|
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (453. sayfa)
-
-
Öyle olması ilginç bende yüksekte full 120 hertz'de. Sadece otomatik modda bu dediğiniz oluyor. -
Yanlış bilgi.
-
Güncel Antutu skoru paylaşabilecek var mı? -
Ben henüz vermedim hocam. -
-
Sağolun hocam teşekkürler bende X6 pro var CPU ve GPU kısmında ne kadar fark var merak etmiştim. -
Dediğiniz doğru düzeltelim hemen. Ekstra fps aracı indirip baktım, dediğiniz gibi çıkıyor. Geliştirici seçeneklerinde çıkan mı yanıltıyor ilginç ama bu dediğiniz doğru. Düzeltme için sağolun. -
bu telefon herkeste farklı ekran süreleri veriyor, ben mesela youtube uygulama kaldırdım brave tarayıcıdan giriyorum internet ve video işlemlerini onda rklamlardan uzak kalıyorum. 6.30 saat ekran süresi alıyorum en çok
telefon hız olarak iyi ama ısınma ve batarya sorunları yanına yeşil çizgi olayı da tuz biber oldu youtube da 1 yıl öncesinden yeşil çizgi çıkan yabancı kanalda gt2 pro vardı. demek ki bu çok yakında çıkan birşey değil
-
Doğru mu bilmiyorum ama böyle bir video gördüm:
BittFixyoutubeHow to remove green line Realme gt 2 prohttps://www.youtube.com/watch?v=SSx49z30PBY&ab_channel=BittFix -
Hocam bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum şahsen. Koskoca firma bir dosya yayınlar imajını kurtarır en azından
-
dalga geçmiş
-
Güncel durumu paylaşıyorum, ekran değişimi kararı çıkan telefon için bugün aradılar. Fatura tutarı kadar ücret iadesi ya da 12 pro plus modelini önerdiler. Demek ki ekran temini yapamadılar. KVK dan Enflasyon farkıyla ücret talep ettim. Ama yasal olarak fatura tutarını ödeyebileceklerini söylediler. Bu durumda ne önerirsiniz? -
www.sikayetvar.comEnflasyon Farkı İadesi İçin Realme Ve KVK Arasında Sıkıştımhttps://www.sikayetvar.com/realme/enflasyon-farki-iadesi-icin-realme-ve-kvk-arasinda-sikistim
Bu şikayetteki kişi ücreti geri almış ama kaç almış onu yazmamış. Bunu örnek gösterebilirsiniz.
-
Hangi servise göndermiştiniz? Gönderirken not yazdınız mı? Ben kargo ile göndereceğim, Teknosa biz de gönderiyoruz isterseniz getirin mağazaya dedi. Siz nasıl yaptınız? -
Antalya servisine verdim. İlk sayfadaki yazılan gibi elden kvk servisine verip sonrasında realme ile iletişime geçmek işleri hızlandırabilir. Ama böyle bile 12 gün sürdü. Şimdi realme den geri dönüş bekliyorum.
-
-
-
İyi fiyat vermişler hocam hayırlı olsun. Ben kampanya vb denk geldiğim için süreci uzatamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X