Şimdi Ara

Red alert 3 multiplayer oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red alert 3 multiplayer oynayabilecen var mı? Ancak tüm oyuncuların oyunu orjinal değil. Denemelerde oyunun bağlantısını görüyor ancak key hatası veriyor. Daha değişik teknikleri bilen var mı?

• oyunun orjinalse serverların doluluk oranını söyleyebilirmisin?oyuncu bulmak kolay oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

oyunun orjinalse serverların doluluk oranını söyleyebilirmisin?oyuncu bulmak kolay oluyor mu?

cdyi bir arkadaştan alıp pcye kopyalamıştım Keyide internetten bulduklarımı geçerli olarak kabul etmiyor.
    xfire den bağlanmaya çalıştım tüm ayarları yaptım burada online oyuncu 3-5 tane de olsa bulabiliyordum malesef xfireyi açıp online oyuncu bulup redalert.exe otomatik açılılıyor fakat multiplayerde kimse görünmüyordu. Dolayısıyla bu yöntem de olmadı. Yine HAMACHİ den multi oynandığını öğrendim herşeyi ayarladım bir port açma ayarlama kalmıştı o yüzden bu yöntemden de başarılı olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 16 Ocak 2014; 23:27:08 >
  • Burada anlatılan ayarları yap,sorunsuz multi oynarsın: TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Burada anlatılan ayarları yap,sorunsuz multi oynarsın: TIKLA

link için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Burada anlatılan ayarları yap,sorunsuz multi oynarsın: TIKLA

link için teşekkürler

bende merak ediyorum nasıl yapıldığını . ayrıca sürekli güncel hamachi ağlarını nasıl bulabilirim

• üstte verdik ya link,daha neyi merak ediyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.