Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
10
Favori
50.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atatürk Peygamber değildir eleştirilebilir.Bende eleştiriyorum Atatürkü en çok eleştirim ise şeyh sait denilen yapıdaki insanların asılmamasıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok belli zaten derece yapmış biri olduğun.

• Ülkemizde çifte standart var malum. Bir Müslüman bir ateiste cehennemlerde yanacaksın deyince bir şey yok, ancak bir ateist aynı manaya gelen bir şeyi müslümanlara kullanınca ooooooooooo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su testisi su yolunda kırılır.Mesajlarını silmesi dik duruşu olmadığının göstergesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Adamın ateist olması değil ki konu. Hiç bir ateist inanmaya zorlanmıyor bu ülkede.

Bence asıl siz konu ateist birinin işlediği bir kabahat olunca gözlerinizi kapatıp sadece muhalif diye desteklemeye çalışıyorsunuz.

Adamın kabahetleri say say bitmiyor. Sadece İslam düşmanı da değil Türk düşmanı aynı zamanda. Hani hükümete sürekli vurduğunuz konu "Uygur Türkleri olunca neden susuyorsunuz" dediğiniz konuda neler yazmış açıp bakabilirsin.

Kendi savunduğunuz konuda bari eleştirin adamı.

Ayrıca ayırıcı, aşağılayıcı nefret suçuna girecek şeyler yazmak her platformda suç. Nesini savunuyorsunuz zerre anlamadım.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Ooooooo diyenlerden biride sensin işte.

Cehennem yok desek bile İslam düşmanı oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 29 Kasım 2023; 12:45:23 >
    Kime konuşuyoruz laf anlatıyoruz. Size muhalif olsun da ne kadar rezilliği olursa olsun. Dünya görüşünüz sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 29 Kasım 2023; 12:46:43 >
    Ben seni anlıyorum yanlış anlama beni. Çünkü bende senin gibiydim. Hepimiz aynı şekilde kodlandık küçükken.

Bak durduk yere dünya görüşü sorunlu ilan ettin beni. Aynısını ben sana desem birde İslam düşmanı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 29 Kasım 2023; 12:48:11 >
    Beni çocukken kodlamaya çalıştıklarına göre konuşsaydım muhtemelen senin gibi konuşurdum dostum.

• Receple benzer görüşte olanlar bu duruma çok üzülse de onlar da ders almıştır umarım.

Söz konusu sivri dilli olmaksa gayet kinayeli lafları sıralayabilecek çok insan var aramızda, aşağılamak hakaret etmek ifade özgürlüğü değildir arkadaşım.

Recep'in ilk vakası olsaydı çoğu kişi umursamaz gelip geçiştirirdi, uzun yıllardır çok devam ettiriyor bunu, kendisini dokunulmaz zannederek ağzına geleni sayıyordu.

En son uygur türklerine de laf ettiğin de ip kopmuştu bende, bi senin hassasiyetin yok arkadaşım,

senin ağzına aldığın laflar da insanların hassasiyeti,

Bak eleştir, üslubunu koruyarak tartışma adabının farkında olarak ifade özgürlüğü kapsamında sosyal medya hesabı üzerinden

din ile alakalı eleştirileri ve görüşlerini dile getir, atıyorum Tanrı yoktur çünkü şu şu şu , Tanrı olsa da İslamiyet inancı bana mantıklı gelmiyor çünkü sebep şu şu, gazze israil olayında israili haklı buluyorum çünkü bla bla gibi.

sen gelip "geri kalmış din, müslümanlarda mantık bulamazsın,çine helal uygur türklerini şu şu" gibi aşağılamalarla hakaretlerle kendini bi b*k zannedersen bedelini ödersin kardeşim.

rastgele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 29 Kasım 2023; 12:59:34 >

• Cehennem yok diyenler harbi filmler, yani demek istiyorlar ki iyilik yapanda kötülük yapanda aynı kefeye konacaktır. Dünya da kötülük yapanı hem hapse atmıyorlar diye ağlarlar hem de iyilik yapanı kollamıyorlar diye ağlarlar. Fizik hiç bir şey kendi kendine oluşmaz mutlaka bir nedeni olur diye söyler. Bunlar her şey kendi kendine olmuştur diye inanıyorlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 29 Kasım 2023; 13:10:32 >
  • Ülkenin ateisti kaliteli olsaydı bari.. Dini, özellikle İslamı aşağılamayı ateistlik zannediyorlar. Dini eleştiremezler çünkü insan bilmediğini eleştiremez. Duygusal tepkiyi düşünce zanneden tipler bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 29 Kasım 2023; 13:31:33 >
  • Bu kadar sayfa gereksiz polemik sürmüş.
    Tanımadıkları kişileri adeta ikna etmeye çalışıyorlar. Yok o yanlış, yok böyle.
    Diyelim ki sizin doğru dediğinizi karşı taraf en sonunda kabullendi. Bana aydınlanma geldi, çok haklısın dedi. Bu size ne kazandıracak ?
    Bırakın herkes kendi bildiği doğrularla yaşasın.
    Ama konuda hakaret ve nefret içerikli yazanlar var. Onlar da kendi seviyelerinde yaşamaya devam etsinler.

• Adamı tanımıyorum ama adama İltica sebebi yaratmışlar. Özgürlüğün olmadığı yerde sağlık, bilim, sanayi, sanat hiçbiri gelişemez...

Nerede olursanız olun Özgürlükler kısıtlandığında bilim oradan kaçar. Kısaca beyin göçü diyoruz. Düşünceler özgür kaldığında gelişim başlar.

Parayla bile geri çekemezsin çünkü sen adama hür bir ortam sunmadığında o paranın değeri kalmıyor.

Size iki cümle ile bir coğrafya anlatayım. Siz buranın neresi olduğunu kendiniz bulun.

Paranın bile değerini bitirdiler bunu nasıl yaptılar? Bilgisizlik ile safsatalar ile.

Sadece cehaletin prim yaptığı bir coğrafya ne kadar ilerleyebilir????

Burası neresi Alaska olabilir mi? Hayır aklınıza Alaska gelmez aklınıza gelen yer bizi üzüyor ama maalesef belli...

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Adamı tanımıyorum

o zaman yorum yapma.

Hiç bir ateist inanmaya zorlanmıyor bu ülkede.

Bu cumlenizden dolayi size ana avrat soven binlerce ateist olduguna emin olabilirsiniz. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke hiçbir zaman ifade özgürlüğünü anlamayacak. Amerika'ya gidin bakın neler diyebiliyorlar. Burada hala cumhurbaskanimiza hakaret bik bik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun bildiği doğru, senin bildiğin doğru, onların bildiği doğru.
    Aga bu doğru tektir. Doğru ve Yanlış olarak. Bu ülkede tek bir doğru üzerinde insanlar bilgilendirilmedikçe başkaların doğrusu üzerinden yaşamaya mahküm. Başkaları da sefasını sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Atatürkçü düşünce derneğine dışarıdan yönetici gayyum atanmıştı iki sene önce.

• Drakoid D kullanıcısına yanıt

konu dışı soruyorum, ifade özgürlüğüne ölümle tehdit de dahil mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.