Ben cihaz değişimi istemediğim için detayını sormadım. Değişim için fatura sahibi gerekmiyordu herhalde. Yok yine de gerekiyorsa fatura varsa elinde isim soy isimden bulmaya çalış. Hangi mağazadan alındıysa onlardan bilgi almaya çalış. |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (455. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bugün cihazı verdim evde yedekte duran redmi not 9pro yu kullanıyorum bu cihaz da en az GT pro2 kadar hızlı üstelik ısınma sorunu yok.
İnanın ısınıyor idi cihaz ve dosya yükünden mıdır bilmem hantallasmis idi umarım değişim yapar ve ccihaz verirler verilen ise tutmam bu saatten sonra realmi defteri kapanır benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 13 Aralık 2024; 14:11:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu bu telefondan bir tek ben mi memnunum anlamadım! 2 tane aldım, tanıdığıma da aldırdım 2 tane. Hem onlar hem de biz çok memnunuz. Yok yeşil çizgi yok batarya fln, birde birkaç kişi dışında bu muhabbeti sürdüren de yok, enteresan. Adam garanti kapsamında para iadesi alıyor, üzerine firmayı ve telefonu kötuluyor valla ilginç...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz telefondan şikâyetçi olmayan birkaç kişiden birisiniz bu telefonlar kronik sorunlu sadece biz değil yurtdışı forumlarda da şikayetçi olan insan sayısı bir hayli fazla.
-
elektronik şans işi dedikleri bu olsa gerek. benim cihazda hayalet ekran var mesela yeşil çizgi henüz oluşmadı. Fakat sizin cihazlarda da garanti bitiminden 30 gün sonra yeşil çizgi ekranda belirmeyeceği ve o an savunmasız kalmayacağınızın garantisi yok sanki,
Ben telefondan kurtulma planları yapıyorum açıkçası servise gönderip para iadesi talep edeceğim honor 200 gibi bir cihaz almak istiyorum kararsızım biraz yeni yıl zamları stopaj vs denk gelmeden
-
Hocam konu sahibi olarak söyliyim bir daha realmenin önünden geçmem.
Kronik sorunlu olduğu globalde belli olan bir cihaz için adam gibi cihaz değişimi teklif etmediler, adamına göre farklı tutarlardan iade yapıyorlar.
Pil en son 3.5 saat ekran süresi veriyordu, üstelik 18 aylık cihazdı. Rezillikten başka bir şey değil
Batarya değişimi için garantiye verenler, ücretsiz bir şekilde değiştiriyorlar mı? Benim telefonunda bataryası 3.5-4 saat ekran süresi vermeye başladı, eğer değiştirilirse cihazı a13e düşürüp kullanmaya devam edicem a14 bu telefonda çok rezil çalışıyor
Arkadaşlar bu bataryanın hızlı bitmesi durumuyla ilgili forum xda da android 14 ten 13 e geri dönüp sorunu çözenler olduğunu gördüm acaba geri dönen var mi android 13 e ? Şarj iyileşti mi?
Durumu tam anlayamamış veya kavrayamamışsınız maalesef.
Realme pazarlama müdürü sahaya inmiş 😂
ne yalan diyim ilk okuyunca bende öyle sandım,
yeni sloganları şu olsun o zaman; masumiyetin yeşil çizgisi ''realme''
-
patron sen honor 200 e geçmiştin galiba, cihaz nasıl memnun musun bende ona geçmeyi düşünüyorum hem daha fazla para vermemek için hemde yeni yıl zamlarından daha az nasibimi almak için
-
Telefon güzel hocam. İşlemcisi daha kötü, kamerada 4k 60 fps yerine 30 var o kadar. Hızlı şarjı da biraz kısıtladım realme gibi olmasın diye. Telefon genel olarak iyi, oyun oynamıyorum sadece video çekerim
hocam teşekkürler cevap için. Kafam karışık açıkçası bir çinliden kaçıp diğer çinliye tutulmak :))
bir kez düzgün fiyat vereyim kurtulayım diye modellere baktım, s24 30.500 den 32-34 lere çıkmış s24+ 36-38 bin bandından 42-44 binlere gelmiş ucuz satıcılar var fakat ne kadar güvenilir onları baz almadım daha 15 gün önce fiyatlar böyleydi
yolumuz yeniden çin mahallesine gibi
-
S24FE bakabilirsiniz bence. Ben de GT2 Pro'dan kamerası dışında memnun kalan tayfadanım ama ben de artık değiştirmeyi düşünüyorum. Honor 200'ün video çekerken bile kastığını vs gösteren incelemeler var. Zaten SoC olarak daha kötü ama Honor 200 Pro veya S24FE geçilebilecek modeller muhtemelen GT2 Pro'dan geçiş için. Honor Çinli ama bence Realmeden daha başarılı bir arayüzü var optimizasyon konusunda. Honor Pad X9 4 GB ramle gayet günlük multimedya kullanımında sıkıntı çıkarmıyor bana.
-
Arkadaşlar telefonu servise vereceğim bunun için vatandan almıştım vatana mi götüreyim yoksa realme yazıp onlarin yönlendirmesine göre mi davranayım?
İkinci olarak telefonu nasıl yedeklerim bunu kolaylaştıran uygulamalar var mı?
Kampanyalar bitti hocam yıl sonu hedefi falan da tamamlanmıştır birçok firmanın. GT2 pro ayarı için honor 200ün pro modeline bakmanız lazım. Bana yeter diye düz 200 aldım ben
Para iadesi veriyor ama verdiği para iadesine aynı özellikte bir telefonu alamıyorsun seni hakem heyeti ile uğraştırıyor Samsung böyle bir şey yapmıyor direkt üst modeliyle değişim sağlıyor seni uğraştırmıyor. Bir de aklımızda dalga geçerek sizin öyle bir hakkınız yok diyor hakem heyetine verdikten sonra hakkım neymiş gördüm. Cumartesi günü Real mi 12 Pro Plus 512 GB modelini aldım
evet honor için farklı söylemler var son dönemlerde bende baktım forumlarında, s24 fe evet iyi bir seçenek gibi görünüyor ekranın iç oranı kenarındaki siyalıklar sanırım realme gt2 pro ile aynı boyutta gibi geldi videolardan gördüğüm kadarıyla
honor realme den iyidir tabi ki gt2 pro kötü bir cihaz değil fakat aynı cihazın binlerce kişide farklı ekran süreleri ve arızaları vermeleri bu cihazı aşağı çekti yoksa ben çok alıştım cihaza ve cihaz 2022 yılında üretildi kendi ülkesinde bunu da yabancı forumlarda gördüm bir operasyon yapıldığı çok açık tüketicilere
-
evet honor 200 ufs depolama farkları var düz 8 likte 2.2 12 likte 3.1 ufs farkı var
ve bu farkların olduğu tüm markalarda fiyat farkları minimum 4 5 bin tl, banada düz yeter ama 12 gb lik almayı düşünürüm,
birde ekran eğimi olarak prodaki gibi değil diyorlar çok mu kıvrım var bakınca anlayamıyorum daha çok düz ekran hissiyatı mı veriyor honor 200
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X