Şimdi Ara

RED ALERT 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusalarla oynadığımda, Yuri manyağının Kremlin sarayında saklandığı ve orayı nükleer bombayla indirmeye çalıştığım bölümü unutamıyorum. Akın akın geliyorlardı.
  • bu red alert ta bilgisayara karşı oynarken ilk 5 dakkayı atlattınmı gersi kolay hiç zevkli olmuyo daha güzel olabilirdi bence ama internet cafede azmı oynardık beeh arkdaşlarla ne kapışmalar olurdu ama bilgisayara karşı hiç zevkli olmuyor
  • arkadaşlara karşı oynarken problem yok devleti kuruyorum genişletiyorum asker çıkarken saldırıyorlar yeterli askerim olmadığı için booom gitti devlet
  • hocam ozaman amerikayı seç işte adamlardan paso hava kuvveti geliyo asker problemin kalmaz merak etme soraa onları oturt bi yere döşesinler dusmanları yere(obaa kafiye oldu )
  • inşallah bu taktik tutar çok teşekkür ederim
  • sipahileri gönderirken öldürüyorlar yanlarunda asker veya köpek göndersem olur mu acaba?
  • Valla ben değişik stratejiler uyguluyordum o oyunda.
    Mesela "Bu sefer düşmana karşı sadece uçak kullanacağım,veya binaları sadece uçak gemileriyle patlatacağım" diye

Tabi trainer kullanmadan bunları yapmak zor iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Valla ben değişik stratejiler uyguluyordum o oyunda.
    Mesela "Bu sefer düşmana karşı sadece uçak kullanacağım,veya binaları sadece uçak gemileriyle patlatacağım" diye

Tabi trainer kullanmadan bunları yapmak zor iş.

ben de öle şeyler düşünüodum ama hiç nasip olmadı

• arkadaşlar red alertin 2 cd si kayboldu cd siz çalıştırma programı var mı veya bildiğiniz site
  • bu oyunun 3 cıkmadımı...ne güzeldi 2+yuri
  • bilmiyorum arkadaşım eğer bir bilgin olursa buraya yaz lütfen haberim olsun eğer ben bulursam ben yazarım teşşekür ederim
  • 3 çıkmadı ama şuana kadar 3ün çıkacagına dair bi haberde duymadım duyan arkadaşlar varmı acaba?
  • ben bu forumda bir yerde okudum ama çıkacağı kesin değil falan yazıyordu bence çok üzel oyun 3'ü hakediyor ve çok tutulur sizin fikriniz nedir?
  • kardeşş sen ilk bölümde rusya mı yoksa amerika yada tutortial dan hagisini seçtin
  • kardeş bide yuri expansion u yükleyip oynamış olmasın çünkü o çoooooook zooooooooooor
  • ıraq ı seçtim arkadaşım amerikayı mı kullanıyım sence bazı arkadaşlarım ıraq ı tavsiye ettiler
  • kardeşim amerikayla başla derim, ilk iş bölgeni havadan ve yerden koru gerekirse köprüleri uçur saldırıyı ondan sonra düşün..
  • saolun arkadaşlar ama 2 cdyi kaybettim oyunu oynayamıyorum cd siz çalışma programı varsa adresi verir misin
  • biz dersane yıllarımızda dersden kaçıp arkadaşlarla online oynardık bilgisayarların anası ağlayana kadarda gelişirdik sonrada savaş başlamadan oyun hata verirdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.