Şimdi Ara

Recess(teneffüs zili ) türkçe dublaj ya da altyaZı nasıl bulurum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçüklüğümde izlediğim recessin ne dublajlısını ne de altyazılısını bulamadım. Nereden ya da nasıl bulabilirim sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Recess'i Türkçe Dublajlı veya Altyazılı İzlemek için Adımlar

"Recess" çizgi dizisini Türkçe dublajlı veya altyazılı olarak izlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Çevrimiçi video platformlarına göz atın: Netflix, BluTV, Disney+ gibi çevrimiçi video platformlarında "Recess" çizgi dizisinin Türkçe dublajlı veya altyazılı bölümleri mevcut olabilir.
    • Araştırma yapın: "Teneffüs zili izle", "Recess Türkçe dublaj izle" veya "Disney teneffüs zili Türkçe dublaj izle" gibi anahtar kelimelerle çevrimiçi arama yapın.
    • Resmi kaynakları ziyaret edin: Disney'in resmi web sitesi veya YouTube kanalı gibi resmi kaynaklarda "Recess" çizgi dizisinin Türkçe dublajlı veya altyazılı bölümlerini bulabilirsiniz.
    • Ücretsiz yayın yapan web sitelerini kontrol edin: Dailymotion veya Vimeo gibi ücretsiz yayın yapan web sitelerinde "Recess 1. bölüm izle" veya "Recess izle" gibi anahtar kelimelerle arama yaparak Türkçe dublajlı veya altyazılı bölümleri bulabilirsiniz.
    • Çizgi film uygulamalarını indirin: Google Play Store veya Apple App Store'dan "Teneffüs zili çizgi film izle" veya "Recess 1. bölüm izle" gibi anahtar kelimelerle arama yaparak Türkçe dublajlı veya altyazılı bölümleri içeren çizgi film uygulamalarını indirebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları izleyerek "Recess" çizgi dizisini Türkçe dublajlı veya altyazılı olarak izleyebilir, çocukluğunuzun keyifli anılarını yeniden yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bulursan bana da söyle youtube da ingilizcesi var ama türkçe bulunmuyor hiçbi yerde :) çizgi filmden çok öte bişeydir recess :)
  • Aynen youtubeda ingsi var ne yazık ki günlerdir bulamafım türkçesini :(( trtde yayınlıyorlardı ama nasıl ulaşılır bilmiyorum

• mevcut değil kardes ingilizce altyazı ile izle
  • Bildiğin bir site varsa süper olur kardeş onu da bulamadım :(

• bunun gibi başka eski çizgifilmler var mı aklınıza gelen. yanş türkiye de pek bilinmeyen ama yurt dışında sevilenler özellikle.

not = bu çizgifilmi izlemek için sabahın köründe kalkardım. çocukluğumuzun çizgifilmleri bir başka oluyor
  • Andynin nesi var, cosmo ve wanda , powerpuff girls(bunu arada izlerdim) , jimmy neutron hibenim küçükken izlediklerimden ismini hatırladıklarım. Andynin nesi varı özellikle severdim. küçükken almanyada yaşadığım için tvde bunlar vardı naruto ve one pieceyle beraber. Şimdi almancayı da unuttuğumdan türkçelerine mecburum ama onları da bulması zor. Andynin nesi vara youtubeden ulaşabilirsin onun türkçesi var .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk üç sezon bölümlerini indirmek için:https://rarbgprx.org/torrent/shi1kr9

İlk altı bölümün alt yazılarını indirmek için:

Alt yazıların devamı zaman içinde gelecek.

• Arayan izlemek isteyen varsa dizipalde mevcut :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.