Şimdi Ara

RED ALERT 2 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Menzili çok düşük ama menzili içine girerse 2 tanesi merkez binayı yok etmeye yetecek bomba tarfini isteyenler söylesin, hemen yazıyım.
  • Birinci aşama:
    600 dolarlık bir şey ile bomba yapacaksınız, bomba fiyatları (pahalı olan en yiyisidir ama orta fiyatlı olan eniyisi olabilir ama o da her ülkeye nasip olmaz):
    1000 dolar, 1500 dolar va 3500 dolar.
  • 2. Aşama:
    Biraz hızlı olmalısınız. Bir mühendisi yedekte tutun, 600 dolarlık Crazy Ivan'ı yanlış yere bombalatırsanız mühendis ile bombayı söktürün. 5 tane askeri bombalayıp Flak Track'a sokun. sırayla bombalayıp sokun, bombalayıp sokun... en ucuzu Genç asker (constrip) ile, diğeri terörist ile en pahalısı Crazy Ivan ile yapılır.
    Ölünce ve ya kendiniz çıkarınca askerler patlar. Bu yüzden binalarınızın yakınında tutmayın, onlara saldırabilir AI, Ne yapacağı belli olmaz. Ayrıca Battle fortress (yuri's revenge'de) 'e atarsanız daha sağlam olur ve tesla coil, prism tower gibi binalara biraz daha dayanır.İYi süper bombalar.
  • Bomba bırakılmış 5 teröristi flak track'a soktutuktan sonra bir yerde patlatın ve gücünü görün. Askerler flak track'ın askasından çıkacaktırlar. Bu yüzden flak track'ın arkası saldırılacak binaya bakılı olsun. Bu sayede maximum hasara ulaşıcaksınız.

RED ALERT 2
  • simdi siz bii sürü seyden bahsetmissiniz ilk patlamadan basliyim eger oyundayken soviet ve allied türü anabinaniz varsa bi crazy ıvannn ve I.F.V yapın crazy ıvanı I.F.V'nin icine sokun yollayin bak noluyo aam pc'ye karsi bos bi alan dan yollayin. Ayrıca benim Red alert 2 orjinal ve biz harita yapıyoz bu haritada hileler oluyo mesela bilgisari daha da zor yapiyoruz sizin oynadiginiz normla brutaldan 5-10kat daha zor hep oyunnu ceyregini 5dk da ele geciriyo hep bina basiyo cok hizli sonra sürekli tank geliyo ve zeplin ya rockeeter ...bide pc'de hem allied anabina ya da soviet anabina olyor bide oil techleri ele gecirince sana sonusz para geliyo bizim yaptigimiz mapda bu yasak degil cünkü bunu custom matchda oynuyoz tourment degil zaten tourmentda gözükmüyo bublar.. neyse oyunun sonun onlarca kez bitirdim onlinede cok zevkli 2vs2de genellikle hammer and sccle mi neydi o affical mapda oynuyom ama oyuna baslarken 2nabinayla baslama secenegi var öyle daha zevkli oluyo.no naval sekil oynuyoz bide clon vats ve spyim oldugu icin cok param oluyo nasil mi cok param oluyo sürekli spy basimyom ya da tanya sonra bütün hepsini clon vatsa sokuyom 2kat daha fazla para kazaniyom nede olsa clon vatsdan cikanlar bedeva geliyo

biri süper bi harita yapmis thc4 diye o da cok güzel bi harita ama oyun cok uzun sürüyo rockketerr lazerli binalarla yürü derken cok gelisiyoz oyun gidiyo. xDD lol cok fazla rokies falan yapiyoz oyun boom connect gidiyo...ama cok zevkkli yaa hamachidekilerde ya da gamespyda berbatoynamadim ama video denen bise var ya da forum hahahhahah....oynarken bide remember the name gibi sarkilar ac öglen 2'den gece 3-4'e kadar oynuyom...ama bu yaz tatilinde. hahahah LOLOLOLOLOLOLOLOL süper yaa türk arkadaslarimda var bir arkadasimi hic yenememeisimdir süper oynuyor en fazla 27siraya oturdu bende yarim yil inteternette oynadigim icin en fazla 800lere falan geldim 1. 2. ve 3.ye red alert 3 de bedava orjinal xDDD bunlar ayda bi yenileniyo her ay veriliyo ama tourmentda bunlar ben aslinda pek tourment oynamam cünkü ban korkusu var ben customdan normal oynuyom bu yüzden.Orjinal cd'si paglida degil ee daha orjinal cd nasil yonadigini bilmeyen varsa nasil hamachide ya da gamespyda oynucak onu anlamadim.Afedersinizi ama burda bazi kisilerin yazdilari cümlellere gicik oldum :D ayrıca bu red alert{Ra2}'deoyunu 5dkda bitiriyom ama online'de hemen tank bas bitir thc4 alphadogs{siz bilmessiniz belki bu maplari} gibi maplarda allied türü olmak lazim offical maplarda soviet türü olmak gerek

DAHA NE YAZİYİM...

• hizli yazdim bu yüzden anlayamamis olabilirsiniz.BUNUN ICIN UZGUNUM BEN RA2 oynamaya gidiym.

Red Alert 2[RA2] MANYAGIYIM!!!

• beyler çokkkk eskiden oynamiştim bu oyunu..ama orda oyundaki üniteler tüm ülkelerde eşitti ...daha iyidi o ya? yuri s revenge ile mi ilgili yardımcı olun çok eski bi konu cvp weren olur inşlh...
  • Up
  • Arkadaşlar oyunu kuruyorum oynarken 5-10 dakika gibi bi süre geçtikten sonra birden oyun donuyor. Görev yöneticisini açsam bile mouse imleci görev yöneticisinde görünmediği için oyunu sonlandıramıyorum. Mecburen pcyi yeniden başlatmak durumunda kalıyorum. 2-3 tane farklı siteden indirip denedim acaba indirdiğim oyundan kaynaklanan bi sıkıntı mı var diye ama hepsinde aynı sıkıntı oluyor. Bilgisayarım yeni, 64bit windows 8 kurulu. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: backlifeboy

Arkadaşlar oyunu kuruyorum oynarken 5-10 dakika gibi bi süre geçtikten sonra birden oyun donuyor. Görev yöneticisini açsam bile mouse imleci görev yöneticisinde görünmediği için oyunu sonlandıramıyorum. Mecburen pcyi yeniden başlatmak durumunda kalıyorum. 2-3 tane farklı siteden indirip denedim acaba indirdiğim oyundan kaynaklanan bi sıkıntı mı var diye ama hepsinde aynı sıkıntı oluyor. Bilgisayarım yeni, 64bit windows 8 kurulu. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Genel olarak windows 8 64 bit sistemlerde sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun oyunda donma veya takılma sıkıntıları oluşuyor. İlk olarak CD'den mi yoksa CD'siz mi oynuyorsunuz? CD'den oynuyorsanız takılması normaldir (CD'den oynuyorsanız ve oyun bir süre donuyor ise bekleyiniz. Çünkü CD'yi okuması uzun zaman alabilir. CD okunduğunda oyun açılacaktır. Bu sorun bende de var ve okuma olayı 25-30 dakika sürebilir.) çünkü CD'niz çizilmiş olabilir. İkincisi oyununuz bozuk bir CRACK ile CRACK'lenmiş olabilir. Üçüncüsü ise bilgisayarınızın işletim sistemi yeni olduğundan dolayı uyumsuzluk problemleri çıkıyor olabilir. Bunun için oyunun uyumluluk ayarlarını Windows xp (service pack 3) veya Windows 98 yapınız. Bütün bunları deneyin yine de olmuyorsa oyunu oynayamazsınız demektir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.