Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
10
Favori
50.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M.Kemal ile hz Muhammedi bir tutmuyorum sana misal vermek için o tarz söyledim

Atatürkün neden istiklal marşı okunurken okullarda olmaması gerektiğini tam kavrayamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Dostum Allah'tan girmişsin, Filistin'e uğramışsın, araya olmazsa olmaz mahalle baskısını da serpiştirmişsin, sonra birden yatırıma çakarken insan hakkına da göz kırpmışsın.

Ben böyle çok yönlü mesaja uzun zamandır rastlamadım. Biz değil sen bilirsin anlat reis.
    Ben anlatmam gerekenleri anlattım. sen de anlaman gerekeni anladın zaten. Mesaj ulaştı.

İyi akşamlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    M.Kemalin asla ölmeyeceği öğretiliyor derken o hep kalbimizde manasında öğretiliyor yoksa moğolların Cengiz han inancı gibi bir gün gelip tüm dünyayı ele geçireceğiz anlamında değil

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Kemalizm bir ideoloji artık.

Tarih dersinde tabii ki öğrenecek. M.Kemal bu milletin bir değeri kıymeti.

Fakat bu kadar yoğun kemalist bir eğitim de objektif değil diyorum. Söylemeye çalıştığım bu.

Ayrıca çocukların her sabah rahat hazırol yapmaları da normal gelmiyor.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Linus un nasıl rezil ve çalışanlarını sömüren biri olduğunu bir araştır istersen :D

• renega kullanıcısına yanıt
    Müslümanların ekmeğini yemek ne demek? Ülke vatandaşı olunca bedava ekmek mi dağıtıyorlar? Suriler, afganlarla karıştırdın sanırım.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi 21 yıldır Atatürk karşıtları yönetiyor, adım başı imam hatip okulları açıldı ama yoğun bir kemalist eğitim var demek. Reis de tarihin en büyük Atatürkçüsü zaten.

Atatürk adını konuşmak yasaklanırsa sanırım rahata erecek sizin tayfa. Memleketi cinler periler kurtardı kurtuluş savaşında, %2'si okuma yazma bilen millete okumayı da abdülhamit öğretti zaten.

• Recep baltaş yazılır,ADAM diye okunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Atatürk'ü yasaklamak mı? Üniversiteye giden mühendis adama bile inkilap dersi verdiyorlar bu bir ideolojidir. Memleket Kuzey Koreye dönmüş ilahlaştırarak milleti soğuttular. Atatürk sağ adımını Atatürk sol adamını attı ne güzelde adım attı atam benim böyle yapa yapa Kuzey Kore gibi 3.sınıf ülkelerden farkımız kalmadı. Hatasıyla veya doğrusuyla bilimsel olarak Atatürk araştılamaz bu ülkede. Hatta bu Atatürkçüler yüzünden ilerlemenin önü kesiliyor 100 sene önceki olayları çağımıza uyguluyorlar nerede inkilapçılık.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Karaktersiz,gereksiz, şahsiyetsiz biri olarak okunur ve taniniyor artik,ona destek verenlerinde allah yüz üstü biraksin kahri perişan eylesin diyoruz..amin allah kabul etsin.!

• taner.usa T kullanıcısına yanıt
    Tamam işte şeriat Perver tayfa ancak Atatürk yasaklanırsa mutlu olur.

Memleketi kutsal saydıkları fakat ancak %2'sinin okuyabildiği arap harflerinden kurtarıp okur yazar yapması bile olağanüstü bir olay fakat din tüccarı, ingiliz eniği sarıklı teröristleri sallandırdığı için bugünlere kadar Atatürk düşmanlığı hala güncelliğini koruyor.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Lütfen yazim kurallarina uyunuz.

• Mikail fidan kimdi ya çok tanıdık geliyor

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Ben tarafsız bir gözle memlekete bakınca gerici denilen islamı kesimden, kendilerini Atatürkçü, kemalist diye anlandıran kesimi daha gerici buluyorum. Hiç değilse islamı kesime laf anlatılıyor Atatürkçü kesim hemen saldırı ve hakarete başlıyor. Atatürkçüler islami kesimle uğraşmak yerine önce kendilerine çeki düzen versin.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Dua et admin yada yönetimde yok yoksa burada da durulmazdı nokta koymadın ban virgül eksik uyarı ve uzaklaştırma cezası başta büyük harf yazmadın mesajın silindi 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Tamam

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Dua ile olsa Filistin sürünmezdi,

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.