Şimdi Ara

Receiver Ve DVD için 5+1 Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda birkaç gündür tavsiye edilen 5+1 leri inceledim ancak büyük çoğunluğu pc kullanımı için tavsiye edildiğini okudum. Almayı düşündüğüm 5+1 sistemi öncellikle uydu receiverda ve dvd de ( optik bağlantı tercihim ) kullanacağım. Kullanacağım oda yaklaşık 20 m2 olup bütçede ( deneme amaçlı olacağı için ) max 150-200 ytl olacaktır. Yorum yapan ve tavsiyede bulunan herkese şimdiden teşekkürler..

• max 200 se microlab x23 olur başka da birşey olmaz optik girişli olarak, bu da multimedya settir ama kumandadan eq ayarları yapılabilir.
  • tavsiyen için teşekkürler snoopdogg. bu ürünü internet inceledim şöyle bir açıklaması vardı :
    "Multimedya Home Theatre sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansi, AC-3 veya DTS dekodere baglayarak elde etmek mümkündür."
    filmleri dvd playerden seyrederken AC3 yada DTS elde edebilecekmiyiz ?
  • evet gerekli bağlantılar yapıldıktan sonra niye olmasın
  • dostum biraz araştırdım bunda digital dekoder yokmuş,yani optik girişi yok,ancak dvd playerın analog 5.1 çıkışından x23 e bağlantı yaparsan dd veya dts ses alabilirsin.ayrıca stereo girişi var.

http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 11 Şubat 2008; 16:39:51 >
  • dvd playerin analog baglantılı olmalı ve dts,dolby dekoderlari içermeli Zaten bunlari içeriyorsa microlab yerine logitech x540 alman daha mantıklı olur.
    o da bir multimedia hoparloru ama 200 ytl ye ses veren ev sinema sistemi yok. Ya da en iyisi 300-400 ytlye lg'nin ya da philipsin hazir ev sinema paketleri var . Onlardan al hem dvd playerin de olmuş olur. 200 ytlye alacagin tum sistemlerden de daha guzel ses alırsın.
  • dvd playerımda hem optic hemde analog bağlantı ile dts ve dolby decoderleri içeriyor. yanlız sanırım bu şekilde ancak devamlı kullandığım uydu receivera analog bağlatılı olacak ve dvd seyretmek istediğimde sök çıkar yapacağım...
  • uydu reciverda 5.1 analog çıkışı olacağını sanmıyorum,stereo çıkış olabilir,dvdye 5.1 bağlantı uyduya da stereo bağlantı yapabilirsiniz.
  • peki microlab x23 ile stereo çıkış ile sanal 5+1 olur mu ?
  • hayır olmaz ama upmix ile her kanaldan ses alabilirsiniz
  • microlab x23 dışında tavsiye edebileceğiniz ürün varmı ??
  • x 540 -creative-mico lab gibi ancak bence 2 ci el bi x540 al decoderi olan bir dvdye analog 5.1 den bağla orta seviye güzel bir sistemin olu ya da diana 5.1 ler vardır ho bsa sesi verir dinlediğin de kulağana hoş gelir ancak fiyat kalite açısından vasattır
  • X540 yada X530 'u temin edemiyorum. bu şartlar aldında her ne kadar olumsuz yazılar okusamda 200 ytl bütçem gereği X23 alacağım gibi gözüküyor. buna alternatif olarak creative T-6060 olarak düşünceleriniz nedir ?
  • sanırım T-6060 kullanan yok yada tavsiye edilmiyor. Bu şartlar altında sanrım x23 alacağım. umarım memnun kalırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.