kere olmasının bir sebebi varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sıfırlamada tüm herşey siliniyor galiba.

Yedekleme ve sorunsuz senkronizasyon için yani tüm dosyaları ve kurulan programları aynen ekleyebilmek için hangi yöntemleri önerirsiniz?

Ayrıca Nisan 2020 güncellemeleri gelmeye başladı.
    Bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.