arkadaşlar ben denedim 1.cd ile çalışmıyo sizde nasıl çalışıyo anlamadım biraz anlatsanıza
amerikalıları 1. cd ile Rusları 2. cd ile oynuyon.
1 cd ile oyunu hiç açmıyor arkadaşlar birde bölümler en çok kaç saat sürer?
arkadaşlar benim acemi olduğumu düşünürsek bir bölüm kaç saatte biter?
''BİR GÜN HERKES ÖLECEK''
quote:
Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991
arkadaşlar benim acemi olduğumu düşünürsek bir bölüm kaç saatte biter?
cevappppp lütfen cevapppp
''BİR GÜN HERKES ÖLECEK''
cvp lütfen cvpppp yardım edin
bilmem ama sen 1:30 saatte anca çıkarsın bir bölümden .
bunu hakaret olarak kabul ediyorum sen kaç satte bitirdin ilk oynadığında
quote:
bunu hakaret olarak kabul ediyorum sen kaç satte bitirdin ilk oynadığında
İlk oynadığımda mı daha yeni bölümleri çözmeye başladığımdan bendede o kadar sürmüştü ama önemli olan şu anki her bölümü 10 dk da bitiriyom
amma iyisin bende o düzeye gelebilir miyim?
Olabilir neden olmasın olay çaba göstermekle ilgili.
bölümler nasıl mesela ne gibi görevler var ben fazla oynayamadım malum cd kayboldu.
anlatılmaz ki yaşanır
Neresini anlatak sana yaw hehehe.
ya anlat işte anlatabildiğin kadar nolusun
@ ulu_tan_1991 Çok gereksiz mesaj yazıyorsun bir kere sorulur soru ama üst üste 3-4 kere değil.
quote:
Orjinalden alıntı: c@ner
@ ulu_tan_1991 Çok gereksiz mesaj yazıyorsun bir kere sorulur soru ama üst üste 3-4 kere değil.
hayır biz belirli bir arkadaş çevresiye konuşuyoruz size zararı mı var merak ettim?
ulu tan 19....
konuştuğun kadar çok bu oyunu oynasaydın şimdiye oyunu bitirmiştin.
eğer bugüne kadar hala çözemediysen yada bitiremediysen bu oyunu oynayan arkadaşlarını oynarken seyret neyin ne işe yaradığını öğrenmene yardımcı olur.
ayrıca biçok arkadasın dedği gibi oyun hızı 5 de iken 7 brutal i hangi medeniyet olursa olsun yendim.
oyun hızı 6 da iken ise makina işlemci hızlı olduğunda dayanamıyosun düşmanlara karşı onuda oynayan herkese söliyiim
oyun hızı 6 da işlemcide 2g hiz üzerinde bi makinada 7 brutali yenen arkadaşlar beri gelsin.
bu oyunu ağda arkadaşlarınla oyna çok zevkli .....
az para bayılmadım internet kafeler red 2 yi multi oynamak için.Tabii hep yenerdim.korea yalan uçağa yatırdığın para bedavadan gider.patchli değilse rusyada yaramaz abbaslar 1,750 ytl(acapollypse tank yani biz abbas diyoruz onlara.patcli olursa 1000 ytlye düşüyor) süper weaponsuz ama kasalı oynarız hep.parası biten bitmeyen kasa arar kasadan para veya ana bina çıksın diye neler neler yapadık.en güzeli savaş ortasında aldığın kasadan sağlık çıkmasıdır.bütün adamlar iyileşiyor.... multi gibisi yok.
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Cronosfer + lazer tank 20-25 tane
İron curtion + apocalpsy tank veya demolation truck
Zeplin 5-10 tane
Bunları dene
quote:
RED ALERT 2'DE BİR TÜRLÜ KAZANAMIYORUMY SİZCE NASIL BİR TAKTİK UYGULAMALIYIM?
base in biraz uzağına düşmanın geldiği yol üzerine seyrek olarak mirage(ağaç gibi görünen tanklar var ya) yerleştir.
görünmüyorlar ve 1 atışta insan 3 atışta tank ve 5 atışta apocalypse patlatabiliyorlar.rütbelenince de coşuyorlar
ama dediğim gibi seyrek yerleştir yoksa biri görüntüdüğünde ve ateş aldığında topun darbesiyle yanda kide görünür hale geliyor.
abi red alert anlatılmaz yaşanır... oyanmadan bilemzsin... illa oynaman lazım oyna ve gör...