Şimdi Ara

RED ALERT OYNAYANLAR Bİ YARDIM PLS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR İLGİLİ FORUM OLMADIĞI İÇİN BURAYA YAZIYORUM RED ALERTT TA BİR BÖLÜM WAR AMA GECEMİORUM NE YAPMAM GEREK İŞTE SS!
    http://img403.imageshack.us/img403/6300/aasdqj0.png
    ne olur ban yazmayın sadece sordum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTowN -- 28 Mayıs 2007; 18:50:04 >

• Online oyunsa Diğer Online Oyunlar Bölümü'ne yaz.Değilse eğer PC Oyunları bölümü de mevcut mesaj panomuzda.Oralarda daha iyi yardım görürsün
  • bu oyunun egzersiz bolumu, o anamakinaya bos bi alan uzerinde 2 kere tiklayip kur daha sonra power plant, maden merkezi ve asker barakasi kur, 1 adet engineer (kopruyu tamir etmek icin) ve askerler cikararak kirmizi takimi yok etmen gerek,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 28 Mayıs 2007; 18:53:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

bu oyunun egzersiz bolumu, o anamakinaya bos bi alan uzerinde 2 kere tiklayip kur daha sonra power plant, maden merkezi ve asker barakasi kur, 1 adet engineer (kopruyu tamir etmek icin) ve askerler cikararak kirmizi takimi yok etmen gerek,

oke saol alllah razı olsun kardes
  • BURASI K.O GENEL RED ALERT GENEL BÖLÜMÜ DEİL
  • Güzel oYun bn bunu ve bunun bi üst oyununu bitirdim ismi Yuris onla daha coq zevk alırsın
  • @mpc
    aynen katılıyorum
    @KobeİsBacK
    sana katılmıyorum yuri's revenge çok sıkıcı bir oyun bence red alert kral oyun bide onun allien görevlerini brutalda oynadın mı çok manyak oluyo
    Bu oyunu orta seviyenin biraz üstünde biliosan brutalda görev yapmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

@mpc
    aynen katılıyorum
    @KobeİsBacK
    sana katılmıyorum yuri's revenge çok sıkıcı bir oyun bence red alert kral oyun bide onun allien görevlerini brutalda oynadın mı çok manyak oluyo

Sana Göre Sıkıcı Yap Bakalım Karsına 3 5 brutal...O Zamn Zevki Cıkıyoda En ii ilerlemeli ayda sawaşıyosun :P

• quote:

Orjinalden alıntı: _Ladymag3_

BURASI K.O GENEL RED ALERT GENEL BÖLÜMÜ DEİL

her topicte senin gibi biri çıkmak zorundamı, adam yardım istemiş yerini bulamadım demiş

• quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

@mpc
    aynen katılıyorum
    @KobeİsBacK

Multi tavsiye ederim Red alert 2 yi 4 saat boyunca oynadık ve ülkelerimiz Tam olarak bitirdik savaşmasıda bi 4 saat sürmüştü gerçekten zevkli zamanın nası geçtini anlamıyosun.

• red alert 3 çıktı
  • bence generalzero oynayın süper bi oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.