Şimdi Ara

Recep Baltaş'ın Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni katıldım keşke daha önce katılsaydım. Bu recep baltaş'ı bilmeyeniniz yoktur. Bu adamın sırf siyasi idolojisini eleştirdik diye 2023 yılına kadar ceza yedik iyimi :D Onu geçtim adam akıllı bir moderatör bu cezayı düzeltemiyor ya da yemiyor :D Aşağıya resimleri atarım. Konuşalım bu konu hakkında. Recep Baltaş'ın Rezilliği

İlk resim başkasına ait aşağılama artık ne dersiniz şansa buldum. Bir de bu adam ateist, inancına karışmıyorum ama her yerde İslam'a atıp tutmuş bu zat.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1501592/5d1e8163-8d50-478a-afad-af11d97660c8.PNG

Bu konuda referansımız olsun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_114489455/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justindevils -- 19 Temmuz 2016; 16:30:46 >

• Adam yol vermiş gelip burda zırlama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 hahahah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih manidar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlatma yazıyor?

• Recep Hazır Hedef 2023 !
  • bu adam nasıl tutunabiliyor bi ton teknoloji sitesi kapanırken anlamak zor

• kim la bu reco
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

Adam yol vermiş gelip burda zırlama

Aynı cevabı sen alsan ne yapacaktın merak ediyorum :D Kendi şahsiyetini eleştirdik diye bu banı atması normal mi sence?
  • MoYk kullanıcısına yanıt
    Sorma bu yeni çıkan veletler sayesinde tutunuyor işte.

• Adam kovmuş seni işte daha ne
  • SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    Ben istifa ediyorum :D
  • Recep abime laf atma döverim seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Fotoğrafta adam F "Herfi" yazmış ya la. Biz yazmış olsak garanti anında ban yerdik. Herifler Türkçe mizi koruyalım diyenlere bak

Bence şikayet et yorumu. Şayet bir şey değişmez ise konu aç rezil et

• Miribi bin Ricip Biltiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

3. Fotoğrafta adam F "Herfi" yazmış ya la. Biz yazmış olsak garanti anında ban yerdik. Herifler Türkçe mizi koruyalım diyenlere bak

Bence şikayet et yorumu. Şayet bir şey değişmez ise konu aç rezil et

Maltaş rapor etmemi bile engellemiş nasıl ban attıysa Bende iletişim bölümüne mail attım
    Beyler onu geçtim alltan gönderme de yapmuş diğer forumlara, sanki kendi forumu çok iyi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justindevils -- 19 Temmuz 2016; 16:19:03 >

• Kim olduğuna baktım da tam sopalık velet tipi var.

• Iyi yol vermis helal olsun

• Beyler size sağlam istihbarat bu Teknoseyir ve DH'yi baya eleştiriyorlar. Özellikle DH'yi. Mesela 2.El bölümünde bir kaç dolandırılma olayı oldu. Millet burada dolandırılma olmaz, sonuna da parantez içinde DH yazıp gönderme yapmış.
  • Gelip burda bos yapmayin. Ayni anda tek teknoloji sitesi takip edicez diye bir sey yok dhnin de technopatim da eksikleri var. Daha birkac ay once su incelemesi bu incelemesi nerde kaldi diye siz zirlarken adamlar incelemesini yapmis tartisiyolardi. Onlarin forumunda da ban yemek cok kolay ve tabii ki konu disi yok( en azindan ben goremedim).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.