Şimdi Ara

Realtek Mod (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
20
Favori
73.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

@ ffaattii07 & naughtymmn

Rica ederim.

Bu arada mesajı yazdığım saatlerde başladım işleme. Yaklaşık 1 saat sürdü. O da bir kaç defa reset attığım ve işlemler bittikten sonra denemeler için flac müzikler ve dts filmler açmamdan kaynaklanıyor. Ciddi anlamda ses farkı mevcut. hatta şunu söylememde sakınca yok daha önce SRS kullanıyordum. Kıyaslama yapmak için bir kaç deneme yaptım. SRS'den de ciddi anlamda daha iyi ses kalitesi veriyor bu işlem. Herkese tavsiye edilir. Özellikle iyi ses sistemi olan arkadaşlar yapsınlar. Pişman olmazlar.
    Tekrar emeğine sağlık dostum. Anlatımın çok açıklayıcı olmuş. Kolaylıkla hallettim.

• Bu sürücü modelinde hiçbir sürücü bulunmadı , desteklenmedi hatası alıyorum setubu kurarken ne yapacam?
  • @naughtymmn

Beğenmene sevindim. Rica ederim dostum.

@godofnight

Hocam tam anakart modelini yazar mısın?
  • ve de win8 de sorunsuz çalışıyor mu deneyen var mı?

şöyle bi hata alıyorum sistem çubuğundan sound blasterı çalıştımaya çalıştığımda

Realtek Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..UnReaL.. -- 25 Kasım 2012; 15:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

ve de win8 de sorunsuz çalışıyor mu deneyen var mı?

şöyle bi hata alıyorum sistem çubuğundan sound blasterı çalıştımaya çalıştığımda

Realtek Mod

Aktivasyon sorunu gibi görünüyor. Aktivasyonu uygulamayı tekrar deneyin.
  • 8 Channels ALC888 Audio controller ile uyumlu mudur?

Edit: Araştırmadan yazmıştım, galiba uyumluymuş...hemen yüklemeye başlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 27 Kasım 2012; 10:24:39 >
  • Dostlar, konunun hepsini okuyamadım iş yerinde olduğum için. Destek listesinde benim anakartın ses chipi de destekleniyor görünüyor (Asus P5K SE). Merak ettiğim XP'ye kesinlikle bu destek verilmemiş mi? Desteği varsa konuyu yöneten arkadaştan link rica edeceğim...

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

Dostlar, konunun hepsini okuyamadım iş yerinde olduğum için. Destek listesinde benim anakartın ses chipi de destekleniyor görünüyor (Asus P5K SE). Merak ettiğim XP'ye kesinlikle bu destek verilmemiş mi? Desteği varsa konuyu yöneten arkadaştan link rica edeceğim...

Teşekkürler..

Yoğunluktan dolayı geç gelen cevap için kusura bakmayın.
    XP desteği ne yazık ki yok.
  • Benim ses kartı Soundmax imiş. Önceki mesajı yazarken yanlış hatırlamışım. Soundmax için Asus X48 Rampage ile aynı driverları kullanabiliyorum ama onunda XP 32 Bit desteğini bulamadım. Çok kızdım sonunda X-Fi Titanium alıcam
  • Çok teşekkür ediyorum onboard anakartın ses kartının girişi bozulmuştu kasanın önündeki dandik 5 tllik ses kartı ile denedim sonuç mükemmelden öte harikasın.

bu mod bir harika dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

Çok teşekkür ediyorum onboard anakartın ses kartının girişi bozulmuştu kasanın önündeki dandik 5 tllik ses kartı ile denedim sonuç mükemmelden öte harikasın.

bu mod bir harika dostum

Rica ederim. Beğenmene sevindim.
  • Uzun zamandır yabancı kaynaklı PC donanım ve teknik forumlarda Realtek mod X-Fi Mod sürücülerı yayınlanıyor.Şimdilerde ise çoğu hayalet modda ve download linkleri ölü

O dönem denediğimde ACL888 modlayamamışdım,1 yeri atlıyor yada modlu sürücüyü yemiyor.Araştırken yeniden DH forum denk geldi Hocam emeğine sağlık tekrar deniyim senin linklerden belki sanşlı gelir..
  • Merhaba arkadaşlar win 8 de çalıştıramayan arkadaşlar var nasıl yükleneceği konusunda pek bir bilgi yer almamış çözümü sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Ayarlar-Bilgisayar ayarlarını değiştir-Genel-Gelişmiş Başlangıç(Sağ menüde en altta)-Şimdi yeniden başlat-Sorun Gider-Gelişmiş Seçenekler- Başlangıç Ayarları-Yeniden Başlat

Çıkan menüde 7 numaralı seçeneği yani sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak diyoruz.

Sistem açılınca driver'ımızı kuruyoruz; kurulum esnasında bir uyarı alacaksınız yinede kur diyoruz. Kurulum tamamlanınca sistemi yeniden başlatıyoruz.

Sistem açılınca bu seferde xfi modu kuruyoruz; yeniden başlatıyoruz.

Sonra masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Ayarlar-Bilgisayar ayarlarını değiştir-Genel-Gelişmiş Başlangıç(Sağ menüde en altta)-Şimdi yeniden başlat-Sorun Gider-Gelişmiş Seçenekler- Başlangıç Ayarları-Yeniden Başlat

Çıkan menüde 4 numaralı seçeneği yani Güvenli Modu Etkinleştir diyoruz.

Sistem güvenli modda başlayınca önce DDL_DTS_Activator.exe'yi sonra Run.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sistem yeniden başlatıldıktan sonra sound blaster panelden ayarlarımızı gerçekleştiriyoruz. Eğer açılmazsa güvenli kipte aktivasyon işlemini tekrar edin yine açılmazsa xfi modu kaldırıp tekrar kurun C-Program data klasöründeki creative klasörünü silin ve aktivasyon işlemini tekrarlayın kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teradox -- 8 Aralık 2012; 14:12:42 >

• arkadaşlar,öndeki seslerin tamamen arkaya kopyalanmasını nasıl sağlarım, mp3lerde arkalardan ses geliyo ama örneğin internetten bi dizi seyrettiğimde arkalarda hiç ses yok. X-Fi CMSS 3D aktif ve stereo surround seçili, expand da denedim aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teradox

Merhaba arkadaşlar win 8 de çalıştıramayan arkadaşlar var nasıl yükleneceği konusunda pek bir bilgi yer almamış çözümü sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Çıkan menüde 7 numaralı seçeneği yani sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak diyoruz.

Sistem açılınca driver'ımızı kuruyoruz; kurulum esnasında bir uyarı alacaksınız yinede kur diyoruz. Kurulum tamamlanınca sistemi yeniden başlatıyoruz.

Sistem açılınca bu seferde xfi modu kuruyoruz; yeniden başlatıyoruz.

Sonra masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Çıkan menüde 4 numaralı seçeneği yani Güvenli Modu Etkinleştir diyoruz.

Sistem güvenli modda başlayınca önce DDL_DTS_Activator.exe'yi sonra Run.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sistem yeniden başlatıldıktan sonra sound blaster panelden ayarlarımızı gerçekleştiriyoruz. Eğer açılmazsa güvenli kipte aktivasyon işlemini tekrar edin yine açılmazsa xfi modu kaldırıp tekrar kurun C-Program data klasöründeki creative klasörünü silin ve aktivasyon işlemini tekrarlayın kolay gelsin.

Allah rağzı olsun çalıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

arkadaşlar,öndeki seslerin tamamen arkaya kopyalanmasını nasıl sağlarım, mp3lerde arkalardan ses geliyo ama örneğin internetten bi dizi seyrettiğimde arkalarda hiç ses yok. X-Fi CMSS 3D aktif ve stereo surround seçili, expand da denedim aynı

flash player desteklemediği için arka hoperlörlerden ses alamazsın stero modunu denemelisin.
  • Hocam ayarları yapıp bilgisayarı kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor örneğin eq ayarı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

Hocam ayarları yapıp bilgisayarı kapatıp açınca ayarlar sıfırlanıyor örneğin eq ayarı .

CMSS-3D'nin bazı eski oyunlardan çıktıktan sonra kendini kapattığını gördüm. Ona da pek çare yok zaten.
    Ama ayarların eski değerlere dönmesi ile hiç karşılaşmadım. CCleaner gibi programlar ile başlangıçta çalışan uygulamalardan "Updater.exe"yi silin.

Eğer işe yaramazsa X-Fi MB2 yazılımını kaldırarak tekrar kurun.

@teradox

Evet Windows 8 kurulumu hakkında bilgi veremedim, zira W8 kullanmaya yeni başladım. W8 üzerinde imzalanmamış ve içeriği değiştirilmiş sürücü kurulumu için yapılması gerekenleri paylaştığın için teşekkürler. Bir ara düzenleyip ilk mesaja eklerim.

• ben de anakartımı onboard x-fi diye aldım ama satın aldığım gün realtek olduğunu öğrendim. ilk başta asus bunu nasıl yapar diye kafam almadı sonra sürücüleri kurarken realtek sürücüsü haricinde creative x-fi uygulaması gördüm hepten şaşırdım. meseleyi açıklamışsın sağol

asus kaynağından indirme linki: (activation istiyor)
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/SB_XFi_V10_VistaWin7.zip
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.