Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elinde link olan paylaşabilir mi acaba silinmiş mi anlamadım bekliyoruz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: emptiness

arkadaşlar elinde link olan paylaşabilir mi acaba silinmiş mi anlamadım bekliyoruz :(

Makine Çeviri Discord kanalında link mevcut.

• Mrmikda kullanıcısına yanıt

Sonunda be, hayırlı olsun diyelim o zaman. 2. kez oynucam zaten 2 seneden fazla geçti

• yama son gelen güncelleme ile uyumlu mu

• oyuna son gelen güncelleme ile beraber font fix çalışmıyor + resimdeki gibi sürekli fon fix çalıştırmaya çalışarak oyunun fontlar bozuk şekilde oynanmasını da engelliyor. programda tamam yazısı gelmediği için sürekli yeniden çalıştırıyor sanırım

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
  • bu discord kanalına nasıl katılabiliyorduk? Pc de discord uygulaması var ama belli bir sohbet grubunu nasıl aratıp buluyorum bulamadım. çok hakim değilim maalesef discorda. Tarif edebilecek var mı? Teşekkürler.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Konunun ilk sayfasında discord katılım linki var. Ona basarak katılabilirsiniz.

• Teşekkür ederim.

• kolay gelsin üzülsekmi sevinsekmi bilemedik oyuna güncelleme geldi yama çalışmıyor yamayı güncelleyebilirmisiniz emekleriniz için teşekürler

• oyuna yama gelmiş Türkçe yama çalışmıyor :(

• discord kanalında rdr2 başlığı altında güncel fontfix yaması yayınlandı.

• TheTurk61 T kullanıcısına yanıt

Yama iyide mesela Trainer ların hiç birinde yazı gözükmüyor.boş görüntü çıkıyor. Çözümü var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sanırım bi güncelleme geldi.(RDR2 Patch - Blood Money Update - 1.25 (1436.25). Sürüm 1436.25 oldu.Türkçe yama çalışmıyor.Çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace 71 -- 14 Temmuz 2021; 14:28:30 >
  • RDR2 Patch - Blood Money Update - 1.25 (1436.25) Güncellemesinden sonra oyun açılmıyor. Sürekli openGT3 pencereleri açılıyor ve bilgisayar bile kullanılamıyor.

• Fallenpredator3 F kullanıcısına yanıt

Discord kanalından son font fix'i indirdim.Artık open gt3 açılmıyor fakat türkçede olmuyor...

• Discord kanalından RDR2_TR_V10.rar indirip kurdum ama bugün yayınlananı.Daha önceki hata veriyodu.Düzeldi.

• Gönderdiğiniz rar. dosyasının şifresi ne?

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.