Hocam seninle aynı günde aynı yerde benimde yeşil çizgi çıktı. Ayrıyetten aylar önce bende ghosting sorunuda vardı. Şimdi ikisi birleşti. |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (452. sayfa)
-
-
Sen servise verdin mi, sen de gelişmeler ne durumda?
-
Arkadaşlar merhaba, Android 14 sonrası arama kaydedici kullanabilen var mı? Cihazda Google Telefon yüklü.
Cube ACR, True Phone vs. hiçbiri çalışmıyor, erişilebilirlik menüsünde çıkmadığı için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Section8Hocam seninle aynı günde aynı yerde benimde yeşil çizgi çıktı. Ayrıyetten aylar önce bende ghosting sorunuda vardı. Şimdi ikisi birleşti.
ekran ghosting olayı bende de vardı takım olması için bir tek yeşil çizgi eksik :) ilk aldığım dönemlerde full parlaklıkta kullanmıştım. Son gelen güncellemeyi yüklemedim bilerek.
-
Bu yesil cizgi son cikan guncelleme sonrasi mi cikiyor?
-
a14 güncellemesiyle ilgili olabilir. a13 kullanıp çıkan var mı? yoksa a15 çıkınca ve herkese dağıtılınca a14 ardından hemen a15e geçmeyi deneyebilirler.
bu yeşil çizgiler ilk haziran gibi çıktı sanki. temmuzda bana geldi çizgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Kasım 2024; 15:6:35 > -
A13 deydim ve bende çıktı çizgi. Güncelleme ile ilgisi yok bence. Realme müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm. Son görüşmemizdeki İtirazıma rağmen ekran değişimi kararını tekrarladılar. Ekran değişimi olacak.
-
umarım yeni seri sorunsuz bir ekrandır hocam hayırlı olsun. iyi ki daha fazla geciktirmemişim
-
yok ben kendim yüklemedim ne olur ne olmaz diye, ama cihazı servise ghostinden dolayı vermem şart yedek telefonum da yok
ek olarak cihaz pili ölçen uygulamalar var onu deneyip baktığımda pil 4040 mah görünüyordu, batarya değişimi de talep etmem gerekecek, arkadaşların yazdığına göre yedek parçalar gelmiş servise onlara da bilgilendirme için ayrıca teşekkürler
-
Bende pil 2100mah yaziyor :/
-
valla ne kadar sağlıklı rakamlar bilemiyorum. Tek gerçek şu; bunlardan maket telefon bile alınmaz cihazın sorunları çıkacağını bile bile pazarladılar, kur yükselmeden evvel döviz olarak 2 günde malı nakite çevirip yol aldılar, bunun üstüne millete 11 pro teranesi tutturmaya başladılar, kabul edene para iadesi herkesin huzuru kaçtı bir telefon yüzünden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökayay3434 -- 29 Kasım 2024; 19:4:2 > -
Bu programın ayarlarında hücre pil v.b gibi bir ayar var onu açmanız lazım. Telefonun hızlı şarj olması için aslında 2 pil var. Bu program bunu otomatik algılamıyor. Ayarlardan elle seçince o değerin 2 katını gösteriyor. Fakat öyle de olsa 800 mah civarı kapasite bataryadan gitmiş.
-
Selam, dediginizi yapinca 4200 kusur yapti ama 120hz de ekran suresi mobil veri acik 4-5 saat cikiyor. Oyun vs oynamam ama internette gezerek agirlikla telefon kullanirim. Demem o ki pil ekran suresi az geliyor bana baya.
Pil degistirip verim alan oldu mu?
Sizlerdeki ekran sureleri nasil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 30 Kasım 2024; 13:43:17 > -
Hocam konuda herkes bu konudan şikayetci. Bende 4 saat civarı alıyordum ekran süresi. Ekranda dead pixel oldu cihaz garantide şu an. Dönüş yapmalarını bekliyorum
-
Ekran yenileme hızım otomatikte. Gel gelelim ana ekranda sağa sola kaydırınca 30 fpsten hallice. Güç tasarruf ayarları vs. de kapalı. -
And.13 benim de, yeşil çizgi malesef başıma geldi. Güncellemeyle alakası yok.
Enflasyon farkıyla iade de bir gelişme yok mu? Telefonu çizgili haliyle kullanıyorum, ekran değişim tamir de istemiyorum. Rakam belli olsa da servise göndersem. Telefondan çok soğudum. Realmenin bu durumu düzgün yönetemediği çok açık, herkese farklı muamele olamaz. Önceden telefonu aldığı miktarı iade alanlar ne yapsın şimdi mahkemeyle mi uğraşacaklar yani? Ya da istemediği halde ekranı tamir olanlar ne yapsın.. kimisine de sıfır değişim yapılmış, o kişi de kararsızdı ne yaptı acaba sattı mı kullanıyor mu.. -
Ekran yenileme hızınızı yüksekte kullanın. Yüksek demek sürekli 120hz demek değil. -
-
Yüksek demek sürekli 120 hertz'de kullanmak demek. Fps gösterici ile bakabilirsiniz geliştirici ayarlarından açıp. Otomatik olduğu zaman bazı yerlerde 60a çekiyordu önceden şimdi pili çabuk bitmesin diye 30a çekmişler bazı yerlerde yine. Yani 30-60-120 şeklinde oluyor otomatikte. Yüksekte ise her zaman 120.
Ama farkeden bir şey yine yok. 8 gen 1 hortum gibi enerji emiyor zaten. -
Bu telefonda farklı çalışıyor otomatiğe alınca bazı uygulamalar varsayılan olarak 60hz de çalışıyor. Yükseğe alınca varsayılan olarak 120hz ama ltpo ekran olduğu için 1-120 hz arası gidip geliyor. Geliştirici seçeneklerinde fps sayacı açık ayar yüksekte olmasına rağmen sabit 120hz değil. Örneğin youtube videoya göre 30-60 hz de çalışıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X