Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.094
Cevap
242
Favori
664.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiassistant diye bir şey gelmiş devre dışı bıraktım. Günlük aktiviteleri kaydediyor sanırım çok bakmadım. Video oynatıcının simgesi değişmiş.

• Bir uygulamaya girerken ekranda sanki fps düşmesi gibi bir şey oluyor hertz değeri düşüyor gibi sanki. Dünki güncellemeden sonra oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı? Her güncellemeden sonra sağlam çalışan telefonun içine etmeseler zaten olmuyor nedense.
  • son güncellemeden sonra batarya süresi iyi mi yoksa daha mı kötü?

• cryphos kullanıcısına yanıt

hocam her güncelleme maalesef daha beter hale getiriyor.

• Kendi yazdığıma kendim cevap vereyim bari.
    Nedenini buldum.
    Telefonun şarjı çabuk bitmesin güya pil tasarrufu yapalım diye ana ekranda tazeleme hızını yani FPS'yi 30'a düşürmüşler. Tam uygulamaya girerkenki animasyonda 60'a, uygulamada iken de 120'ye çıkıyor hertz değeri. Hayır yani ne gerek vardı böyle bir şeye. Kaldı ki değişen bir şey de yok. 6 buçuk saat önce %100 iken şarjdan çıkardım telefonu, 45 dakika ekran süresi ile şu an %89'a düştü. Elime bile almadım doğru düzgün telefonu düşünün. Ekran çözünürlüğü de full hd'de bir de ve bütün pil optimizasyon ayarları da yapılı halde. .
    Bu telefonun bataryası bildiğin vasat. Realme kusura bakma ama ne yapsan da olmuyor. Ana ekranda hertz değerini 30'a düşürmek de hiç iyi olmamış bir uygulamaya girerken bildiğin ekran titriyor gibi gözüküyor. Tazeleme hızını ayarlardan yüksek yapın ya da uygulamaya özel şekilde 90 hertz değerine falan da çekebilirsiniz siz bilirsiniz. Her halükarda telefonun pili çabuk bitiyor kardeşim. Hiçbir şekilde ne yapsak da değişen bir durum yok aynısının laciverti oluyor sadece.
    Zaten şansımdan mıdır hangi telefonu alsam şu bataryasından bir memnun kalmadım arkadaş. 3500 mah bataryası olan LG K50 telefonumun bataryası bile bundan daha randımanlıydı pes doğrusu.

• Agent47. kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorunu gözlemleyemedim. Güncelleme sonrası sıfırlama da yapmadım. 2k 120 Hz kullanıyorum. Burası da anasayfa. Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!
  • Hakem heyetine verdiğim telefon için dün 12 pro+ 12/512 modelini önerdiler. İçime sinmedi ama uğraşmak istemediğim için kabul ettim. Normal şartlarda en az GT 6T vermeleri gerekiyor.
  • 02-35.5 kullanıcısına yanıt
    Ekran yenileme hızı otomatikte mi? Yüksekte ise zaten 120 hertze alıyor sürekli olarak. Benim dediğim otomatiğe alınca oluyor. Eğer otomatikse böyleyse benimkinde mi bir sıkıntı var yoksa. Şu benimki Full Hd, yenileme hızı da otomatik olarak ayarlı.
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

birisine enflasyon farkıyla ödeyelim demişler ama ne kadar ödeyecekler belli değil. ben 12500 iade alıp honor 200 aldım 17bin tlye. yanında gelen saati 500e satıcam 16500, ing kart 2000 tl bonus verdi 14500e mal oldu. cebimden 2000 tl fark ödedim

genel olarak özellikleri benzer, işlemcisi 1 nesil eski ve orta seviye

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    İşlemci olarak gt2 pro cpu 1.5 kat gpu 4 kat daha iyi
  • hmzzya78 H kullanıcısına yanıt

evet ancak nedense o seviyede bir cihaz önermiyorlar. gt2 pro alan bir arkadaş olmuş ama o cihaz şu an canlı bomba gibi. 1.5 senede bataryası ölmeyen yok, ekranda yeşil çizgi problemi çıkma ihtimali çok çok yüksek

Hocam sırf uğraşmak istemediğim için 12 pro'yu kabul ettim Yoksa bir kere telefon GT serisi Eğer elinde gt2 yoksa gt'nin bir üstünü vermek zorundasın. Vaktim olsa kabul etmeyip Mahkemeye kadar giderdim. Zamanında not 20 ultrası olanlar s21 ultra'yı bile vermediler kalemi olmadığı için direk s22 ultra'yı verdiler Çünkü muadili oydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Bana enflasyon farkıyla ücret iadesi teklifi geldi hesaplayın öyle dönüş yapın dedim bekliyorum

Alıntıları Göster

Realme den enflasyon farkıyla ilgili geri dönüş yaptılar mı?

• realme ekran değişimi için yedek parça stoklarını yenilemiş ve geri döndüklerinde ekrandaki çizgi sorunu için ekran değişimi kararı çıktığını bildirdi. Para iadesi ve farklı telefonla değişim daha önce yedek parça teminindeki sıkıntıdan olduğunu söylediler.
    Tâbi ki ekran değişimini kabul etmedim. Globala yansımış bu sorun için garantisi 6 ayı kalmış telefonumda ekran değişimi sonrası garanti bitiminden 1 gün sonra aynı sorun yaşandığında hiçbir çözüm üretemeyeceklerini kendilerine söyledim. Bunun üzerine tekrar kayıt oluşturdular bakalım sonuç ne olacak.
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

evet hocam benim de öyle. hakem heyeti vb derken almak istenilen telefona da zam gelecek, indirim varken başka marka aldım ben de. bir daha ne kadar ucuz olursa olsun realmenin önünden geçmem

Rica etsem Honor 200 ile gt 2 pro yu kiyaslarmisiniz?

Ekran?

Ses?

On kamera?

Arka kamera?

Karanlikta cekim?

Ekran suresi/pil?

• Agent47. kullanıcısına yanıt

Realme xt efsaneydi bana gore. Li po pil vardi. Bu nerdeyse samsung gibi. Pil li po mu onuda bilmiyorum, farkli kaynaklarda farkli bilgiler var.

• korsallar kullanıcısına yanıt

hocam biraz zor ama ses ve mikrofon kesinlikle daha iyi. kameradaki tek fark 4k 60 fps çekmemesi honor 200ün. onun dışında daha iyi. hiçbir telefonun pilinin realme gt2 prodan kötü olabileceğini düşünmüyorum

• 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.