Şimdi Ara

RED ALERT 2 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan o kadar canım çektiki vallahi billahi cd leri bozuldu gidip alasım geliyo valla yaaa.
  • ne var o linkte sen söle ona göre bakıyım
  • bana sorarsan al derim belki online oynayacak yer vardır eğer öle bir yer varsa haber et ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu_tan_1991 -- 31 Ocak 2006 11:59:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

bana sorarsan al derim belki online oynayacak yer vardır eğer öle bir yer varsa haber et ok

beyler eğer online oynayabileceğimiz yer varsa bana da haber verin yaaa.
    bilgisayala kapışmaktan sıkıldım artık.benim gibi prof birileriyle kapışmak istiyorum.uzun zamandırda kimseyle multiplay yapmadım.
    bulursanız bana haber verirseniz belki sizinlede kapışırız
  • Irak'ı seç 6-7 tane zeplin bas hepsiyle birlikte saldır(2 tanesiyle 3 şehri yıkmıştım) bi de bu arada şehrinin etrafını duvarla çevir biraz da apocalypse bas

• güvenkab hadi bul bir sitede online a takılalım
  • Hocam siteye gerek yok Hamachi bul kur iki kişi bağlanın kaldırır onu çok güzel oynarsınız yani söyliyim. Bende oyun yok Gidip alsammı diyom ama parayı şimdi oraya vermeyek ayın 15 ine daha çok var.
  • hamachi ne hocam ya biraz anlatsana ne işe yarar
  • Hamachi ile iki bilgisayarı birbirine bağlayabilirsin yani internet üzerinden lan bağlantısı kurmaya yarıyo anliyacağın bu işe yarıyo. Kuruyon ayarlıyon sonra oyuna girdiğinde lan bağlantısı gözüküyo lan üzerinden oynuyon yani Network...
  • ucuzmuş yaww bu red alert cd si

8.4 yetele (ytl)

ve bu oyunda aslında güzel oyun yani yaşamadan bilemezsin oyu süprizlerle dolu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyboy1

ucuzmuş yaww bu red alert cd si

8.4 yetele (ytl)

ve bu oyunda aslında güzel oyun yani yaşamadan bilemezsin oyu süprizlerle dolu...

aslında oyun var bende ama yüklemeye tırsıyom başlamadan önce bir stratejiye istemeyerek başlıyorum
    ama sonra çok sarıyor bu hep oluyor

• Hocam bırakın Red Alert i yaw Sudden Strike oynamayan adam savaştan anlamaz Sudden Strike oynayın (hilesiz tabi) Savaşın bi bitirin oyunu ondan sonra Strateji diye çıkın karşıma.
  • aynen dostum sana katılıyorum bendede var oyun ve yüklemeye tırsıyorum sarar şimdi oyun bağımlılık yapar die yükleyemiyorum...
  • Üretim yok sınırlı birliklerle yapın bakim o görevleri bir bölümü tam bir günü alabiliyo savaş öyle değil böyle oluyo dedirtiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Üretim yok sınırlı birliklerle yapın bakim o görevleri bir bölümü tam bir günü alabiliyo savaş öyle değil böyle oluyo dedirtiyo.

bazı bölümler de işin içinden çıkılmaz bir hal alıyo resmen...

adamı çileden çıkartıyo resmen yaww...

ama olay budur da dedirtebilir yanii...

• sizin orası neresi ya 8.4 ytl çok pahalı ben kastamonudayım 2 cd 3 ytl
  • Arkadaşım biz orjinalden bahsediyoruz ya.
  • orjinaline lüzum yok napacan orjinal olunca noluyor boyun mu uzuyor

ŞAKA YAPTIM KIZMA NASIL AMA ŞAKAM
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.