Şimdi Ara

RED ALERT 2 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

asker ler felan değişiyodu yeni haritalar falan ekleniyodu ve daha bi sürü yenilik geliyodu..

bu patch i nerden bulabilirim bi fikri yada bilgisi olan varmı.. (global patch miydi adı acaba?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajan83 -- 2 Şubat 2006 13:49:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj seco

quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

RED ALERT 2'DE BİR TÜRLÜ KAZANAMIYORUMY SİZCE NASIL BİR TAKTİK UYGULAMALIYIM?

libya korea yada fransayı sec kesin galipsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajan83

Red Alert 2 oynunu bi patch vardı

asker ler felan değişiyodu yeni haritalar falan eklenmiyodu ve daha bi sürü yenilik geliyodu..

bu patch i nerden bulabilirim bi fikri yada bilgisi olan varmı..

mesela nasıl oluyordu biraz daha açar mısın?konuyu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ajan83

Red Alert 2 oynunu bi patch vardı

asker ler felan değişiyodu yeni haritalar falan ekleniyodu ve daha bi sürü yenilik geliyodu..

bu patch i nerden bulabilirim bi fikri yada bilgisi olan varmı..

mesela nasıl oluyordu biraz daha açar mısın?konuyu

Patchle birlikte

Yeni haritalar ekleniyodu
    Görsel bazı değişiklikler vardı
    Amerikan asker leri yere çömeldiklerinde etraflarında siper gibi değişik bir şey oluşuyordu.

aklıma gelen değişiklikler bunlar, ama bunların dışında daha bi sürü şey vardı.
    hiç bi yerde bulamıyorum patchi

zamanında arkadaştan cd ile alıp yüklemiştim
    şmdi o da kayıp

• gerçekten süpermiş o paket bulabilirsen msn den gönderirsin de mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu_tan_1991 -- 2 Şubat 2006 13:50:32 >
  • quote:

gerçekten süpermiş o paket bulabilirsen msn den gönderirsin de mi?

google da bi arama yaptım ama fayda etmedi

forumda o paketi yüklemiş biri çıkar elbet.

bizlerde faydalanırız
  • inşallah ben arıştırıyorum sende araştır olmazsa topic aç yada ben açıyım hangisi
  • quote:

inşallah ben arıştırıyorum sende araştır olmazsa topic aç yada ben açıyım hangisi

bence fazladan topic kirliliği yaratmaya gerek yok
    burdan konuşulmaya dewam etisn
    elbet sonuç çıkar..
  • ok ben yazıyom o zaman
  • arkadaşlar RED ALERT 2'nin bi patch varmış çoğu şeyi değiştiriyormuş eğer bildiğiniz yer veya bilgisayarınızda varsa yardımcı olun
  • arkadaşlar yukarıda sorduğum şeyi bilen yok mu lütfen yardımcı olun
  • quote:

arkadaşlar yukarıda sorduğum şeyi bilen yok mu lütfen yardımcı olun

Geldim tamam
    Birazcık sabırlı olun yahu. Burda esas duruşta soruları cevaplamayı mı bekliyoruz sanki.. cıx cıx cıx
    bir adres (link) vereceğim oradan istediğinizi işinize yarayanı indirip kullanın. Umarım orada aradığınızı bulursunuz.
    Patch-mod-map ihtiyaçlarınızı burdan karşılayabilirsiniz. Nasıl yapacağınız sorusunu geçiyorum biraz okuyunca yada read-me leri okuyunca anlarsınız.

Online birbirimizle savaşabilirmiyiz acaba bu "hamachi" marifetiyle oynayan varmı bende bu soruların cevaplarını arıyorum.

Hadi kolay gele

http://www.cncgames.com/
    (download kısmında bi sürü özellik var red alert ve yuri için.. sömürün garii..)

• oyuna başla hemen bir kaç tane güç üretici isimini unuttum ondan yap para makineni bekle paran olunca hemen 2.sini yap daha sonra asker ve tank üretme yerleri fabrikalar yap bu sırada bölgeni düzgün bir şekle sok kare vb. düzenledikten sonra her köşeye ve her kenara bir tane savunma elektrik şojku isimlerini hatırlamıyorum onlardan koy ordun için bir boşluk bırak zamanla herif sana saldıracaktır herifin geldiği yerleri sapta burala birkaç tank koy daha sonra büyük bir ordu hazırla bu sırada üretime devam et para makinllerin sayısını arttır...ordunu ikiye böl iki farklı yerden saldır bunlar saldırırken hızlıca yeni bir ordu yap bunu defansta beklet giden 2 ordun da yok olursa defanstaki ordunu güçlendir saldırıdan dersler çıkar hava ekipleri düzenle daha sonra büyük orduyu 2 ye böl tekrar ynısından yap onuda ikiye böl bütün ordunu tek bir seferde adamın üstüne sal onlar savaşırken hava ekiplerini yolla bu sırada defansına pusucular koy güvenliği elden bırakma...

• nachfülbar C&C serilerinden hamachi de oynadığn varsa haberleşelim eğer mümkün oluyorsa savaşalım derim.. yoksa bu konu için yeni bi topik mi açsak

quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

oyuna başla hemen bir kaç tane güç üretici isimini unuttum ondan yap para makineni bekle paran olunca hemen 2.sini yap daha sonra asker ve tank üretme yerleri fabrikalar yap bu sırada bölgeni düzgün bir şekle sok kare vb. düzenledikten sonra her köşeye ve her kenara bir tane savunma elektrik şojku isimlerini hatırlamıyorum onlardan koy ordun için bir boşluk bırak zamanla herif sana saldıracaktır herifin geldiği yerleri sapta burala birkaç tank koy daha sonra büyük bir ordu hazırla bu sırada üretime devam et para makinllerin sayısını arttır...ordunu ikiye böl iki farklı yerden saldır bunlar saldırırken hızlıca yeni bir ordu yap bunu defansta beklet giden 2 ordun da yok olursa defanstaki ordunu güçlendir saldırıdan dersler çıkar hava ekipleri düzenle daha sonra büyük orduyu 2 ye böl tekrar ynısından yap onuda ikiye böl bütün ordunu tek bir seferde adamın üstüne sal onlar savaşırken hava ekiplerini yolla bu sırada defansına pusucular koy güvenliği elden bırakma...

• quote:

Orjinalden alıntı: zaymins

quote:

arkadaşlar yukarıda sorduğum şeyi bilen yok mu lütfen yardımcı olun

Geldim tamam
    Birazcık sabırlı olun yahu. Burda esas duruşta soruları cevaplamayı mı bekliyoruz sanki.. cıx cıx cıx
    bir adres (link) vereceğim oradan istediğinizi işinize yarayanı indirip kullanın. Umarım orada aradığınızı bulursunuz.
    Patch-mod-map ihtiyaçlarınızı burdan karşılayabilirsiniz. Nasıl yapacağınız sorusunu geçiyorum biraz okuyunca yada read-me leri okuyunca anlarsınız.

Online birbirimizle savaşabilirmiyiz acaba bu "hamachi" marifetiyle oynayan varmı bende bu soruların cevaplarını arıyorum.

Hadi kolay gele

http://www.cncgames.com/
    (download kısmında bi sürü özellik var red alert ve yuri için.. sömürün garii..)

abicim yok ya hikaye bu site

benim anlatmak istediğim çok daha farklı bişeydi
    başlı başına bi ek paket gibi cd den kuruluyodu

boyutuda yüksekti
    bu sitede herşey parça parça ve anlaşılır değil..

• quote:

Orjinalden alıntı: zaymins

Ne çakal adamlarsınız yahu..
    Oyunun açılımı ne ? bilen biliyor C&C = Command & Conquer...
    Başka varmı açılım ihtiyacın.. Generals, Zero Hour, Yuri's Reverenge, Red Alert 2 bunlarında türkçe anlamını mı yazayım... işiniz gücünüz çakallık ha..

Act Of War oyununa gelince : Ekran kartı sorunundan dolayı ben ancak introsunu ve ara yüzünü görebildim oyunu oynayamadım. Çok ayrıntılı bilgi edinmek istiyorsanız google de Act Of War diye aratın ordan gelen sonuçların ilkleri sizi bilgilendirecektir (Bunuda söylüyoruz.. hey allahım kimlerle forum yapıyoruz)

Online oynamak için oyunu orjinal satın almalısın.. Resmi sitesinden CD key ile account alınıyor...

dostum adamı deli etme...
    ortaya bi oyun adı attın ve ne olduğunu bilmiyorum.
    öğrenmek için sorduğumda da ''hey allahım kimlerle forum yapıyoruz '' diye artistvari bi cevapla karşılaşıyorum

ne bu tripler???

sen tüm oyunları anne karnında mı öğrenip hatmettinde soru soranlara trip atıyosun????

• güzel(patch)
  • quote:

Orjinalden alıntı: küreselısınma

güzel(patch)

patch var mı? sende
  • arkadaşlar bu arada online oynayacak yer bulan var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: küreselısınma

güzel(patch)

patch var mı? sende

cvp alamadım arkadaşım!!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.