arkadaşlar bu oyunnu kaç günde bitiririm lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991
bu oyunu çözenler kaç gününüzü aldı çözmek?
Benim çok zamanımı almadı ama malum az da olsa strateji oyunu olduğu için zaman gerektiriyo ben bir günde oyunu çözdüm ama bitirmem zaman almıştı.
günde 1 buçuk saatle kaç günde biter tahmininizce
Benim usulümle oynarsan kısa normal oynarsan bayaaa uzun ben aştığım için başlar başlamaz bir darbede bitiriyom bölümleri
quote:
cvpppp lütfen
quote:
quote:
cvpppp lütfen
Benim usulümle oynarsan kısa normal oynarsan bayaaa uzun ben aştığım için başlar başlamaz bir darbede bitiriyom bölümleri
bölüm derken devleti yıkınca mı geçiliyor bölüm
quote:
bölüm derken devleti yıkınca mı geçiliyor bölüm
cvpppppp
arkadaşlar bölüm geçmek dediniz devlet yıkmaklamı oluyor
bence oyunun superwiponları kapat, amerikayı sec bedava gelen askerleri düşmanın saldırı yollarına koy (ama askerleri oturt acayip ateş ediyorlar) hertarafa yığ o askerlerden bu arada bol bol para arabası güclenince bas prizımtankları kimse duramaz önünde. tankları hızlı çıkaracaksan tankmerkezinde çokca yaparsan çok hızlı çıkar, asker çok çıkaracaksan askermerkezi çok yap ozanman çok hızlı üretirsin. havada ucan askerlerdende çok sayıda yaparsan yıkarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
quote:
quote:
cvpppp lütfen
bence uyguladığın taktige göre degisir ben hem amerikayla hemde rusyayla bitirdim ilk başlarda baya zorlandım taktigi kapınca hızlı bölum gecersin. ama rusyanın bölumleri bana çok zevkli geldi
bu bölüm geçmek nasıl oluyo devlet yıkınca mı bölüm geçiliyor?
bie devlet yıkınca bir bölümmü geçiyoruz anlamadım ben bu bölüm geçme işini
quote:
bie devlet yıkınca bir bölümmü geçiyoruz anlamadım ben bu bölüm geçme işini
c e v a p c e v a p c e v a p
arkadaşlar bana neden cevap yazmıyorsunuz?
ya hyır ne alakası var aslında bölümden kastın ne 3 ana bölüm var onların içinde de bir sürü bölüm. bir sürü bölüm olunca da hepsinde devlet yıkmıyorsun tabi ama ana görevleri bilmemm
mesela bu bölümün içinde neler yapıyoruz???
''SENİ SEVERİM SENİ SEVENİDE SEVERİM AMA SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVENİ KURŞUNA DİZERİM''
Uçak yapılabilen bi ülke seç.3 tane hava limanı yap 12 ıucak yap düşman nükleğer silah yaptığı zaman ucaklarla patlatırsın.sonra bi ton savunma kululeri war lazer atan ondan yap sonrada tanklarla adamın ebesini ağlat.ha bide ucaklarla adamın ana merkezini yık
arkadaşlar ben denedim 1.cd ile çalışmıyo sizde nasıl çalışıyo anlamadım biraz anlatsanıza