Şimdi Ara

RED ALERT 2 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erhan850

yaw arkadaşlar oyunu kuramıyorum yukledim emuleden ama kurulmuyo setup açarken hata veriyo kapatılacak diyo ve kapatıyo acaba oyunun xp de bi çalısmama gibi bi şeyi mi var?

hayır arkadaşım yok bende çalışıyor benimki xp cd de sorun olmalı
  • arkadaşlar online oynayacak yer bulan yok mu kaldık ortada yaaaa
  • alla alla ozaman indirdigim cdler bozuk olması lazım bide cdye çekip denim ozaman buda olmadı mutlaka bulim bi yerden ya canım çekti walla bu arada sendeki yuri mi?
  • online oynayacak yer bulan yok mu???????
  • arkadaşlar yardım lütfen ONLİNE OYNAYABİLECEĞİMİZ yer bulan var mı?
  • yardım edecek kimse yok mu?arkadaşlar online oynayacak bir yer arıyorum
  • arkadaşlar online oynamak isteyen var mı?
  • RED ALERT 3 nezaman çıkacak bilen varmı
  • kardeş ben online oynuyorum ama bendeki orjinal yani bence bu kadar uğraşacağına git al orjinal zaten en son 9 milyonmuydu neydi...
  • yaa orinal alıyımda online nerde nasıl oynayacağım bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMpuls

birincisi bu oyunda bütün güçler eşit!! her saldırının bir savunması var...
    yani oyuna şu ülkeyle bu ülkeyle başla demenin bi mantığı yok pek...
    ikincisi bilgisayara karşı oynuyosan.. oyun başlar başlamaz elindeki para ile savunma yapman gerekiyo!!
    yoksa oyun başlar başlamaz yem olursun..
    üçüncüsü en sevdiğim oyunlardan biridir yıllardır oynarım (genelde multi) halada oynuyorum...
    sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz acemiler ;)

arkadasim madem öle diyorsun ben senden sunu istiyorum bana yuri oyununun hilelerini bulabilirmisin ben cokkk aradim ama bulamadim arkadasin birinden almistim ama format atinca ne var ne yok gitmisti
    bak hilesi söle F1 bastinmi para veriyordu F2 bastinmi harirtayi aciyordu F3 bastinmi birsey kurcagin zaman mersela tank evleri yada adam üretirken aninda cikartiyordu yani öle dönerek cikmiyordu F4 oyunu biraz daha hizlandiyordu F5 oyunuda direkmen sen kazaniyordun bu hileyi bulursan cok sevirinim saygilarla...
    <laz kadir>

• quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

yaa orinal alıyımda online nerde nasıl oynayacağım bilmiyorum

ya oyunu yükledikten sonra ztn internet kısmından giriş yapabiliosun orjinalde custom match den oynuyorsun yani öyle bi yere girmene gerek yok ama internet kısmından giriş yapman için orjinal cd key lazım...
  • abi sen libya yı seç yaw
  • bence oyun berbat daha güzel oyunlar var ama yardım istiyorsan ABD yi seç.
  • walla ben okdr online multiplayer attım haritaya göre değişiyo seçilen ülkeler ama genellikle sovvietlerden ırak allie lerdede amerika fransa kore secen gördüm onun dısındakileri pek seçen yok yani arada tek tük libya seçen gördüm ama ebnce en iisi kore
    yani 8 ucak yapıp base saldırırsın olur biter;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_01

quote:

yaa orinal alıyımda online nerde nasıl oynayacağım bilmiyorum

ya oyunu yükledikten sonra ztn internet kısmından giriş yapabiliosun orjinalde custom match den oynuyorsun yani öyle bi yere girmene gerek yok ama internet kısmından giriş yapman için orjinal cd key lazım...

orjinal cd keyde orjinal cdlerde mi var?
  • evet sadece orjinal cdlerde oluo orjinal cd key bide hamatchi diye bi program duymuştum böyle agdan oynayabiliomuşsun ondada yani orjinal almadanda ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum biraz araştır istersen...
  • araştır araştır bıktım sanki bilgisayarım bu oyun üzerine kurulu artık pes5 oynayacağım siz ne oynuyorsunuz
  • quote:

araştır araştır bıktım sanki bilgisayarım bu oyun üzerine kurulu artık pes5 oynayacağım siz ne oynuyorsunuz

kendi adima söliyim
    King Of Fighters 97 98 99 2000 2001 2002 2003 2004,red alert 1,red alert 2, red alert ve yuri,generals,generals zero hour,EMPIRES THE AGE OF KINGS,Counter strike (server pf_dast kuruldu sisli oynamayin ) (isteyen hamachi ile multipalyer oyniyabilir),hile file, need for speed most wanted,max payne (yanlis yaziyor olabilirim) ,max payne 2,carmageddon,carmageddon td (tdr miydi öle birseydi),tekken 3,Captain Tsubasa (gollllllll ),flondine 1,flondine 2 (yabadabaduuu ),blaster master,goal 3 (asil ismi nekketsu soccer ama varya bir oynayin ondan sonra görün nasil 1 futbol ),nekketsu basketball buda harikadir,Sonic and Crackers,M.U.S.C.L.E,Mighty Final Fight,Final Fight,Cadillac dinouzor,Addams Family The (bu oyun biraz zor nasil desem dedektif gibi anaktar felan buluyorsun biraz cocukcul oyun ama cok iyidir),Championship Lode Runner,tasmania canavari (bunun cd si var ama arkadaslar mutlaka cdsini alin ve oynayin inanin bana inanilmaz komik ve harika ),DragonBall Z (plaistoanda oynayin ) tabi emulaötürü varsa,MEGAMAN....

• her haftada cumartesi yada pazar bu oyunlari oynarim tabi hepsini degil peki sen neler oynuyorsun ulu_tan_1991
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.