Şimdi Ara

RED ALERT 2 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi oyun pre2 onu bulup oynayın müptelası olacaksınız
  • arkadaşlar bu oyunu biraz daha geliştirip, biraz daha efekt katıp, biraz daha yapay zekayı arttırıp, ve birazdaha grafikleri geliştirip vede biraz daha silahları geliştirseler yeni silahlar katsalar oyuna biraz daha
    biraz daha silah seçeneği katsalar vede biraz daha yenilikçi bişiler yapsalar yani birazdaha gerçekçi olsa grafikler ve sesler ve bunuda red alert 3 die dvd olarak piyasaya sunsalar acayip manyak bi oyun olur
    varya

ama yapan yokki
    adamlar oyunu geliştirmek namına yada oyunu geliştirme namına
    yada yeni bir oyun çıkarmak adına hiçbişey yapmıyorlar yaww...

• arkadaşlar ben aylardır bu oyunu online oynuyorum çok zevkli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playdead

arkadaşlar ben aylardır bu oyunu online oynuyorum çok zevkli.

hadi ya orjinalmi aldın sende?? eger öyleyse multi atalım birlikte....
  • yok sanırım orjinal deil. Yıllar önce almıştım. Bilgisayara karşı oynayıp bitirmiştim. Ama şimdi online oynuyorum 1 yıldır. Gamespy diye bir sitede müthiş zevkli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playdead

yok sanırım orjinal deil. Yıllar önce almıştım. Bilgisayara karşı oynayıp bitirmiştim. Ama şimdi online oynuyorum 1 yıldır. Gamespy diye bir sitede müthiş zevkli.

hmmmm biraz anlatsana su siteyi olmazsa baska oyunlarda oynarız nasıl oynanacagını fln biraz anlatıver...
  • siteye giriyorsun programını download ediyorsun ve kuruyorsun.
    daha sonra o program senin bilgisayarda kurulu oyunları buluyor ve kendi içinde yerleştiriyor. red alert odasına gidiyorsun
    orda ya kendin bir oda açıyorsun yada mevcut odanın içine giriyorsun.....
  • arkadaşlar hariha bir oyun yaa 3 cüsü çıkacak mı veya çıktı mı
  • beyler ben daha yeni uye oldum ama derdınıze derman bi yama werim hemen size mukemmel bise hem oyunu zorlastiriyo hemde yeni unitler filan war...

http://www.inndir.com/inndir.php?id=3845

herkes yararlansın arkadaslar
  • GAİLBA ÇIKMADI.
  • sLm arkadaşLar ben bu yuri's revenge yamasını indirip kurdum taM oyuna başLarken hata veriyo "tamam" diyoum oyundan çıkıyo neden oLabilir yardıM ediN pLease

• Hadi beyler aceLe bakın...
  • aLooooo beyLer kime diom yaf
  • red alert deezire var eklenti paketi böyle ara google bide yeni si yuri's revenge var haberiniz olsun
  • tüm C&C serisi red alert, tiberiumsun genarals ..vb hepsi tek pakette satılıyormuş.. fiyatıda abartı değil, böyle bi paketi orjinal almanın bi zararı olmaz nerden bulabilirm ?
  • vay be bu oyunu zamanında azmı oynardık.

bikeresinde arkadaşla bir strateji denedik ve tuttu libyanın patlayan tankından daha güçlü bir tank oldu.bizim burda şirinevler'de meşhur bir kafe vardı.herkez redalert oynardı.oraya gidip bu arkadaşla orada herkezi bu strateji ile dumur etmiştik.karşımızdaki adamlar 50,60 tane lazer tank yapıyordu.biz bu tanktan 5 tane.ve 50 tane lazer tankı patlatıyorduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajan83

quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

quote:

Orjinalden alıntı: ajan83

Red Alert 2 oynunu bi patch vardı

asker ler felan değişiyodu yeni haritalar falan ekleniyodu ve daha bi sürü yenilik geliyodu..

bu patch i nerden bulabilirim bi fikri yada bilgisi olan varmı..

mesela nasıl oluyordu biraz daha açar mısın?konuyu

Patchle birlikte

Yeni haritalar ekleniyodu
    Görsel bazı değişiklikler vardı
    Amerikan asker leri yere çömeldiklerinde etraflarında siper gibi değişik bir şey oluşuyordu.

aklıma gelen değişiklikler bunlar, ama bunların dışında daha bi sürü şey vardı.
    hiç bi yerde bulamıyorum patchi

zamanında arkadaştan cd ile alıp yüklemiştim
    şmdi o da kayıp

tamam bendeki senin dediğin gibi ama her ülkede olmuyor amerika tarafını seçmen lazım fransa falan patch falan yüklemedim para hilesini bilen varmı acaba 8 li haritada brutal modda biraz nakit sıkıntısı çekiyom

• ikinizin dedigi bende var :) pacht de var parayla harita hileside var ozel msj cekinde :) veririm simdi evde degilim daha dogrusu net yoq evde sorun var internet ilgili halledince yayinlarim unutabilirim diye bi ozel msj cekmenizi tavsiye ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLvatore!

sLm arkadaşLar ben bu yuri's revenge yamasını indirip kurdum taM oyuna başLarken hata veriyo "tamam" diyoum oyundan çıkıyo neden oLabilir yardıM ediN pLease

dostum resmi gormedim ama kesin tahmin ettigim seydir red alert2 icon ustune gel sag tikla ozellikler de (benim pc ingilizce eksik bilgi olursa sorry :) sonra compatibility kismini tikla sonra run as xp tikla ok tikla sonra oyunu oyna

sorunun cozulur ins.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.