bence en iyisi libya onun savunması iyi askerleride düşmanı yok etmeye yetiyor hadi sana oyunda başarılar
arkadaşlar online oynayacak yer bulan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ajan83
abicim yok ya hikaye bu site
benim anlatmak istediğim çok daha farklı bişeydi başlı başına bi ek paket gibi cd den kuruluyodu
boyutuda yüksekti bu sitede herşey parça parça ve anlaşılır değil..
Aradığın oyunun veya patchin veya cd nin ismi "Yuri's Reverenge" Cd olarak satılıyor, R.A.2 nin üstüne kuruluyor. ama önerdiğim siteyi boş geçme. Özellikle yuri yi kurup oynayıp biraz ustalaşıp hatta sıkılmaya başladığında bu sitenin müptelası olacaksın.
Çakal yada çakal_e espri anlayışın sıfır.. başkada bişi demiyorum. online oynama işini bende araştırıyorum. hamachiyi çok merak ediyorum. R.A.2 yi online oynama yada lan üzerinden oynama işi sakat.. Yuri ile Lan üzerinde çok oynamışlığım var.. hatta Yuri bile 1,001 updatesi patchi istiyor.. (internet için Orjinal cd istemişliğini söylemeye gerek yok heralde). Westwood yakında tüm C&C serisi içip topgame gibi bi DVD çıkartacakmış.. Belki o çıktığında online oynayabilme şansına sahip oluruz.
güven baba online oynayacak yer bulamadın mı?arkadaşlae aranızda bulan yok mu?
beyler bu red alert 2 nin üstüne falan yüklenecek internetten download edebileceğimiz şeyler var mı yaww... varsa bi link verin yaww... Ben Şimdiden falan oldum yaanii... Ara ara bulamıyorum ya...
beyler varsa bişiler sizlerden yardım bekliyorum lütfeeennn...
saygılar... CrazyBoy
quote:
Orjinalden alıntı: crazyboy1
beyler bu red alert 2 nin üstüne falan yüklenecek internetten download edebileceğimiz şeyler var mı yaww... varsa bi link verin yaww... Ben Şimdiden falan oldum yaanii... Ara ara bulamıyorum ya...
saygılar... CrazyBoy
ya beyler biz sürekli yardım mesajları atıp duruyoruz topic e ama topic te zaten belli isimler var ve aradığımız patch ler veya yama cd ler zaten bizlerde yok ki, biz birbirimize yardım çağrıları atıp duruyoruz. hiçbirimizin birbirine yardım edecek hali yok(yani elimizde bişey yok-patch veya yama yada online oyun oynayabileceğimiz adres veya bir program)
aslında anlatmak istediğim şey topic e daha fazla adam çekmek ve onlardan da bişeyler kapmak.bu topic i tüm forumdaki arkadaşlara duyurabilmek için ve buraya daha fazla red alert üstadı toplayabilmek için bişeyler yapalım bence.
birincisi bu oyunda bütün güçler eşit!! her saldırının bir savunması var... yani oyuna şu ülkeyle bu ülkeyle başla demenin bi mantığı yok pek... ikincisi bilgisayara karşı oynuyosan.. oyun başlar başlamaz elindeki para ile savunma yapman gerekiyo!! yoksa oyun başlar başlamaz yem olursun.. üçüncüsü en sevdiğim oyunlardan biridir yıllardır oynarım (genelde multi) halada oynuyorum... sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz acemiler ;)
hemen baracks kur ve birsürü rocketer çıkar. bu kadar
online oynayacak yer bulan var mıııııııı?
sizin ek paket dediğiniz yuri revengediimi ondan başka ek paket varmı bilmiom ama olbilirde bu arada RA2'nin türkçe versiyonu çıkmış
quote:
Orjinalden alıntı: crazyboy1
saygılar... CrazyBoy
Bilmiyorsan öğrenmiyorsan ve ikna olmuyorsan ölmeyi hak ediyorsun der bir çin atasözü.. arkadaşım topikteki mesajları okumuyormusun.. daha önce yazdıkya ek dosya için gerekli linki.. Herşeyi açık açık yazdığım halde yinede yazdığım şeyler konusunda soru geliyor.. Bende bi acayiplikmi var ne ? Benimde cevabını aradığım tek konu online oynama yada internetten multi oynama olayı.. onun dışında burada sorulan yada istenen her şeye cevap yazdım ama hala aynı sorular geliyo.. Ben gidiyim daha iyi bi C&C forumu bulayım en iyisi...
France'i seç Grand Cannonları diz,giriş zor olur ama o havadan çakanları unutma neydi adı unuttum
quote:
Orjinalden alıntı: zaymins
nachfülbar C&C serilerinden hamachi de oynadığn varsa haberleşelim eğer mümkün oluyorsa savaşalım derim.. yoksa bu konu için yeni bi topik mi açsak
quote:
Orjinalden alıntı: nachfülbar
oyuna başla hemen bir kaç tane güç üretici isimini unuttum ondan yap para makineni bekle paran olunca hemen 2.sini yap daha sonra asker ve tank üretme yerleri fabrikalar yap bu sırada bölgeni düzgün bir şekle sok kare vb. düzenledikten sonra her köşeye ve her kenara bir tane savunma elektrik şojku isimlerini hatırlamıyorum onlardan koy ordun için bir boşluk bırak zamanla herif sana saldıracaktır herifin geldiği yerleri sapta burala birkaç tank koy daha sonra büyük bir ordu hazırla bu sırada üretime devam et para makinllerin sayısını arttır...ordunu ikiye böl iki farklı yerden saldır bunlar saldırırken hızlıca yeni bir ordu yap bunu defansta beklet giden 2 ordun da yok olursa defanstaki ordunu güçlendir saldırıdan dersler çıkar hava ekipleri düzenle daha sonra büyük orduyu 2 ye böl tekrar ynısından yap onuda ikiye böl bütün ordunu tek bir seferde adamın üstüne sal onlar savaşırken hava ekiplerini yolla bu sırada defansına pusucular koy güvenliği elden bırakma...
pmle anlat herşeyi bana nasıl olacağını(bağlantıyı fln) savaşalım...
bişey sorcam(ben de konişiim bari) deezire vardı onumu diyosunuz mod olarak bide bişey angel diyolardı (ekranu-ı mavi oluyodu) bildiğim deezirede kan var zeplinler daha hızlı ve seri bomba atıyorlar köpekler patlıyo grand cannon aynı zamanda teslanın gücünede sahip(topu attığı yerde elektrik yayılıyor)
quote:
Orjinalden alıntı: zaymins
Bilmiyorsan öğrenmiyorsan ve ikna olmuyorsan ölmeyi hak ediyorsun der bir çin atasözü.. arkadaşım topikteki mesajları okumuyormusun.. daha önce yazdıkya ek dosya için gerekli linki.. Herşeyi açık açık yazdığım halde yinede yazdığım şeyler konusunda soru geliyor.. Bende bi acayiplikmi var ne ? Benimde cevabını aradığım tek konu online oynama yada internetten multi oynama olayı.. onun dışında burada sorulan yada istenen her şeye cevap yazdım ama hala aynı sorular geliyo.. Ben gidiyim daha iyi bi C&C forumu bulayım en iyisi...
dostum sizin verdiğiniz sitede sadece map ler var ben map istemiyorum... oyundaki adamlar değişsin yada oyuna yuri eklensin sen yuri ol... yada oyundaki kurduğun binaların şekli değişsin yada oyunda kurduğun silahların şekli değişsin... vsvs... böle paketler yok mu demek istedim...
lütfen anlamadan cevap vermeyin soruları dikkatli okuyalım arkadaşlar...
buraya bir bakın isterseniz 10 tane mod gözüküyor deneyip hangisinin iyi olduğunu söylemek isterdim ama şimdi modlar için oyun kurmaya üşeniyom biraz daha arayıp bişeyler yazarım bye bye
taktiği falan boşver direk hile yaz
quote:
Orjinalden alıntı: [DJ_KIRIK]
taktiği falan boşver direk hile yaz
hile zaten var dostum...
neyse red alert 2 üstüne yuri's revenge alıp kurdum bakalım nasılmış...
fransayı seç sonra hava savunması yap en az 15 tane para toplayıcı yap hada uçan sınek adamlardan çok yap oyun sssssenındır artık