valla ben oyunalrımın hepsini yeni cd ler almayı düşünüyorum ve mecbur ne yapalım bayılıcaz parayı...
bide bozuk çıkıyomuş cd ciye küfrü bas dur
muah muah çok küfür etmeyin o sinirle
quote:
Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991
quote:
Orjinalden alıntı: çakal_e
quote:
bencede çok etmiş çok mu ettmiş bir soralım çakal_e sen cd ye çok mu küfür ettin?
etmedim ama sizde etmeyesiniz diye öneride bulundum.kabahat ettiysem kusura bakmayın beyler
ne kabahati lütfen bir daha duymamış oluyum
OK.
hı şöyle online oynayacak bir yer bulan var mı?
quote:
hı şöyle online oynayacak bir yer bulan var mı?
şu anda hala online oynayacak yer bulan yok galiba hehehe
bi bakın sağınıza solunuza belki gözünüzden kaçmıştır...
online oynanacak bir yer bulan yok mu? 2 güne kadar kesin bulmamız lazım
quote:
online oynanacak bir yer bulan yok mu? 2 güne kadar kesin bulmamız lazım
neden 2 güne kadar bulmamız gerekiyo aga????
eve internet geliyo 2 güne kadar gelir gelmez oynamak istiyorum sen istemiyor musun?
quote:
eve internet geliyo 2 güne kadar gelir gelmez oynamak istiyorum sen istemiyor musun?
cevap alamadım yoksa itemiyo musun?
1 - Red Alert 3 çıkmadı firma bu yönde çalışmada yapmıyor ama bazı mod yazıcılar geliştiriciler oyuna patch mod vs. gibi eklerle Red Alert 3 ismini piyasaya duyurdu ise de bu ticari bir oyun yazılımı olmadı. Westwood C&C serisine Generals ve exp. Pack'i olan Zero Hour ile yoluna devam ediyor.
2- Cd siz çalıştırmayı şu şekilde söyleyebilirim. CdSpace gibi image yapıp sanal driver oluşturan bir programla.. önceden cd den oluşturumluş imajı sanal olarak cd takmış gibi yaptıktan sonra cd ye gerek kalmıyor. Oyun cd yi her okuması gerektiğinde bu imajı dolayısı ile HD yi okuyor.. ama bunun için bile en başta cd ye ihtiyaç var.
3- "Comination" geldiği zaman oyunun çakılması konusu iki ihtimalden olabiliyor, ya ekran kartı yetersizliği yada cd okuyucunun zamanında cd den bilgiyi okuyamaması
4- Bazı arkadaşlar 4 brutalde zorlandığını yazarken bazı arkadaşlar 7 brutalde bile artık sıkıldıklarını belirtiyorlar. Bu strateji oyunu adı üstünde. Stratejiyi iyi yapan kazanıyor oyunda. Yuri's Reverenge Exp. Pack i öneririm.
5- Skirmish de bence en güçlü devlet America. Çünkü üstünlük özelliği bedava (Paraşüt askerleri) Strateji şöyle önce para sonra savunma roket atar çöken adamlar. askerler iki sabit patriot atıcı vs... Sonra 15 Prizma Tank ve 2-3 patriot tankı ile yıkamayacağınız ülke yok.. Ha extra olarak.. cronosher adamdan 3-5 tane yapıp sandıkları toplarsanız çavuş olan cronospher askeri çoğunlukla para bulur. ve para işini sağlama alıp 30-40 uçan asker (ben onlara sinek diyorum) yaparsanız. önce bir ülkenin enerjisini vurarak çökertemeyeceğiniz ülke yok..
6 - Peki aranızda ACT of War oynayan varmı ?
vay oyunun kitabını yazmış arkadaş helal olsun tbr ederim o oyunun açılımı yok mu anlamadım
quote:
vay oyunun kitabını yazmış arkadaş helal olsun tbr ederim o oyunun açılımı yok mu anlamadım
işte arkadaş sana ordu listesii çıkarmış ya adam bu orduyu kur kimse karşına çıkamaz diyor...
iyi de hala online oynanacak yer bulamadınız mı aradaşlar?
arkadaşlar online oynayacak yer bulan var mı?
quote:
arkadaşlar online oynayacak yer bulan var mı?
arkadaşlar cevap alamadım!!!
quote:
quote:
cevap alamadım yoksa itemiyo musun?
tabii ki istiyorum ama oynıcak yer bulan vvvvvvvvaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmııııııııııııı??????
quote:
Orjinalden alıntı: zaymins
1 - Red Alert 3 çıkmadı firma bu yönde çalışmada yapmıyor ama bazı mod yazıcılar geliştiriciler oyuna patch mod vs. gibi eklerle Red Alert 3 ismini piyasaya duyurdu ise de bu ticari bir oyun yazılımı olmadı. Westwood C&C serisine Generals ve exp. Pack'i olan Zero Hour ile yoluna devam ediyor.
2- Cd siz çalıştırmayı şu şekilde söyleyebilirim. CdSpace gibi image yapıp sanal driver oluşturan bir programla.. önceden cd den oluşturumluş imajı sanal olarak cd takmış gibi yaptıktan sonra cd ye gerek kalmıyor. Oyun cd yi her okuması gerektiğinde bu imajı dolayısı ile HD yi okuyor.. ama bunun için bile en başta cd ye ihtiyaç var.
3- "Comination" geldiği zaman oyunun çakılması konusu iki ihtimalden olabiliyor, ya ekran kartı yetersizliği yada cd okuyucunun zamanında cd den bilgiyi okuyamaması
4- Bazı arkadaşlar 4 brutalde zorlandığını yazarken bazı arkadaşlar 7 brutalde bile artık sıkıldıklarını belirtiyorlar. Bu strateji oyunu adı üstünde. Stratejiyi iyi yapan kazanıyor oyunda. Yuri's Reverenge Exp. Pack i öneririm.
5- Skirmish de bence en güçlü devlet America. Çünkü üstünlük özelliği bedava (Paraşüt askerleri) Strateji şöyle önce para sonra savunma roket atar çöken adamlar. askerler iki sabit patriot atıcı vs... Sonra 15 Prizma Tank ve 2-3 patriot tankı ile yıkamayacağınız ülke yok.. Ha extra olarak.. cronosher adamdan 3-5 tane yapıp sandıkları toplarsanız çavuş olan cronospher askeri çoğunlukla para bulur. ve para işini sağlama alıp 30-40 uçan asker (ben onlara sinek diyorum) yaparsanız. önce bir ülkenin enerjisini vurarak çökertemeyeceğiniz ülke yok..
6 - Peki aranızda ACT of War oynayan varmı ?
ilk defa bu act of war oyununu senden duyuyorum... nedir olay bi açıklarsan seviniriz ve aydınlanmış oluruz...
hamachiden olabilir yaa online oynarız hamchi ben oyunu indirim emuleden en iyisi oynarız birlikte yuris revenge varmı sizde?
Ne çakal adamlarsınız yahu.. Oyunun açılımı ne ? bilen biliyor C&C = Command & Conquer... Başka varmı açılım ihtiyacın.. Generals, Zero Hour, Yuri's Reverenge, Red Alert 2 bunlarında türkçe anlamını mı yazayım... işiniz gücünüz çakallık ha..
Act Of War oyununa gelince : Ekran kartı sorunundan dolayı ben ancak introsunu ve ara yüzünü görebildim oyunu oynayamadım. Çok ayrıntılı bilgi edinmek istiyorsanız google de Act Of War diye aratın ordan gelen sonuçların ilkleri sizi bilgilendirecektir (Bunuda söylüyoruz.. hey allahım kimlerle forum yapıyoruz)
Online oynamak için oyunu orjinal satın almalısın.. Resmi sitesinden CD key ile account alınıyor...
Şu hamachi olayını bilipte oynayabilen varsa anlatırsa bizde öğrenelim Eğer bi problem çıkmazsa Yuri oynarız hatta.