Şimdi Ara

receiverden tvye sinyal gitmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende goldmaster dtv-19800 cim modeli d-smart receiveri var.
    tasindigim icin 3 aydir filan yatiyordu. bugun canagi monte ettim catiya ama hizalamadim.
    tvden guc gostergesini acip oyle hizalamayi dusunuyordum ama cihazi tvye bagladigimda sinyal yok diyor. receiverin menuleri vs hicbirsey yok. siyah ekran sinyal yok yazisi dolanip duruyor.
    receiver duzgun calisiyor saat ve diger isiklarda sorun yok. ama tvde menu filan acilmiyor.
    yardim ederseniz sevinirim.

• aslinda tam sinyal gitmeme sorunu degil gibi.
    power tusundan acip kapayinca kendi kendine tvden av1 e gecis yapiyor ama orada sinyal yok deyip kaliyor.
  • yokmu arkadaslar yardim edebilecek ?

receiverimi anten olsun olmasin tvye bagladigimda menu gostermesi gerekmiyormu tvnin ?
  • cihazla tv arasında nasıl bir kablo kullanıyorsun.scarttanmı veriyorsun.RF denmi,toz kablo ilemi.hd ile mi..
  • scart
  • cihazın arkasında iki tane scart girişi var .biri tv yazar diyeri ise harici veya VRC yazar.tv bölümüne takılı olacak buna dikkat ediniz.cihazınız otomatik av yapıyormu.yapmıyorsa tv kumandasında av tuşuna basın.
    yine olumlu bişe yoksa scart kablosunu değişin.oda olmadı tv arkasındaki scart girişinin tırnakları kopuktur.elinizle sallayın oynama yapıyormu..içinden tırnaklar kırık olabilir.
  • scart dogru yere takilive tv otomatik gecis yapiyor.

benim kafama takilan soru; anten receivera takili olsun olmasin , receiverin menusunu gostermesi gerekimiyormu tvde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anten kablosunu takmadan dene. Kısa devre yapıyor olabilir.
  • cihaz açılıp kapanıyormu kendi kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey54 -- 10 Aralık 2011; 20:34:00 >
  • kendi kendine kapanmiyor ben power tusundan kaparsam kapiyor. butun verdigin emirlere yanit veriyor dekoder. isiklar duzgun yanip sonuyor. ama tvde menu filan yok iste.
  • cihazı aldığın ne kadar oldu.
    dvd veya scartla çalışan bir cihaz dene .belki tv de sorun vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.