Şimdi Ara

Reaper ile ilgili yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 lv de reaper açılıyor ama karakter mi dönüştürüyoruz yoksa yeni karakter olarak mı açıyoruz bide yeni karakter olarak açıyorsak benim iki karakterim var sınır bu kadar sanırım 40 lv olunca üç mü oluyor yoksa yine iki mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lprae -- 2 Aralık 2014; 16:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Free user isen 2 karakterin varsa bir tanesini silmek zorundasın. 40 level altında karakterin varsa onu sil gitsin. Zaten reaper açtığında direkt 50 levelden başlıyorsun ve görevlerle seni 57 yada 58 levele kadar bedavadan atlatıyor skilleride bedava açıyorsun. Başka varsa sorun yardımcı olurum.
  • Birde ilk dungeona 30 da gir diyorlar ama ben 25 gibi girmeyi düşünüyorum bunun için ön hazırlık yapmama gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lprae

Birde ilk dungeona 30 da gir diyorlar ama ben 25 gibi girmeyi düşünüyorum bunun için ön hazırlık yapmama gerek var mı?

30 dan önce dungeon a giremiyorsun diye biliyorum.

Hazırlık yapmana silah-zırh vs olarak gerek yok ama öncesinde dungeon lar hakkında bilgi sahibi olman gerekiyor. o dungeon hakkında bilgi sahibi olmadan kesin girme; öncesinde kendi sitesinden ya da internetten bir oku bence.

NOT: Dungeon dan kastım battleground lar; kumas, corsair vs. Yoksa diğer dungeon lar farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewolf -- 8 Aralık 2014; 15:04:59 >
  • bewolf B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim beni bi uğraştan kurtardın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.