Şüphesiz ki alanında çok donanımlı biri. İzleyici çekiyordu para kazandırtıyordu. Keşke Ali Güngör gibi işine odaklanıp sosyal medya platformlarında bu kadar polemiğe girmeseydi. Niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum ama paylaşımları çok ağır, yazık oldu. |
Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (23. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben Anadolu lisesine gitmek istiyordum beni imam hatibe gönderdiler benim çocuğum olursa imam hatibe göndermem benim karar vermeme bile gerek kalmaz çünkü ben çocuğumu dinin ne kadar boş beleş bir şey olduğunu öğreterek büyütürüm ve lise seçme kısmında aklına tercih etmek bile gelmez
Benim imam hatipte öğrendiğim tek şey dinin gerçeklerini öğrenmem beni iyice soğuttu çünkü lise öncesi isteyen istediğine inansın benim için fark etmez derdim ama artık Müslüman olan biriyle sadece ortak bir amacımız var ise bir araya gelirim herhangi arkadaşlık dostluk eşlik olmaz ama bak Müslüman olan diyorum gidipte 32 farzı sorsan 2 sini bile cevaplayamayacak tatlı su müslümanlarını kastetmiyorum
Bu sadece Müslümanlık içinde değildir tüm dinler için geçerlidir zamanında haçlı seferlerinde yüzbinlerce insan öldü neden ? Sırf kutsal olduğu düşünülen bir ortadoğu kenti için hatta şuan bile savaş var gazzede milyon insan ölecek sırf dinci hamasın Kudüs hayali yüzünden , zamanında adolf Hitler milyon insan öldürdü neden ? Sırf yahudi oldukları için , zamanında bazı filozoflar ve bilim insanları susturuldu neden ? Sırf fikirleri kiliseyle zıt düştüğü için bir dine inanan insandan ( bana göre ) fayda geleceğini düşünmüyorum ama bak dine inanan insan diyorum o dinin sorumluluğunu farzını bilen ben sana burada 32 farzı sorsam kaçını cevaplarsın ? Eğer hepsini cevaplarsan eyvallah ama şu soruyu sorduğum müslümanların %95 i bunu cevaplayamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 29 Kasım 2023; 16:27:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Anayasal suç işliyorsun. Kimsenin inancını hedef alarak menfaat temin edemezsin.
Jahreynin avukatlardan biri bu mesajı görürse cebine ağrı girer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 29 Kasım 2023; 16:29:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çocuklara elbet tarih öğretilecek. M.Kemal'i de öğrenecekler. İtirazım yok fakat çocuklara tarih öğretilmiyor;
M.Kemal'in hala yaşadığı, asla ölmeyeceği öğretiliyor. Tarih öğrenmek değil bu, ilk öğretim boyunca her sabah M.Kemal heykeli önünde rahat hazır ol yaptırmak tarih değildir.
Din dersi olmasın diye kıyamet koparanların ilkokul çocuklarının ideolojik eğitime tabi tutulmasını normal karşılaması gayet normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 29 Kasım 2023; 16:59:5 >
Konu yine Türkçe yazmayı bilen Araplarla , radikal İslamcıların yaylım ateşi sahasına dönmüş.
Diğer konuda da yazdığım gibi bu herif sanki ilkkez zıplıyor. Uygur Türkleri hakkında yazdıkları,kustugu zehir daha dün gibi aklımda.
O zaman "fikir özgürlüğü" denip geçiliyordu.
Ayrıca Türkiye "İslam ülkesi" değil Anayasasında açıkça belirtildiği üzere
"Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir."
Bir din devleti istiyorsaniz İran , Afganistan buralar tam sizin kafanıza göre
Recep ayvayı yedi orası kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 29 Kasım 2023; 16:33:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimsennin inancını hedef almıyorum ister ataist ister deist olabilir, onlar benim inancımı hedef almış islam ile resmen dalga geçiyorlar.
-
"benim çocuğum olursa imam hatibe göndermem benim karar vermeme bile gerek kalmaz çünkü ben çocuğumu dinin ne kadar boş beleş bir şey olduğunu öğreterek büyütürüm ve lise seçme kısmında aklına tercih etmek bile gelmez"
İşte bu yaptığının çocuğunu zorla imam hatipe göndermekten farklı olmadığını anladığın zaman söylediklerine anlamlı bakarım.
Çocukları zorla baskıyla müslüman yapıyorlar diyen sensin, kendi çocuğunu zorla Ateist yapacağına övünüyorsun. Allah akıl versin.
Attığım mesajı biraz daha okursan nedenini öğrenebilirsin
Sende onları alamazsın işte. Elini cebine atarsa anlarsın.
Dindar biri türkiyeye fino deseydi bu bölümde artık ne anası kalırdı ne bacısı
ama dindaşları kafadarları diyince diyen adamı cici gören tip dolu burda.
tatlı su milliyetçileri.
Adamın israil sevmesine kimse birşey demiyor adam devlete inançlara sayıp sövüyor sorun o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Kasım 2023; 16:42:6 > -
haberdeki olaya ifade özgürlüğü diyen var mı acaba? ne kadar acı, ne kadar yazık. internet, ağzınıza geleni söyleme yeri olarak belirlenmiş. öyle bir özgürlük veriyor ama bazı kesimlere.
-
O zaman senin dediğin mantıktan yürürsek hz Muhammedde öldü neden her cuma cami vaazında anıyorsunuz
Atatürk bu ülkeyi tırnaklarıyla kazıyarak kurdu çocuklarımızda istiklal marşı eşliğinde hem bayrağa hem Atatürke bakarak bekleyip sonrasında sınıflarına giriyorlar bu bir türkiye vatandaşı için sorun değil ama sen bunu dayatma olarak görüyorsun
Dostum Allah'tan girmişsin, Filistin'e uğramışsın, araya olmazsa olmaz mahalle baskısını da serpiştirmişsin, sonra birden yatırıma çakarken insan hakkına da göz kırpmışsın.
Ben böyle çok yönlü mesaja uzun zamandır rastlamadım. Biz değil sen bilirsin anlat reis.
Recep baltaş fotokopisine cevap verme artık eline yazık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X