kanunların ağır işleyişini kullanıyorlar. Ne kadar sürede heyetten cevap geldi size kısaca bir süreci anlatabilir misiniz? o işlemci bile mevcut işlemciden geride ama en azından enflasyona endeksli fiyatı makul bir ürün vermişler hayırlısı olsun. zaten bu firmalar böyle yaparak ağzı yanan herkesi samsungcu yapacaklar sonra da tezgahı toplayıp giderler |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (456. sayfa)
-
-
Telefonu garantiye gönderdik ama servis 20 gün sonunda ücret iadesi yapacağını söyledi. Güya servis süresi 10 günü geçerse ikame telefon verilir diye de kendi servis raporunda yazıyor ama hikaye. Gördüğüm kadarıyla herkesin telefonunu 20 gün bekletip sonunda ücret iadesi diyorlar. (1)
Aradılar kabul etmedim yönetmelik gereği parça yoksa aynı cihaz ya da misli ile değişim yapmanız gerekiyor dedim öyle bir hakkınız yok dedi. (2)
Telefon gelir gelmez hakem heyetine verdim. Gt 6 ile değişim istedim. Aradılar 12 Pro Plus 512 GB modeli teklif ettiler. (Burası önemli) Telefonu kardeşim kullanıyor daha fazla telefonsuz kalmasın diye kabul ettim,n ormal şartlarda teklifi kabul etmezdim çünkü yönetmeliğe göre bile hala cihazın misli bu model değil. Belki 6t yi verirlerdi belki vermezlerdi ama hakem heyeti 6t ver dese bile hakem heyetinin kararını uygulamayabiliyorlar ama mahkemeye düşerse her şekilde 6t yi alırdım.
Hakem heyetine verdikten sonra 45 sonra yeni telefonu aldık. 25 gün servis işleriyle birlikte 2 ay telefonsuz kaldık. 1 ve 2 No ile kastettiğim milleti enayi yerine koyuyorlar.
-
Hem comnet olayları hem bu telefondan sonra büyük büyük babamın meşhur sözü aklıma geldi 😁 Boğulacaksan büyük suda boğulacaksın. -
Hocam ben de sizi referans göstererek enflasyon farkı ile ücret iadesi talep ettim. Realme talebi reddetti. Fatura bedeli ya da 12 pro plus teklif ettiler. Halihazırda başke cihaz aldığım için para iadesini kabul ettim. Siz nasıl o tutarı alabildiniz?
-
256 lik 12 pro+ mı teklif ettiler 512 mi birde neden cihazı alıp satmadınız ki hocam 13 binden her türlü daha fazlaya satardınız?
-
Hocam kime referans olmuş sizden başka kimseye enflasyon farkıyla ödeme yapılmamış rica etsek 26 bin TL iade aldığınızı belgeler misiniz bizde bu belgelerle gerekli yerlere başvurumuzu yapabiliriz şimdiden teşekkürler.
-
Giriş seviyesi kaliteli cihaz arıyorsanız İnfinix hot 50 pro+ önerebilirim. Forumda da konusunu açtım.
ben 7 bine aldım yurtdışı . Bir bakın derim
-
bilgilendirme için teşekkürler işte 100 kişi hakkını arıyorsa kalan 4900 kişi aramıyor o da onlara kar oluyor her türlü,
hakem heyeti hangi cihaz modelleri vereceğini ya da belirli bir fiyat standardı o cevapta yazıyor mu? siz heyetten sonuçlandıktan sonra onları kendiniz mi aradınız yoksa onlar size mi ulaştı
-
Orada şöyle bir ilginçlik oldu hakem heyetinden bana hiçbir şey gelmedi Yani daha hakem heyeti sonuçlanmadan bana telefonu verdiler -
evet olsun görmüşlerdir sistemde :)) o yüzden aramışlardır.
Bu arada s24fe baktım ekranı çok çok iyi geldi gözüme aşırı canlı nasıl başarıyorlar anlaşılır gibi değil
tele baktım benim gt2 proya baktım arada bariz canlılık ve renk farkı var...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X