Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.094
Cevap
242
Favori
664.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İade alan mahkeme ile uğraşamaz çünkü kağıt imzalanıyor tüm haklarımdan feragat diye
  • Jurojin J kullanıcısına yanıt
    Öyle olması ilginç bende yüksekte full 120 hertz'de. Sadece otomatik modda bu dediğiniz oluyor.
  • Agent47. kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi.Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! 

• Güncel Antutu skoru paylaşabilecek var mı?
  • doktoratik kullanıcısına yanıt
    Ben henüz vermedim hocam.
  • CHiBLaST C kullanıcısına yanıt
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
    Sağolun hocam teşekkürler bende X6 pro var CPU ve GPU kısmında ne kadar fark var merak etmiştim.
    Dediğiniz doğru düzeltelim hemen. Ekstra fps aracı indirip baktım, dediğiniz gibi çıkıyor. Geliştirici seçeneklerinde çıkan mı yanıltıyor ilginç ama bu dediğiniz doğru. Düzeltme için sağolun.
  • bu telefon herkeste farklı ekran süreleri veriyor, ben mesela youtube uygulama kaldırdım brave tarayıcıdan giriyorum internet ve video işlemlerini onda rklamlardan uzak kalıyorum. 6.30 saat ekran süresi alıyorum en çok

telefon hız olarak iyi ama ısınma ve batarya sorunları yanına yeşil çizgi olayı da tuz biber oldu youtube da 1 yıl öncesinden yeşil çizgi çıkan yabancı kanalda gt2 pro vardı. demek ki bu çok yakında çıkan birşey değil

• Doğru mu bilmiyorum ama böyle bir video gördüm:

BittFixyoutube
    How to remove green line Realme gt 2 pro
    https://www.youtube.com/watch?v=SSx49z30PBY&ab_channel=BittFix
  • cryphos kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum şahsen. Koskoca firma bir dosya yayınlar imajını kurtarır en azından

• cryphos kullanıcısına yanıt

dalga geçmiş

• Güncel durumu paylaşıyorum, ekran değişimi kararı çıkan telefon için bugün aradılar. Fatura tutarı kadar ücret iadesi ya da 12 pro plus modelini önerdiler. Demek ki ekran temini yapamadılar. KVK dan Enflasyon farkıyla ücret talep ettim. Ama yasal olarak fatura tutarını ödeyebileceklerini söylediler. Bu durumda ne önerirsiniz?
    www.sikayetvar.com
    Enflasyon Farkı İadesi İçin Realme Ve KVK Arasında Sıkıştım
    https://www.sikayetvar.com/realme/enflasyon-farki-iadesi-icin-realme-ve-kvk-arasinda-sikistim

Bu şikayetteki kişi ücreti geri almış ama kaç almış onu yazmamış. Bunu örnek gösterebilirsiniz.

Hangi servise göndermiştiniz? Gönderirken not yazdınız mı? Ben kargo ile göndereceğim, Teknosa biz de gönderiyoruz isterseniz getirin mağazaya dedi. Siz nasıl yaptınız?
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

Antalya servisine verdim. İlk sayfadaki yazılan gibi elden kvk servisine verip sonrasında realme ile iletişime geçmek işleri hızlandırabilir. Ama böyle bile 12 gün sürdü. Şimdi realme den geri dönüş bekliyorum.

• Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

Realme'de böyle bir harekete imza atsa imajını ancak toparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoratik

Arkadaşlar an itibariyle benim telefonda da kendiliğinden yeşil çizgi oluştu. Nisan 2023 de ilk satışta almıştım, birçok kişi de benzer tarihlerde ortaya çıkması entersan. @tolkyman arkadaşımız servis sürecini anlatmış. @boragungoren enflasyon farklı ile fiyat haberi beklediğini yazmış. bora senin ki de mi ekran problemiydi? Senin servisten dönüş yapılınca bizi bilgilendirmen çok iyi olur. En mantıklı çözüm ne olur? Birebir değişim talep etmek mi? Enflasyon farkıyla para iadesi mi?

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
    Süreçte 26000 tl ücret iadesi çıktı tamamen hesabıma yattı, görüyorum ki diğer arkadaşlara referans olmuş çok sevindim umarım herkes tam şekilde iadelerini alır.

• Boragungoren kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat vermişler hocam hayırlı olsun. Ben kampanya vb denk geldiğim için süreci uzatamadım
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.