Şimdi Ara

Recycler ve System Volume information nasıl temizleyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir sorum olacaktı sizlere.
    sistem dosyalarımdan RECYCLER , System Volume Information , Thumbs dosyaları pc içerisinde her yere dağılmış durumda. Yani açmış olduğum herhangi bir klasörde bu isimlerini yazmış olduğum dosyalar sürekli çıkmakta. Sistemim çok yavaş çalışmaya başladı. Harddiskim 3 bölümde idi sistemimin yedeğini D: sürücüme almıştım. Fakat C: D: E: şeklinde bölümlenilmiş Hdd içinde her klasör içinde bunların olması format sonrası bunları yine göreceğim düşüncesini aklıma getirmekte. Ben bu dosyaları eski hallerine düzelterek geri getirebilirmiyim. Eğer ki geri getiremez isem de bunlardan kurtulma yolu nelerdir.Aslında benim sıkıntım Amvo virüslerini temizleyerek bilgisayarın içinde olan her klasörün içine yayılmış RECYCLER , System Volume information , MSDOS dosyaları ile dolu. Ben bu durumu düzeltmek istiyorum fakat bu durum silmeyi denesem de yeniden XP işletim sisteminin driverini yükleyip onar desemde fayda etmedi. Başka bir yöntemi varmıdır.
    Konu ile ilgili olarak yardımcı olacak tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsege -- 1 Temmuz 2009; 17:08:30 >

• bu kadar acele etme arkadaşım bilen birisi olsa yazardı heralde dimi? daha çok erken herkes uyuyor
  • arkadaşım gizli vesistem dosyalarını göster seçenekleri açıksa recycler ve system information klasörleri görünür duruma geçer ve bu klasörler sürücülerin kök dizinlerinde hep vardır.thumbs.db ise resim dosyası bulunan her klasörde vardır.
    bilgisayarım / araçlar / klasör / seçenekleri / görünüm altında gizli dosyaları gösterme seçeneğini işaretlersen onları görmezsin.
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.