Rusalarla oynadığımda, Yuri manyağının Kremlin sarayında saklandığı ve orayı nükleer bombayla indirmeye çalıştığım bölümü unutamıyorum. Akın akın geliyorlardı.
bu red alert ta bilgisayara karşı oynarken ilk 5 dakkayı atlattınmı gersi kolay hiç zevkli olmuyo daha güzel olabilirdi bence ama internet cafede azmı oynardık beeh arkdaşlarla ne kapışmalar olurdu ama bilgisayara karşı hiç zevkli olmuyor
arkadaşlara karşı oynarken problem yok devleti kuruyorum genişletiyorum asker çıkarken saldırıyorlar yeterli askerim olmadığı için booom gitti devlet
hocam ozaman amerikayı seç işte adamlardan paso hava kuvveti geliyo asker problemin kalmaz merak etme soraa onları oturt bi yere döşesinler dusmanları yere(obaa kafiye oldu )
inşallah bu taktik tutar çok teşekkür ederim
sipahileri gönderirken öldürüyorlar yanlarunda asker veya köpek göndersem olur mu acaba?
Valla ben değişik stratejiler uyguluyordum o oyunda. Mesela "Bu sefer düşmana karşı sadece uçak kullanacağım,veya binaları sadece uçak gemileriyle patlatacağım" diye
Tabi trainer kullanmadan bunları yapmak zor iş.
quote:
Orjinalden alıntı: jakoben
Valla ben değişik stratejiler uyguluyordum o oyunda. Mesela "Bu sefer düşmana karşı sadece uçak kullanacağım,veya binaları sadece uçak gemileriyle patlatacağım" diye
Tabi trainer kullanmadan bunları yapmak zor iş.
ben de öle şeyler düşünüodum ama hiç nasip olmadı
arkadaşlar red alertin 2 cd si kayboldu cd siz çalıştırma programı var mı veya bildiğiniz site
bu oyunun 3 cıkmadımı...ne güzeldi 2+yuri
bilmiyorum arkadaşım eğer bir bilgin olursa buraya yaz lütfen haberim olsun eğer ben bulursam ben yazarım teşşekür ederim
3 çıkmadı ama şuana kadar 3ün çıkacagına dair bi haberde duymadım duyan arkadaşlar varmı acaba?
ben bu forumda bir yerde okudum ama çıkacağı kesin değil falan yazıyordu bence çok üzel oyun 3'ü hakediyor ve çok tutulur sizin fikriniz nedir?
kardeşş sen ilk bölümde rusya mı yoksa amerika yada tutortial dan hagisini seçtin
kardeş bide yuri expansion u yükleyip oynamış olmasın çünkü o çoooooook zooooooooooor
kardeşim amerikayla başla derim, ilk iş bölgeni havadan ve yerden koru gerekirse köprüleri uçur saldırıyı ondan sonra düşün..
saolun arkadaşlar ama 2 cdyi kaybettim oyunu oynayamıyorum cd siz çalışma programı varsa adresi verir misin
biz dersane yıllarımızda dersden kaçıp arkadaşlarla online oynardık bilgisayarların anası ağlayana kadarda gelişirdik sonrada savaş başlamadan oyun hata verirdi