Şimdi Ara

Realtek Ses kartı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoft bus driver should be loaded in your system before installing Realtek HD audio driver

arkadaslar lutfen yardım edın ne yapdıysam ne yukledıysem sureklı aynı hatayı verıo ve olmuyo cıldırıcam

• ses karti driverini yuklemeden once "microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" yu yuklemeniz gerekir.

ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_R169.exe
    buradan yukleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasH -- 22 Haziran 2007; 0:36:13 >
  • High Definition Audio mac driver lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill

High Definition Audio mac driver lazim

Evet banada lasım Realtek Hd Sorunu veriyor:S:S
  • ben sorunu çözdüm darısı diğer arkadaşlara...

ayrıca açıklama yazan zat, benle muhatap olma.sana güzel ve anlayabileceğini düşündüğüm bir dilde cevap hazırlamıştım ama kalsın şimdilik.Türkçe Konusunda haklı olsan da --- Ben bile yardım etmem--- tavırlarını gözden geçir..Sen bile yardım etmesen gene çözülür herşey.

Türkçe duyarlılığına evet, çok bilmişlik taslamana hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmezim

ben sorunu çözdüm darısı diğer arkadaşlara...

ayrıca açıklama yazan zat, benle muhatap olma.sana güzel ve anlayabileceğini düşündüğüm bir dilde cevap hazırlamıştım ama kalsın şimdilik.Türkçe Konusunda haklı olsan da --- Ben bile yardım etmem--- tavırlarını gözden geçir..Sen bile yardım etmesen gene çözülür herşey.

Türkçe duyarlılığına evet, çok bilmişlik taslamana hayır

Sorunun çözülmüş sevindim. Buraya da yazsaydın keşke başka arkadaşlarda faydalanırdı.

Ayrıca insan olmak parayla değil, bana olan garezini, özel mesajlada yazabilirdin.

Bu açıdan kınıyorum seni.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de oluştu.. saatlerce uğraştım ve çözdüm..
    özellikle bazı model anakartlarda format çekildikten sonra tüm ayarlar sıfırlanıyor..
    BİOS TA CHİPSET LE İLGİLİ BİR KISIM VAR. ORAYA GİRİN.
    CHİPSET AUDİO DİSABLED GÖRÜNECEKTİR. ONU ENABLED YAPIN VE DRİVERİ YENİDEN KURUN...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu sorun bendede var bi yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: byusc

Arkadaşlar aynı sorun bende de oluştu.. saatlerce uğraştım ve çözdüm..
    özellikle bazı model anakartlarda format çekildikten sonra tüm ayarlar sıfırlanıyor..
    BİOS TA CHİPSET LE İLGİLİ BİR KISIM VAR. ORAYA GİRİN.
    CHİPSET AUDİO DİSABLED GÖRÜNECEKTİR. ONU ENABLED YAPIN VE DRİVERİ YENİDEN KURUN...

kardes biosu actim ama senindedgin ey orda yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan4 -- 3 Kasım 2007; 9:03:07 >
  • Bazı anakartların biosunda olur bu özellik....
  • ttm kardes saol cäzdüm olayi.. :D

bede biosu actim sonra integrated preipherals a girdim sonrada hd audio da ki secengi enabled yaptim soruin kalkti
  • Arkadaşlar bu realtek hd driver benim ses kartıma olur mu?ses kartım onboard.Anakartım asus p4pe-x
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummount

Arkadaşlar bu realtek hd driver benim ses kartıma olur mu?ses kartım onboard.Anakartım asus p4pe-x

bu konuda bilgim yok
  • Arkadaşlar bu sorun bende de var fakat çözemedim verilen linkteki dosyayı yükledim yine olması.Bios tan da enable yaptım yine olmadı.Daha bi sürü dosya indirdim kurdum yine yok.Yardım lütfen!!!!
  • up
  • Arkadaşlar uzun süredir (özellikle asus p5gcmx) ana kartlarda bu soruna rastalamaktayım. Sitesinden son sürüm driverini indirip kuruyordum ve düzeliordu. Bugun bi gigabyte ana kart geldi aynı sorunu gigabyte da görünce şaşırdım biraz. bugün bu sorunu çözecem inşallah.(müşteri bekliyor) Sorunun nasıl çözüldüğünüde buraya yazıcam erilen bilgiler için teşk.

edit : buldum ....Gigabyte'da bios update yapılınca çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 19 Şubat 2008; 16:22:53 >
  • ARKADAŞLAR KESİN ÇÖZÜM DENİLECEK BİR YÖNTEMİM VAR.BEN YAPTIM OLDU...

ANAKARTIN PİLİNİ 2 DK ÇIKARIN SONRA TEKRAR TAKIN BAŞLATIN YÜKLEDİĞİNİZ HERŞEYİN FARKINA VARIYOR PC...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.