Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
10
Favori
50.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerçekten bu dediğini yapacak mıymış? karşı olduğu kesimi bu şekilde yenmiş mi olacak? onun karşı olduğu kesime ben de karşıyım ama bunu hayatımın derdi haline getirmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 30 Kasım 2023; 9:41:52 >
  • Technopat gibi bir forumun varlığı bile israftır,ziyandır beter olsunlar,40 yılın başında foruma android rom dosyası ile ilgili bir soru sordum..gelen cevaba bakın..ruh h*stası bunlar..
    Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Kasım 2023; 11:48:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ONY86 kullanıcısına yanıt

twitter da Jiyan adlı biri ona yazmış. "abi gidince bizim için arap masalının başrolüne rahat rahat söveceksin söz ver"

aynı dakika içerisinde recep baltaş twitine "Vatandaşlık alınca. Hatta vatandaşlıktan çıkınca ancak." diye cevap vermiş. 

• karamitat kullanıcısına yanıt

bana göre bu durumun, sahilde insanlara bildiri dağıtan insanlardan farkı yok. bu hak aramak değil hakaret edip kendini tatmin etmek için fırsat kovalamak.

• Bu adamın önüme düşen her twiti ya dine ya müslümanlara hakaret içeriyordu , engellemiştim bayadır . Teknopat kanalında da amd gömen içerik üretiyorlardı zaten , tüm test sonucu görsellerinde böyle bi algı yapıyorlardı . Millet de ağlamış teknopat bitmiştir falan diye :D ulan varken ne ifade ediyordu da şimdi bitti

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

valla doğruya doğru eğer bir sorun yaşadıysan çözümü genel olarak technopat'da buluyorsun. dh'de anca siyaset şu bu tartışılıyor. artık donanımhaber = memurlar.net

noktalama ve imlaya gereksiz takıklar katılıyorum. alayında türkçe fetişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Kasım 2023; 11:24:50 >
  • Bu arkadaş zeka özürlüsü bir arkadaş tipi sesi konuşma şekli zaten mal mal yorumları ve teknolojiden anlamadım nasıl site sahibi anlayamamıştım hiç üzülmedim yüzünü bi daha görmeyiz herifin bi cacık bildiği yoktu biz zaten donanımhaber ciyiz 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sosyal medya herkesi her konuda uzman yapti. bu da onlardan biri. sevmedigim itici buldugum biriydi. yaptiklari incelemerden 1 tane izledikten sonra daha hic izlememistim. websitesine ve youtube videolarina tiklamiyordum bile. iyi olmus.

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

dalkavuk cok. aglamalari normal.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Ben her zaman dh’de daha fazla çözüm buldum sorunlarıma. Üstelik bu Technopat vs DH değil. Bu orada çalışıp millete dadanan kendini bir şey sanan biriydi nihayet yiyemeyeceği bir şeye girişti böyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Recep Baltaş’ın amacı kendisine bir dava açılana kadar zorlayıp iltica başvurusu için bahane kazanmak. Bir anda içinden böyle bir canavarın çıkmasının başka bir açıklamasını yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecavüze katliama ses çıkarmayan şu dinciler hemen mağdura yatmaya bayılırlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vay bee.

birçok faydalı videolarını izlemiştim, bana göre sempatik idi. ancak twitter'da böyle yazılar yazması bence çok saçma ve gereksiz olmuş.

işin buralara evrileceğni hiç düşünememiş olsa gerek.

bi kere burası büyük çoğunluğun hala müslüman olduğu bir ülke ve toplum. burası avrupa ülkesi gibi bir yer değil. dinle ilgili ileri geri konuşmak sıkıntı. yeri de değil zaten. çünkü inançlı büyük bir kesim mevcut.

ayrıca genel olarak dinlere,inançlara böyle hoş görüsüz saldırmak da bence hoş değil.

herkesin kendine göre inançları var. saygı duyulması lazım.

sıra size gelecek falan, epey saçma ve absürt bir yaklaşım bana göre.

biz Türk milleti olarak en az 1000 yıldır bu topraklardayız. Atalarımızın şanlı tarihi kitaplarda yazmaktadır.

az biraz okuyan o işlerin öyle kolay olmayacağını çok iyi bilir Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

• Kendisi saygınlık, arkadaşlık ve makam kaybetmiş. Peki ağız dalaşına girdiği trol ne kaybetmiş?

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

recep kuranda nerede geçiyor hele bir söylesene. Allah aşkına söyle de hepimiz hidayete erelim.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    buyrun;

Recep veya Receb, hicrî takvime göre yılın 7. ayı. Receb, Üç Aylar'ın başlangıcı ve Haram Aylar'dan biridir. Kur'an'da "...bunlardan dördü hürmetli aylardandır..." derken Recep Ayı da kastedilmiştir.

kaynak vikipedi

• hiçbir şey hissetmedim. bana göre varlığı ve yokluğu bir olan bir şahıs. siyasi yada dini görüşlerine karışmam herkes hak ettiğini bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • " büyük çoğunluğun Müslüman olduğu " sokakta 100 kişi çevirsem 32 farzın neler olduğunu sorsam max 2 kişi cevap verir çoğu insan tepki yememek için müslümanım diyor çevresine yoksa sabah namazı kaç rekat diye sorsan rekatın ne demek olduğunu sorarlar

Türkiye geneli Müslüman mısınız anketi yapsan yüksek oranda evet çıkar ama şeriat ister misiniz anketi yapsan yüksek oranda hayır çıkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi olmuş yerinde kararTechnopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı 

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.