Şimdi Ara

RED ALERT 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RED ALERT 2'DE BİR TÜRLÜ KAZANAMIYORUMY SİZCE NASIL BİR TAKTİK UYGULAMALIYIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu_tan_1991 -- 24 Ocak 2006 13:25:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

RED ALERT 2'DE BİR TÜRLÜ KAZANAMIYORUMY SİZCE NASIL BİR TAKTİK UYGULAMALIYIM?

libya korea yada fransayı sec kesin galipsin
  • Eğer bilgisayara karşı oynuyorsan
    Hemen savunma kurmaya bak.
    mevcut askerleri saldırı gelecek bir bölgeye koy yanınada çıkan tankların yarısını koy.
    sonra 6-10 asker , 6 köpek bas . askerleri diğer bir saldırı gelecek yere koy oturt ve 3 köpek oy yanına. kalan tankları da bunların yanına koy .ardından sabit savunmaya geç. ilk olarak kara savunması kur 4 tane saldırı gelebilecek yerlere.
    . Sonra para için 2 altın arabası çıkar ve 3-4 hareketli patriot çıkar.
    Daha Sonra geliştikçe savunmaya lazerleri koy iyice gelişince de saldır..
    ok
  • Brutual'ler bile zorlamıyor beni sen nasıl yenemiyorsun saştım.Harbiden snn haline ağlamak lzm
  • quote:

ZİW®O Tarih 24 Ocak 2006 14:37:21
    Brutual'ler bile zorlamıyor beni sen nasıl yenemiyorsun saştım.Harbiden snn haline ağlamak lzm

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Brutual'ler bile zorlamıyor beni sen nasıl yenemiyorsun saştım.Harbiden snn haline ağlamak lzm

ağlamakmı lazım
  • Bence amerika yada ıraq sebep;amerikanın özel gücü havadan askerIraqda nükller silahlı adamlar ve tabi zeplin(2 taneyle şehir yıktığımı hatırlıyorum)
  • bende de var RA 2 yüklüyorum ama campaign modunda oynarken birden yandaki küçük pencerede videolar geliyo ya onlar geldiği anda takılıyo oyun ne yapabilirim bilen var mı?
  • oynarken amerikayı seç
    onların havadan asker desteği var
    oyun alanı olarakta tercihin bina olan alanlar olsunki askerlerini içine yerleştir birde önce savunmanı hazırla güçlü bi savunma hazırladıktan sonra saldırıya geç
  • gerçektende çok güzel bi oyun naap biliyomusun onun ek paketi var yuri onu al yükle süper bişey
  • oyun süper yaaa online oynanmıyo demi
  • Cronosfer + lazer tank 20-25 tane

İron curtion + apocalpsy tank veya demolation truck

Zeplin 5-10 tane

Bunları dene
  • fransa ol grand canon yap 22 ucak yap
    16 ucakla adamların construction yarda saldır
    kalan 6 ilede varsa service depota yoksa war factory saldırt
    sonra güçlerini yoket ve kabooom

eğer radar da adamları göremiyorsan 10 tane sinek yap(rocketeer) sonra onları gönder üstlerine o kapalı alana ondan sonra uçakları gönder
  • teşekkür ederim bu akşam dediklerinizi yapacağım
  • quote:

Tamtam92 Tarih 24 Ocak 2006 16:38:31
    gerçektende çok güzel bi oyun naap biliyomusun onun ek paketi var yuri onu al yükle süper bişey

Ewet Yuri's Revenge diye ek i var onu kur tabi bunu iyice ilerletince
    Yuri's Revenge 'de Yuri işi büyütmüş bir Yuri devleti kurmuş... o daha süper
  • 8 brutual bana dayanamıyordu eskiden ne günlerdi beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

8 brutual bana dayanamıyordu eskiden ne günlerdi beee

Atmayalım 7 tane alabiliyosun karşına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohirrim

bende de var RA 2 yüklüyorum ama campaign modunda oynarken birden yandaki küçük pencerede videolar geliyo ya onlar geldiği anda takılıyo oyun ne yapabilirim bilen var mı?

o sorun bende de oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

haklı 7 brutalı hack frezes (yanlıs yazdıysam affola) diye bi haritada yendim sen nası yenemiom hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

8 brutual bana dayanamıyordu eskiden ne günlerdi beee

Atmayalım 7 tane alabiliyosun karşına

canım lafın gelişi

hem 7-8 farketmez

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.