Şimdi Ara

RED ALERT 2 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

orjinaline lüzum yok napacan orjinal olunca noluyor boyun mu uzuyor

ŞAKA YAPTIM KIZMA NASIL AMA ŞAKAM

bence iğrençsin
  • alınmadın de mi? dostum
  • aga orjin yüklicen tabii ki.çakma cd de ya problem çıkarsa savaşın orta yerinde???
    ne halt edersin???

ondan sora cd ciye küfür et dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Arkadaşım biz orjinalden bahsediyoruz ya.

• ben şu ana kadar hiç orj cd almadım ve hiç sorun çıkmadı normal cd lerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: çakal_e

aga orjin yüklicen tabii ki.çakma cd de ya problem çıkarsa savaşın orta yerinde???
    ne halt edersin???

Zuha sen çok etmişsin belli.

• bencede çok etmiş çok mu ettmiş bir soralım çakal_e sen cd ye çok mu küfür ettin?
  • Üç sayfaya çıkardınız şu oyunu yaw.. Bravo valla
  • Bu kadar geyiğe 5 sayfayada çıkar merak etme. Ortalıkta oyun yok muhabbet çok.
  • arkadaşlar şikayetçimisiniz? eğer öleseniz kilitliyim topici ama değilsiniz gibime geliyor çünki guvenkab cevap yazmazdın de mi?
  • quote:

arkadaşlar şikayetçimisiniz? eğer öleseniz kilitliyim topici ama değilsiniz gibime geliyor çünki guvenkab cevap yazmazdın de mi?

Anlayamadım ne demek istediğini.
  • quote:

quote:

aga orjin yüklicen tabii ki.çakma cd de ya problem çıkarsa savaşın orta yerinde???
    ne halt edersin???

Zuha sen çok etmişsin belli.

yok dostum benim başıma gelmedi ama siz ayaşamayasınız diye söyledim.kabahat ettiysem kusura bvakmayın.pek bi komiğinize gitti sanırım sizi düşünmem.

• quote:

bencede çok etmiş çok mu ettmiş bir soralım çakal_e sen cd ye çok mu küfür ettin?

etmedim ama sizde etmeyesiniz diye öneride bulundum.kabahat ettiysem kusura bakmayın beyler
  • quote:

quote:

bencede çok etmiş çok mu ettmiş bir soralım çakal_e sen cd ye çok mu küfür ettin?

etmedim ama sizde etmeyesiniz diye öneride bulundum.kabahat ettiysem kusura bakmayın beyler

yok canım kabahat değil yaa bende ettim yani etmedim diyen yalancıdır zaten korsancı insan yasa dışıdır ya o yüzden no problem yani.

• ok.

seninle bir ara netten online kapışalım istersen.ne dersin?bildiğin online kapışabileceğimiz site veya sistem var mı????
  • Şimdi bende oyun yok cd ler bozuldu ama yakında temin ederim bildiğim kadarıyla site yok ama birşeyler yapılabilinir.
  • valla eger başka arkadaşlarlada oynayabileceksem istediğim zaman çok iyi olur.
    beni sevindirirsin
  • quote:

quote:

arkadaşlar şikayetçimisiniz? eğer öleseniz kilitliyim topici ama değilsiniz gibime geliyor çünki guvenkab cevap yazmazdın de mi?

Anlayamadım ne demek istediğini.

hani dedinya oyun yok muhabbet çok dedinya şikayetçimisiniz bu durumdan o amaçlı anladın mı
  • quote:

quote:

ne kabahati lütfen bir daha duymamış oluyum

• valla ben oyunalrımın hepsini yeni cd ler almayı düşünüyorum ve mecbur ne yapalım bayılıcaz parayı...

bide bozuk çıkıyomuş cd ciye küfrü bas dur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.