Asıl zorluk superweaponlar. Onları kapadınmı hiç bişi yapamıyolar.
Bana 7 brutual dayanmıyodu çözdüm oyunu saldırı taktiklerini savunma taktiklerini her yere her devletle girmenin yolunu çözdüm bitti aştım ben o oyunu.
Bir tek Yuri de yuri ye karşı direnemiyodum onuda çözdüm sömürgeciyi sömürüyodum hiç bişi yapamıyodu.
arkadaşlar red alert bende 2 cd nasıl 3 cd var anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991
arkadaşlar red alert bende 2 cd nasıl 3 cd var anlamadım
Şimdi bende anlamadım Red Alert 2 cd yuri ek paketi varsa 3 cd oluyo öl başka türlü 3 cd olmaz yani.
hıı öle desenize ben yuri rk paketi ayrı diyorsunuz sandım kusura bakmayın arkadaşlar ok mi?
arkadaşlar hemen saldırmaya zaman olmuyo devlete bina yapıyorum ancak asker çıkarıyorum ve devleti yıkıyorlar nasıl hemen saldıracağım
En iyi saldırı savunmadır benim anlamadığım Misyon mu yapıyon yoksa Skirmis mi oynuyosun. Anlattığına göre mission yapıyon heralde.
arkadaşım konuyu birax daha açarsan sevinirim mission nedir yaw?ne olduğunu bilmiyorum ne işe yarar?dalga amaçlı sölemiyorum sakın yanlış anlama ve diğer forumumdaki tartışmaya bir son verin lütfen kendinizin yanı sıra beni ve başkalarınıda üzüyorsunuz lütfen kapatın...........
1. Mission yani görev Oyunda belirli görevlerin verildiği yer var 2. Sikirmis düşmanını zorluğunu sen seçersin oynarsın
Tartışmaya gelince ben kapattım hala konuşan belli.
ya konu nasıl başladı anlatsana ben bişey anlamadım ya tabi istersen zorla değil
Ruslar Amerikaya saldırıyo Amerikayı İşgal ediyolar öle başlıyo sonra sana Tanya diye bir kadın veriyo onunla başlıyon. Sonra devam öle öle gidyo.
ya bu oyunun sonu var mı?yoksa paso devam mı ediyoruz?
Olmazmı tabi var yanlız benim anlattığım Amerikan görevleri içindi rus görevleri daha değişik Ruslarda başka İlk görecde Pentagonu yıkmanı istiyor.
sonunda ne oluyor bütün dünyayı ele mi geçiriyoruz?????
Rus olunca işte paso yok etme ve savunma görevleri var dünyayı ele geçiriyosun.
Amerikan görevlerinde Amerikayı felan kurtarıyon sonra Rusya nın göbeğine saldırıyon. orda felaket makara oluyo felç ediyodum herifleri yaaa.
quote:
öyle bir şey yok.en azından ben öyle sanıyorum. bitirmedim ama yüri durduruluyor. ama sonra yuri ek paketle daha büyük bir tehdit oluyor diye tahmin ediyorum.
Tahmine gerek yok senaryo zaten öle. Tabi yuri durdurulamıyo sadece kaçıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: brky
quote:
öyle bir şey yok.en azından ben öyle sanıyorum. bitirmedim ama yüri durduruluyor. ama sonra yuri ek paketle daha büyük bir tehdit oluyor diye tahmin ediyorum.
Hocam Rusyayı oynadığında bir bölümde kendi adamlarınla kapışıyon yurinin tepesine 2 tane Nükleer sallıyosun. işte orda Yuriyi bitiriyosun zaten Rus görevleri bitince sana uzayda büyük bir uydu rus ordusunu felan gösteriyo işte Dünyayı ele geçiriyo Ama Yuride iki tarafta Yuriyi paketliyo. Öyle bitiyo.
bu oyunun hastasımısınız ya ben çözecek fırsat bulamadım siz ne zaman çözmeye fırsat buldunuz
quote:
bu oyunun hastasımısınız ya ben çözecek fırsat bulamadım siz ne zaman çözmeye fırsat buldunuz