Şimdi Ara

RED ALERT 2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende Ra2 var ama Global kısmı icin bir pacth var bende ama bir türlü yükleyemedim bilen bir arkadas yardımcı olursa sevinirim ...
  • ben taktik olarak önce savunmamı kuvvetlendiridim.sonra oynadığım ülkenin silahlarına göre hücum ederdim.örneğin koreyi seçtiğinde 8 savaş uçağı üretirdim.atom bombasının düşmesinden önce 8 uçağı merkez kuruluma gönderirdim atomuda çaktımmı tamam daha hiçbirşey üretemezdi.bende tanklar vs. ile halladerdim
  • paso prizma tank bas kasanırsın
  • altın arabalarının bol olmasıda önemli oyunda paran yoksa hiçbişey yapamazsın.libyanında intahar kamyonu süperdi tabi kazanmak için libyayıda seçebilirsin.aşağı yukarı her ülkenin gücü eşit.önemli olan bu silahları doğru şekilde kullanabilmek. sonuç olarak öncealtın (sermaye) sonra tesisleşme (tank tesisi vs.) sonra savunma sonra topyekün bir saldırı.
  • ağalar bu oyundaki en büyük kara gücü howitzer tankları yığ ülkenin önüne onlarında birazcık önüne uçaksavar füze taşıyan küçük tanklar ne havadan ne karadan gelebilirler özellikle howitzer birliğine karadan yaklaşmak intihardan başka bişe olmaz
  • arkadaşlar 2 cdsini kaybettim cdsiz çalıştırma programı var mı veya bildiğiniz site
  • arkadaşar cd siz çalışma programı hakkında bilgisi olan veya programı olan yok mu yaaaaa
  • red alert'in yuri den sonra yeni bir versiyonu çıkacak mı???
    haberi olan varsa bizide bilgilendirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakal_e -- 27 Ocak 2006 17:36:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

RED ALERT 2'DE BİR TÜRLÜ KAZANAMIYORUMY SİZCE NASIL BİR TAKTİK UYGULAMALIYIM?

4 brutala karşı zorlanmıyorum ve yıllardır red alert oynuyorum.sana önerim once medium la başla, bol binalı ve etrafı fazla açık olmayan haritaları seç.fransa, america,libya yada korea yı kendine seç.karşınada ırak, almanya yada britanya yı al.
    önce kesinlikle savunma hattı kur.saldırı her zaman ikinci planda olsun.
    bu taktiklerle biraz zaman harcarsan yakında brutallerle bile kapışabilirsin.
    iyi eğlenceler.daha doğrusu başarılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: çakal_e

şimdi size bir müjdem var panasonic oyun konsolu çıkarıyor

bunu neden buraya yazdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

8 brutual bana dayanamıyordu eskiden ne günlerdi beee

çok salladın haaa zaten haritalar en fazla 8 kişilik

bilmesek yicez haaa

• quote:

Orjinalden alıntı: brky

quote:

Orjinalden alıntı: çakal_e

şimdi size bir müjdem var panasonic oyun konsolu çıkarıyor

bunu neden buraya yazdın

ben yazmadım.salak bi arkadaşım var az önce o yazmış.dikkat ettiysen mesajı değiştirdim zaten

• quote:

arkadaşar cd siz çalışma programı hakkında bilgisi olan veya programı olan yok mu yaaaaa

crack veya warez türü istekler yasaktır ve kural dışıdır...

Lütfen Konu Açmadan önce Veya Cevap Yazmadan Önce Okuyunuz...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖNEMLİ UYARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_4840296/tm.htm

saygılar....
    crazyboy1

• özür dilerim arkadaşlar biran için unutmuşum
  • Baslangicta saglam bir savunma, zamani geldiginde super binalara saldiri(nukleer bomba vs iron curtain vs yollamaya hazir oldugunda) ve en pahali birimlerin savunmada rutbe kazanip ataga gecmesi seni zafere tasir
  • sen 1. sidi ile amerika ol ama amerika ile oyunu bitirdiysen bilememyuriyi sovyetler ile bitirdim ulan anştaynıöldürcez bastım 6 tane apocalyps rütbe bi üç oldu geber anştayn

• arkadaşım 1. cd ile oyun çalışıyor mu?sen hiç gördün mü?
  • quote:

arkadaşım 1. cd ile oyun çalışıyor mu?sen hiç gördün mü?

bende sadece 1. cdsi var ve zaten 1 cd ile çalışıyor hatta yüklerken bile sadece 1.cdyi kullanıyorsu. 2.cd sadece 3. campaign için lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalyanal

Eğer bilgisayara karşı oynuyorsan
    Hemen savunma kurmaya bak.
    mevcut askerleri saldırı gelecek bir bölgeye koy yanınada çıkan tankların yarısını koy.
    sonra 6-10 asker , 6 köpek bas . askerleri diğer bir saldırı gelecek yere koy oturt ve 3 köpek oy yanına. kalan tankları da bunların yanına koy .ardından sabit savunmaya geç. ilk olarak kara savunması kur 4 tane saldırı gelebilecek yerlere.
    . Sonra para için 2 altın arabası çıkar ve 3-4 hareketli patriot çıkar.
    Daha Sonra geliştikçe savunmaya lazerleri koy iyice gelişince de saldır..
    ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

quote:

arkadaşım 1. cd ile oyun çalışıyor mu?sen hiç gördün mü?

bende sadece 1. cdsi var ve zaten 1 cd ile çalışıyor hatta yüklerken bile sadece 1.cdyi kullanıyorsu. 2.cd sadece 3. campaign için lazım

arkadas haklı illa 2. lazım diosanda emuleden torrenttan falan bul indir kasma zaten cdcilerde bulman zor kaç sene öncesinin oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.