Ben cihaz değişimi istemediğim için detayını sormadım. Değişim için fatura sahibi gerekmiyordu herhalde. Yok yine de gerekiyorsa fatura varsa elinde isim soy isimden bulmaya çalış. Hangi mağazadan alındıysa onlardan bilgi almaya çalış. |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (455. sayfa)
-
-
Bugün cihazı verdim evde yedekte duran redmi not 9pro yu kullanıyorum bu cihaz da en az GT pro2 kadar hızlı üstelik ısınma sorunu yok.
İnanın ısınıyor idi cihaz ve dosya yükünden mıdır bilmem hantallasmis idi umarım değişim yapar ve ccihaz verirler verilen ise tutmam bu saatten sonra realmi defteri kapanır benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 13 Aralık 2024; 14:11:0 > -
Yahu bu telefondan bir tek ben mi memnunum anlamadım! 2 tane aldım, tanıdığıma da aldırdım 2 tane. Hem onlar hem de biz çok memnunuz. Yok yeşil çizgi yok batarya fln, birde birkaç kişi dışında bu muhabbeti sürdüren de yok, enteresan. Adam garanti kapsamında para iadesi alıyor, üzerine firmayı ve telefonu kötuluyor valla ilginç... -
Siz telefondan şikâyetçi olmayan birkaç kişiden birisiniz bu telefonlar kronik sorunlu sadece biz değil yurtdışı forumlarda da şikayetçi olan insan sayısı bir hayli fazla.
-
elektronik şans işi dedikleri bu olsa gerek. benim cihazda hayalet ekran var mesela yeşil çizgi henüz oluşmadı. Fakat sizin cihazlarda da garanti bitiminden 30 gün sonra yeşil çizgi ekranda belirmeyeceği ve o an savunmasız kalmayacağınızın garantisi yok sanki,
Ben telefondan kurtulma planları yapıyorum açıkçası servise gönderip para iadesi talep edeceğim honor 200 gibi bir cihaz almak istiyorum kararsızım biraz yeni yıl zamları stopaj vs denk gelmeden
-
Hocam konu sahibi olarak söyliyim bir daha realmenin önünden geçmem.
Kronik sorunlu olduğu globalde belli olan bir cihaz için adam gibi cihaz değişimi teklif etmediler, adamına göre farklı tutarlardan iade yapıyorlar.
Pil en son 3.5 saat ekran süresi veriyordu, üstelik 18 aylık cihazdı. Rezillikten başka bir şey değil -
Batarya değişimi için garantiye verenler, ücretsiz bir şekilde değiştiriyorlar mı? Benim telefonunda bataryası 3.5-4 saat ekran süresi vermeye başladı, eğer değiştirilirse cihazı a13e düşürüp kullanmaya devam edicem a14 bu telefonda çok rezil çalışıyor
-
Arkadaşlar bu bataryanın hızlı bitmesi durumuyla ilgili forum xda da android 14 ten 13 e geri dönüp sorunu çözenler olduğunu gördüm acaba geri dönen var mi android 13 e ? Şarj iyileşti mi?
-
Durumu tam anlayamamış veya kavrayamamışsınız maalesef. -
Realme pazarlama müdürü sahaya inmiş 😂 -
ne yalan diyim ilk okuyunca bende öyle sandım,
yeni sloganları şu olsun o zaman; masumiyetin yeşil çizgisi ''realme''
-
patron sen honor 200 e geçmiştin galiba, cihaz nasıl memnun musun bende ona geçmeyi düşünüyorum hem daha fazla para vermemek için hemde yeni yıl zamlarından daha az nasibimi almak için
-
Telefon güzel hocam. İşlemcisi daha kötü, kamerada 4k 60 fps yerine 30 var o kadar. Hızlı şarjı da biraz kısıtladım realme gibi olmasın diye. Telefon genel olarak iyi, oyun oynamıyorum sadece video çekerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X