Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.096
Cevap
242
Favori
664.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaniler

An itibariyle benim de ekranimda yeşil çizgi belirdi. 8gb ram 128gb depolamali yeşil renkli olan modelden. Oyun oynarken bir anda ortaya çıktı. Telefonun ortasının yarım cm sağında dikey şeklinde oluştu. Çok enteresan gerçekten.

ilk çizgi temmuzda çıkmıştı. ekime kadar böyle oldu benimki :D

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ne saçma iş. Ne düşme ne de aşırı ısınma kaynaklı, telefonu aldım oyunu açtım ve biranda oluştu. Çok enteresan gerçekten.
  • karaniler kullanıcısına yanıt

Hocam 11 Pro ile GT2 Pro'nun isimleri yan yana bile gelmemeli. Eğer 11 Pro teklif ederlerse kesinlikle kabul etmemelisiniz. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Benim iadeyi kabul etmeyin dememin sebebi 13 binlik teklifin güncel fiyatlara göre az olmasıydı.

• Boragungoren kullanıcısına yanıt

Hocam mükemmel teklif yapmışlar. Daha iyisi olamaz. Değişimle sıfır GT2 Pro almama rağmen kıskandım valla.  

• quote:

Orijinalden alıntı: tolkyman

Hocam mükemmel teklif yapmışlar. Daha iyisi olamaz. Değişimle sıfır GT2 Pro almama rağmen kıskandım valla.  

Ben memnundum cihazdan birden donup öldü cihaz ne kasması ne donması vardı, samsung s23e geçtim mecburen
  • Batarya değiştiren var mı arkadaşlar veya servise yollayıp değiştiren

Ben açıkçası telefonu zorlayan birisi değilim. Günlük işlerde kullanıyorum. Bir ara zorlayıp bu sorunla karşılaşma durumum var mı yok mu denemek istiyorum. Garanti bittiginde başıma gelirse yeni telefon almak zorlayacak çünkü. Bu arada hangi oyun hocam bir ara deneyeyim.

• Arkadaşlar an itibariyle benim telefonda da kendiliğinden yeşil çizgi oluştu. Nisan 2023 de ilk satışta almıştım, birçok kişi de benzer tarihlerde ortaya çıkması entersan. @tolkyman arkadaşımız servis sürecini anlatmış. @boragungoren enflasyon farklı ile fiyat haberi beklediğini yazmış. bora senin ki de mi ekran problemiydi? Senin servisten dönüş yapılınca bizi bilgilendirmen çok iyi olur. En mantıklı çözüm ne olur? Birebir değişim talep etmek mi? Enflasyon farkıyla para iadesi mi?

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun ismi call of dragon da, daha yeni açmıştım ısınmamıştı bile
  • doktoratik kullanıcısına yanıt
    Bence enflasyon farkıyla iade iyi bir seçenek olur. Üstüne biraz daha ekleyip güncel bir telefon alırdım ve onu deneyeceğim. Aynı telefondan verirlerse 1-1.5 yıl sonra yine aynı sorun olmayacağını kim söyleyebilir.

Evet kronik problemse tekrarlaması durumunda 6 ay kalan garantide telefon çöp olur. Enflasyon farkıyla ne kadar ücret teklif edilir acaba? Siz KVK ve realme müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü? Ben yarın götüreceğim.

• Boragungoren kullanıcısına yanıt

Dostum sendeki problemde ekran mıydı ve hangi KVK ya götürdünüz? Siz birşey söylemeden mi enflasyon farkıyla hesaplanıp dönüş yapacaklarını söylediler? Birbirimizle gelişmeleri paylaşalım ki bu durumdan en zararsız şekilde çıkalım hepberaber.

• Garanti bitince neden cop oluyor. On yil parca destegi vermek zorunda degiller mi? Gene kvk a versen sorun olsa, parca yoksa iade yapmak zorunda degiller mi?
  • pardonya P kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar daha 1.5 yıllık garantisi devam eden telefonun ekranını değiştirmekten aciz. Bu yeşil çizgi sorunu muhtemelen kronik olmasına rağmen ( yabancı forumlarda çok fazla yaşayan var ) umurlarında değil. Garanti bittikten sonra da elimizde kalır muhtemelen çizgi çıkınca. Garanti süresince çizgi sorunu olursa para iadesi teklif ediyorlar ( 13 bine de hangi telefonu alabiliriz meçhul ) garanti bittikten sonra geçmiş olsun
  • Jurojin J kullanıcısına yanıt

Olmaz iste parasiyla bile yapmak zorundalar. Parca yok yapamayiz derseler gene iade etmek zorundalar.

• pardonya P kullanıcısına yanıt

Aslında garanti bitmiş olsa dahi tüketici kanununa göre belli haklarımız devam ediyor. Aramizda bir avukat varsa bununla ilgili bizlere bilgi verebilirse çok makbule geçer. Google gemini'den standart bir bilgi edindim açıkçası ama yine de bu konularda uzman bir arkadaşın bilgi vermesi daha kıymetli olacaktır.

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

Şu hale bak alt tarafı bir telefon aldık avukat araştırıyoruz hahaha

• Şu anda bana güncelleme geldi yine. Sistem kararlılığı artırıldı diyor ama değişiklik pek göremedim.
  • Agent47. kullanıcısına yanıt

Ne fark oluştu görebilenden bilgi alalım

• tunçmes kullanıcısına yanıt

Fotoğraf çekerken benim kamerada donma oluyordu hep su an için o donma sorunu düzelmiş gibi görünüyor

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.