< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
(İsrail'i görünce fino köpeği olursunuz) Bu ifade özgürlüğü değil Türklere hakarettir
-
7-8 Ekim'de roketler İsrail'e yağarken, israilli çoluk çocuk genç yaşlı yüzlerce insan evlerinde infaz edilirken, ailesi öldürülen bebekler rehin alınırken allahu aqbar diye bağırıp sevinç çığlıkları atıyordunuz... İsrail'in füzeleri suratınıza bir yumruk gibi çarpınca ağlamaya başladınız. Geçin bu işleri.
Elinizde olsa sizin gibi olmayanları bir kaşık suda boğarsınız. Sözüm ona boykot soytarılığında insanlara neler yaptığınızı biliyoruz, maymunluklarınızı youtube sayesinde izliyoruz neyse ki.
Gerçi ne anlatıyorum ki...size allahu aqbar desin kafa kessin yeter. Zamanında İŞİD'i bile şakşaklayan zihniyet bu. Analar ağlamasın deyip PKK'yi öven, Apo denen it soyunu devlet televizyonuna çıkaran zihniyete neyi anlatıyorsun ki..herşeyleri siyasi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Kasım 2023; 20:4:21 > -
Oranın Recep'i, buranın Natalia'sı. Ne farkı var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam olarak neresi Türklere hakaret oluyor bunun hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
technopati sevmem izlemem, gozlukluyu de bu turuncuyu da fakat adama kendi aklinca "ateist" diyerek asagilamislar ki turkiye cumhuiyerinte ayni vatandaslik hakki ile ateist olarak yasayan yuzbinlere karsi bu bir hakarettir. ki bunu soyleyen hamas gibi bir terorist militarist yapiyi destekliyor ve bu da turkiye cumhuriyeti devletinin halen resmi muttefiki ve askeri olarak dostu olan mesru israil devletini (ki bu mesruiyeti ilk kabul eden devletlerden birisi turkiye cumhuriyet (ilk degilse!)) karsi demek. yani devlet cikarlarina da ters bir sekilde baska bir teorist militarist grubu destekliyor...
akli basinca goyim sin sen olarak gore diyerek bel alti hakaret gondermesi yapiyor ama kendisi radikal islam destekecisi ise zaten bu kisi darul harb durumunda ve turkiye halkinin belkdie yarisindan fazlasi ona gore dusman... ama burada dava acilan kisi israil size (ki burada hamas kasetildigi belli) gununuzu gosterecek dedi diye baltas mi tehditkar olmus oluyor?
yani gercekten bu darul harb durumundaki islamcilardan korkulur. adamlara savas halinda oldugu icin hersey mubah bin tane yuzleri var birda boyle yag gibi yukari cikiyorlar ya insanin akli almiyor
neymis birde israile gore goyim imis, (bunu yazan yine akli sira bel alti gonderme yapiyor net belli), islam destekcilerine gore turkiyenin %49 luk kismi munafik ve kafasi kesilmeis gereken dusman, ve gercekten ben muslumanim diyen birisi turkiye cumhuriyeti devleti seriat ile yonetilmedigi icin yikilmasi gereken dusman bir devlet ve bu kisiler gizli darul harb durumunda, ve devletin her yerine de yerlesmis durumdalar ve su an turkiye de bu islamcilarin ic savas cikarmamasinin tek nedeni devleti yoneten kisinin muslumanligiyla on planda olmasi gibi duruyor...
recepin dediklerini hakaret olarak algilayanlar butun turkleri terorist hamasi destekleyen islamcilardan saniyor.
ben yazayim ATEIST TURKLERDE VARDIR.
YAHUDI TURKLERDE VARDIR.
sindirin icinize bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 29 Kasım 2023; 20:55:59 >
-
Sevindim 🥰
Konuda amma yazılmış, baya popüler olmuş..
Nedense bu herifi sevmezdim, itici geliyordu. Yazdıkları maksadını aşmış, biraz da kendi kaşınmış. Karşıdaki trolsede, onun karşısında olacam diye israili savunmanın alemi yok. Belli ki siyasal islamcılarda bulmuş malzemeyi, yardırıyor her zaman ki gibi...
-
Okuma yazmasi olan cahillerde gördük göruyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nat gpt, böyle hatalar yapmaz.
nasıl ya biz yıllarca yallah recebin yerine diye yanlış mı demişiz? kiminmiş orası Ali'nin yerine mi git diyecektik? aynı etkiyi yapmaz, Ali ukala değil ki. gel hadi gel Allah canını almaya diyecez artık sıfır bilgiyle konu açıp beynini okumamızı bekleyenlerden. yapacak bir şey yok.
-
Bahsettiğin suçların gerçek değil iftira olabileceği aklına geliyor mu? Yanlış gerekçelerle itiraz etmek seni haklı çıkarmaz. Umarım yeniden düşünürsün.
-
Maalesef Recep Baltaş fazla agresif ve temkinsiz davranmış ve aynı @Cem yarbayın 21:56'da ifade ettiği gibi siyasal islamcı trol güruhuna malzeme oldu şimdi. Kendisinin siyasî konularda da elbette fikri olabilir ama bu fikirlerini ahlâksız aktroller tarafından malzeme olarak kullanılamayacak şekilde ifade etmesi gerekiyordu. Benzer yorumları yapan 20:03 @VirgilSollozzo ve 20:56 @waltran yarbaylara aynen katılıyorum ve selamlıyorum.
-
Birisine sövmek suçtur. Bu sövülen kişi müslümansa daha çok suç olmaz. Şunu Bi anlayın artık. Müslümana sövmekte suçtur, ateiste sövmekte suçtur. Eksiği fazlası yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 29 Kasım 2023; 23:8:6 >
Kahramanların tünelde saklandığını ilk defa duydum. Sizin gibilerin zihniyeti ya dağda ya da tünelde zaten.
Bu arada madem Hamas kahraman o zaman Yahudiler PKK'ya silah yardımı yapınca kudurmayacaksın siyasal islamcı.
-
seçim zamanı aktrollerle çok uğraşıyordu ozamanlardan hedefte olduğunu düşünüyordum. biraz fazla açık verince patlatmışlar
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X