Bildirim
receiver'ı bilgisayara bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Cevabın aşağıdaki linktedir.
null modem kablo
-
Vallaha ben bisi anlamadim bundan Receiver i bilgisayara baglamak icin tam olarak ne gerekli anlatabilirmisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: sgerrard
Cevabın aşağıdaki linktedir.
null modem kablo
-
Receiver'a yeni yazılım atmak için pc'ye bağlamak istiyorsun ? Yoksa , receiver'ın görüntü çıktısını pc'ye aktarıp çekim falan yapmak için mi ?quote:
Orijinalden alıntı: aNtifuNky
Vallaha ben bisi anlamadim bundan Receiver i bilgisayara baglamak icin tam olarak ne gerekli anlatabilirmisiniz?
Alıntıları Göster -
eger receiverinizden pc ye kayıt yapmak istiyorsanız receiverinizin USB cıkısı olması lazım yoqsa olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: crossfire
Receiver'a yeni yazılım atmak için pc'ye bağlamak istiyorsun ? Yoksa , receiver'ın görüntü çıktısını pc'ye aktarıp çekim falan yapmak için mi ?
Alıntıları Göster
eger pc nizeden receiverinize program veya key yüklemek istiyorsanız rs232 kablonuzun olması lazım zaten piyasadaki dekoderlerin hepsi tek rs232 sekli kullanıyor .
not: rs232 ile pc ye kayıt yapılmaz cünkü: data aktarımı rs kablo üzerinden gecmez ;) USB olması sart...
-
RS232 kablosu ile bilgisayardan receiver'a yazılım atmak için bağlamak istiyorum ve bunun için kablo aldım ama bir türlü baglıyamadımquote:
Orijinalden alıntı: oz_ramses
eger receiverinizden pc ye kayıt yapmak istiyorsanız receiverinizin USB cıkısı olması lazım yoqsa olmaz.
eger pc nizeden receiverinize program veya key yüklemek istiyorsanız rs232 kablonuzun olması lazım zaten piyasadaki dekoderlerin hepsi tek rs232 sekli kullanıyor .
not: rs232 ile pc ye kayıt yapılmaz cünkü: data aktarımı rs kablo üzerinden gecmez ;) USB olması sart...
Alıntıları Göster
-
2 ucunda dişi uç olması lazım yada usb baglantın varsa ole de yapabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Pivot13
RS232 kablosu ile bilgisayardan receiver'a yazılım atmak için bağlamak istiyorum ve bunun için kablo aldım ama bir türlü baglıyamadım
Alıntıları Göster
-
Her receiver markasının farklı bağlantı tipi vardır benim bildiğim 2 tip vardır.quote:
Orijinalden alıntı: logard
2 ucunda dişi uç olması lazım yada usb baglantın varsa ole de yapabilirsin.
Alıntıları Göster
seri- bire bir bağlanmış
çapraz bağlanmış
usta uydunun markasını söyle kabloda yardımcı olalım
-
Rs232c olan kabloyu alman gerek standart rs232 kablosuyla bağlaman zor...quote:
Orijinalden alıntı: MadMesut
Her receiver markasının farklı bağlantı tipi vardır benim bildiğim 2 tip vardır.
seri- bire bir bağlanmış
çapraz bağlanmış
usta uydunun markasını söyle kabloda yardımcı olalım
Alıntıları Göster -
Cihazının marka ve modelini söyle , gerekli yardımı alırsın .quote:
Orijinalden alıntı: ..:FoRcE:..
Rs232c olan kabloyu alman gerek standart rs232 kablosuyla bağlaman zor...
Alıntıları Göster -
mesela ben bir örnek vereyim yu ma tu mx için bağlantı kablosu 3 damarlı ve 2 si ters bağlı linkten bakın 2 ytl masraf edip kabloyu kendim yaptım.quote:
Cihazının marka ve modelini söyle , gerekli yardımı alırsın .
Alıntıları Göster
http://www.singlix.org/freetv/yumatu_mx.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERMOD -- 19 Ağustos 2005, 1:45:06 >
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: crossfire
Philips DSR 310 modelinin bağlantı şeklini bulamadım,
yardım eder misiniz?
-
Arkadaşlar benim reciverin markasi kyoto bu bahsettiginiz kablolar olurmu acaba receivera yazılım yuklemek için.quote:
Orijinalden alıntı: c1hanquote:
Orijinalinden alıntı: crossfire
Philips DSR 310 modelinin bağlantı şeklini bulamadım,
yardım eder misiniz?
Alıntıları Göster
-
olur... iki ucuda disi rs232 kablosu al okadar...quote:
Orijinalden alıntı: cyta
Arkadaşlar benim reciverin markasi kyoto bu bahsettiginiz kablolar olurmu acaba receivera yazılım yuklemek için.
Alıntıları Göster -
bilgisayar da ki hangi çıkışa bağlıyoruz bu kabloyu -
quote:
Orijinalden alıntı: Azallan
bilgisayar da ki hangi çıkışa bağlıyoruz bu kabloyuquote:
Orjinalden alıntı: Azallan
bilgisayar da ki hangi çıkışa bağlıyoruz bu kabloyu
com 1 e baglaman gerekiyor... -
sağol bu hafta içinde bi uydu alıcı alacağım bu olayları öğrenmeye çalışıyorumquote:
Orijinalden alıntı: r7bertpiresquote:
bilgisayar da ki hangi çıkışa bağlıyoruz bu kabloyu
com 1 e baglaman gerekiyor...
Alıntıları Göster
-
quote:
sağol bu hafta içinde bi uydu alıcı alacağım bu olayları öğrenmeye çalışıyorum
Alıntıları Gösterquote:
madem yeni alcaksin sana bi öneride bulunayim, aldigin yerle anlas; alirken adamdan söz al 1 veya 2 sene sana yazilimlari bedavaya atsin, böylece kendin ugrasmak zorunda kalmazsin... yazilim yükleme için 15-20 ytl civarinda bi para istiyolar ama bastan anlas bedava yüklesin belirli bi süre...
-
nerden bulabilirim ki böyle bir yer? birde sence ne almalıyım ve anten markasına göre kalitesi değişirmi? Bu yazılımlar sadece şifreli şeyleri izlemek için mi?quote:
Orijinalden alıntı: r7bertpiresquote:
madem yeni alcaksin sana bi öneride bulunayim, aldigin yerle anlas; alirken adamdan söz al 1 veya 2 sene sana yazilimlari bedavaya atsin, böylece kendin ugrasmak zorunda kalmazsin... yazilim yükleme için 15-20 ytl civarinda bi para istiyolar ama bastan anlas bedava yüklesin belirli bi süre...
Alıntıları Göster
-
önceliklerini belirledin mi? ne için alicaksin uyduyu, anten markasi ile kalite olayini anlayamadim, izmirdeysen çankayada war böyle yerler... biraz daha detay werebilirsen isteklerinle ilgili daha fazla yardimci olabilirim...quote:
nerden bulabilirim ki böyle bir yer? birde sence ne almalıyım ve anten markasına göre kalitesi değişirmi? Bu yazılımlar sadece şifreli şeyleri izlemek için mi?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- digitürk yeni yazılım yükleniyor ne kadar sürer
- nıt arama nedir
- digiturk kaçak yayın ihbar ödülü
- digitürk tekrar izle nasıl kullanılır
- kablo tv kumanda uygulaması
- tod açılımı
- türksat frekans
- starlink türkiye fiyat
- digitürk kimin
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X