Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.094
Cevap
242
Favori
664.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranda yeşil çizgi çıkması için ne yapmam gerek 😃
  • son güncellemeyi yaptınız mı, her güncelleme ile pil süresi daha da düşüyor.

Yapanlar varsa yapmaya değer mi, paylaşır mısınız.

• cryphos kullanıcısına yanıt

Yaptım hocam değer hiçbir yanı yok. Pil süresi gerçekten berbat bir hal aldı. Pil de bir optimizasyon sorunu var. Bazı zamanlar iyi gidiyor. Bazen de berbat ötesi oluyor. Ama eskisi gibi 7 saat ekran süresi 30-40 saat bekleme felan hayatta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 9 Aralık 2024; 11:39:25 >
  • Uzun zaman sonra yaptığım en kötü teknoloji alışveriş bu telefon oldu. Güzel bir fiyattan indirimle aldım diye sevinmiştim fakat pil süresi ciddi anlamda sorunlu. Bir buçuk yılda telefon resmen eskidi. Son güncelleme sonrası ekran tazeleme ayarı otomatikteyken ana menü hareketlerinde 30hz civarı bir rezalet görüntü var. Bunu engellemek için her zaman 120hz şeklinde ayarladım. Fakat şimdi de pil tüketimi gerçekten çok kötü noktaya geldi.
  • Selfie kamerasi ve pili bu telefona hic yakismamis. Acikcasi beklentilerim daha yuksekti. Selfie kamerasi icin ayri yazilim kullaniyorum cunku arka fon isigini cok patlatiyor.

Suan pilide, 120hz ekran yenilemesinde, sosyal medya mobil veri ile 4 kusur saat ekran suresi veriyor.Telefonun bir bucuk yili daha dolmadi.

Bir iki ay daha idare edip yeni pil taktiracagim...
  • N11 de falan bizim telefonun bataryası satılıyor galiba alıp değiştiren ya da serviste değiştiren faydasını gören oldu mu? Şarj sorunuyla ilgili çözüm bulan var mi kendince?

• Galeriyi açtıktan sonra yükleniyor diye popup çıkmaya başladı. Son güncellemeden sonra oldu. Düzeltiliyor mu bu?

• Güncelleme de yapmadım , öle masa da duruyordu açtım yeşil çizgi var .
    Konuya tam vakıf değilim ne yapmam gerek ürün mm alınma .
    İade yi nereye yapıyor lar benim vereceğim iban a mi?
    Cihaz ne teklif ederler ise kabul edeyim
    Fatura benim adıma değil fakat var bu sorun olurmu memnundum aslında telefondan
    Bu iade ile alakalı fatura sahibi iban istemişler ben telefonu başkasından aldım nerden bulacam adamı
    Bu şekilde de gidersek ifadede aorun çıkarırlar .
    Fatura ile oynayacağım yapcak bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 11 Aralık 2024; 18:17:56 >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Her zaman açık ekran özelliği kullanıyor muydunuz?
  • 02-35.5 kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben hiçbir özelliğini kullanmıyordum masanın üzerinde kapalı duruyoruz elime aldım baktım ekranda yeşil çizgi var dahası oyun falan da pek oynamam

Çok kötü çok... Sağlam bir ülkede bu firmaya çok fazla yaptırım uygularlardı.
  • iyi kitlediler cihazları bize.. şu forumda bile 10-15-20 yıl arası üye olanlar ve bende dahil :) bir çoğumuz uyanık olarak tarif ederiz kendimizi yada öyle görürler, ama adamlar bizi bile ikna etti büyük bir ders oldu teknolojide ucuza mal alınmaz bir karikatür var buraya koyamıyorum :))

ne malın arkasında durabiliyorlar nede dürüstçe enflasyona endeksli tl rakamını ödüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökayay3434 -- 14 Aralık 2024; 17:37:12 >
  • Ürün sorunlu daha neyin defansını yapıyorlar anlamak imkansız.

Yap bir kampanya getir gt2pro yu şu fiyata sayalım al 6t yi bile diyemiyorlar.

Tek derdimiz sorunsuz bir cihaz kullanmak 2025 giriyoruz 3 saat ekran açık kalma süresi mi olur müptezel realme :)
  • Firmalar koca arabaları hata var diye geri çağırıyorlar gerçekten firma telefon konusunda hiç aksiyon almadı ilginç.
  • Fatura benim adıma değil ben ne yapayım bana bir akıl verin
    Para iade yada ücret iade de fatira sahini istiyormuş firma .
    Ulan evrakta sahtecilik yapıyoruz 40yasimizdan sonra ne hale düşürdü bizi
    Hanimada gt2 almıştım memnunum diye ,bir daha Realme tövbe forumun gazı ile aldık hemde 16500e öle böle yemedik fena yedik yurt dışı almadigima pişmanım
    Fatura işini nasıl yapayım adımı düzeltip yazsam sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 12 Aralık 2024; 0:12:14 >

Fatura adına olmayanlara veriyor mu net bir bilgi yok verdiğini söyleyenler var,

faturayı adına yapsan da satan firma ödeme yapacağı için yükleyeceğin belgeleri onlara yollayacaklar, onlarda kontrol ederse

uyuşmazlığı görebilir

• Gökayay3434 G kullanıcısına yanıt

Garanti ye sunduğum fatura satış yapılan mağaza ya mi gidiyor? Öyle ise sıkıntı olur fakat kim yollar faturayı mağazaya yada neden iadeyi mağaza degil firma yapmıyor mu?

Ürün başkasınin adına faturalı olup işlem yaptıran yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 12 Aralık 2024; 12:46:28 >
  • Ben şu an para iadesini bekliyorum. Cihazı 2. sahibinden almıştım. Aldığım kişide ilk sahibinin bilgileri yoktu. Faturada yer alan isim soy isimden bir şekilde kendisine ulaştım. Şansıma tanıdığımın iş arkadaşı çıktı. Kendisinden kimlik fotokopisi ve iban bilgilerini aldım. Para onun hesabına yatacak sonra bana atacak. Para iadesi başka şekilde gerçekleşmiyor. Fatura sahibine ulaşsanız bile bir de kişiye güvenmeniz lazım. Sonuçta para onun hesabına yatıyor.

Benim durumumda olanlara para iadesi değil de değişim cihaz talep etmelerini öneriririm

• tayox06 kullanıcısına yanıt

Cihaz değişiminde sorun çıkarırlar mi hocam o şekilde ilerleyelim

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.