arkadaşlar elinde link olan paylaşabilir mi acaba silinmiş mi anlamadım bekliyoruz :( |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (165. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: emptinessarkadaşlar elinde link olan paylaşabilir mi acaba silinmiş mi anlamadım bekliyoruz :(
Makine Çeviri Discord kanalında link mevcut.
-
Sonunda be, hayırlı olsun diyelim o zaman. 2. kez oynucam zaten 2 seneden fazla geçti
-
yama son gelen güncelleme ile uyumlu mu
-
oyuna son gelen güncelleme ile beraber font fix çalışmıyor + resimdeki gibi sürekli fon fix çalıştırmaya çalışarak oyunun fontlar bozuk şekilde oynanmasını da engelliyor. programda tamam yazısı gelmediği için sürekli yeniden çalıştırıyor sanırım
-
bu discord kanalına nasıl katılabiliyorduk? Pc de discord uygulaması var ama belli bir sohbet grubunu nasıl aratıp buluyorum bulamadım. çok hakim değilim maalesef discorda. Tarif edebilecek var mı? Teşekkürler.
-
Konunun ilk sayfasında discord katılım linki var. Ona basarak katılabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim.
-
kolay gelsin üzülsekmi sevinsekmi bilemedik oyuna güncelleme geldi yama çalışmıyor yamayı güncelleyebilirmisiniz emekleriniz için teşekürler
-
oyuna yama gelmiş Türkçe yama çalışmıyor :(
-
discord kanalında rdr2 başlığı altında güncel fontfix yaması yayınlandı.
-
Yama iyide mesela Trainer ların hiç birinde yazı gözükmüyor.boş görüntü çıkıyor. Çözümü var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba sanırım bi güncelleme geldi.(RDR2 Patch - Blood Money Update - 1.25 (1436.25). Sürüm 1436.25 oldu.Türkçe yama çalışmıyor.Çözümü varmıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace 71 -- 14 Temmuz 2021; 14:28:30 > -
RDR2 Patch - Blood Money Update - 1.25 (1436.25) Güncellemesinden sonra oyun açılmıyor. Sürekli openGT3 pencereleri açılıyor ve bilgisayar bile kullanılamıyor.
-
Discord kanalından son font fix'i indirdim.Artık open gt3 açılmıyor fakat türkçede olmuyor...
-
Discord kanalından RDR2_TR_V10.rar indirip kurdum ama bugün yayınlananı.Daha önceki hata veriyodu.Düzeldi.
-
Gönderdiğiniz rar. dosyasının şifresi ne?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X