Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
814
Cevap
10
Favori
50.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çünkü onlar gibi düşünmüyorsun, yürümüyorsun, su içmiyorsun, konuşmuyorsun, yazmıyorsun.

Seni "sorunlu" olarak tanımlamak için en ufak bir farklılığını görmeleri yetiyor. Ya rol yapıp kendini kabul ettireceksin ya kendin olacaksın ve onlar seni damgalayacak saldıracak. Ellerindeki tüm gücü kullanacaklar en iyi ihtimal işinden atılırsın.

Aslında farklılıklar zenginliktir derler ta ki kendi fikirlerine farklı bir fikir görene kadar 

• Allahın sizin korumanıza ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Filistinde olanları oda görüyor. Böyle mahalle baskısı ile bu ülkeye ne yatırım gelir ne de insan hakkı.

Siz bilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Zorla yatılı kuran kursuna ve imam hatibe gönderilen çocuklardan haber değilsiniz galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Namaz kılmamakta ısrar edenlerin katli vaciptir diye Uydu kanallarından birinde yayın yapıldığını gördü bu gözler  

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Konuyu çarpıtma. Az çok bildiğim kadar milliyetçi objektif bir adamsın.

Sana dünya görüşün sorunlu demem, sırf muhalif olduğu için, yaptığına yanlış diyememene.

Yanlış işte ya. Ben M.Kemal resmini bir tarafına süren salak veledin yaptığı yanlış diyebiliyorsam sen de bu adamın yaptığı terbiyesizlik, eleştiri değil diyebilmelisin.

• BuxKahyoutube
    Evet recep gerçekten de öyle.
    https://www.youtube.com/watch?v=gYtbMT_9KLg&feature=youtu.be
  • İfade özgürlüğü galiba ateist kesime ait sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya ben adama doğrudur demedimki. Genel bir sorundan bahsettim. Olayı çok yanlış yorumladın o zaman. Adamın üslubu kötü olabilir ancak genel olarak inançsızların uğradığı muamelelerde belli. Adam cehenneme inanmıyorum dediği için hedef gösteriliyor. Ben buna değiniyorum.

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Zorla ? Kanunen her aile çocuğunu velisi olduğu müddetçe istediği gibi yetiştirme hakkına sahiptir.

Sen mi karar verdin başkasının çocuğu hakkında ? Kim kimi zorla nereye göndermiş.

İlk ve orta okullarda hala rahat hazırol yapılıyor. Asker gibi çocuklar. Objektif bir insansan mesela bunlardan da bahset.

Kur'an kursuna gitmesin çocuk tamam. Peki Kemalizm neden zorla aşılanıyor çocuklara ? O da bir ideoloji değil mi?

• recep i severiz güzel ayar veriyordu twitter da geri dönecektir, adamda bu birikim varken hiç bir şey olmaz ekmeğini bulur.

Ben zorla imam hatibe gönderildim mesela istemediğimi onlara söylediğim halde

Çocuğunun ebeveyni olman çocuğa zorla istemediği şeyleri dayatmaya bahane olmaz

Burası Türkiye kafanda var mı bir şeyler bir zahmet ülkenin kurucusunu ilkelerini inkılabını öğretecekler çocuk milletini kimliğini kazanacak

Bizim burada konuştuğumuz din

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Adı üzerinde çocuk. Sen mi karar verecektin o yaşta ? Ne kadar hayat görüşün vardı ?

Beni de zorla gönderdiler. Ben de giderken ayağımı sürüyerek giderdim. Şimdi iyi ki diyorum ne olacak şimdi ? Ha ben çocuğumu zorlamam. Peki sen çocuğun ben imam hatipe gitmek istiyorum dese gönderir misin ? Şerefin üzerine yemin ederek cevap ver.

"Zorla" göndermezsin.

• Birbirinize dalaşmak hiç bir şeyi çözmez. Kimse kimsenin inancına karışamaz sadece saygı bekler bu da herkesin hakkıdır. Saygısızlık yapanı savunmam alemi yoktur. Hepimiz edep adap görmüş insanlarız onun için her ne olursa olsun birbirimize saygı göstermemiz gerekir. Onun için gereksiz atışmalara artık son verin. Herkes Recep Baltaş ile ilgili düşüncesini yazsın geçsin. Burada bir birinize sataşmayı bırakın.

Cahil cahil konusuyorsun.kivrqkligina bakacak olursak cemaat kokenli ol!an kuvvetle muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.