Şimdi Ara

receiver model yardımı çok cahilim. acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde emekli bir babam var. 200 tl civarı bi receiver almayı düşünüyorum. ama bu konulardan zerre anlamam. bana seçim yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilecek veya o para bandında tavsiye edecek ürün bilgisi olan var mı. acil yardım lazım. receiver bozuldu ve babam söylenmeye başladı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: m.faruk72

arkadaşlar evde emekli bir babam var. 200 tl civarı bi receiver almayı düşünüyorum. ama bu konulardan zerre anlamam. bana seçim yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilecek veya o para bandında tavsiye edecek ürün bilgisi olan var mı. acil yardım lazım. receiver bozuldu ve babam söylenmeye başladı :)

Nasil ozellikler lazim size? Hd alicimi istiyosun Yoksa normal bi uydu alicisimi ariyosun? İnternete girebilsinmi alet? Next uydu alici alabilirsin isini gorur senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde internet var. Hızı da iyi. Led HD televizyonun var. HD olması tercihim. Böyle sorun Çıkamayacak akşama kadar babamın spor kanallarını NTVSpor TRT spor vb. izleyebileceği sorunsuz bişeyler arıyorum :)

• Tabi arada bende kullanırım :)

• Yardımcı olabilecek var mı acil lazım. Yarın bir receiver almam gerek

• çok acil değilse yurt dışından ucuza al bi tane.
    yurt dışı işi kafana yatarsa pm at ben sana tarif ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.