Genel sohbete yaz atarlar :) |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (164. sayfa)
-
-
Yama sanırım el çevirisi olmuş artık şükürler olsun ki güzel bir yama ile rdr2 oynanabilir. Eline emeğine sağlık @zartzurt456
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yama v10 makina çeviri değil, bir grubun çevirmiş olduğu(eski bir yama) yamayı test için verdiği kişilerden kalma bir yama olduğunu düşünüyorum. Gün yüzüne çıktığı iyi olmuş, boşa gidicekti.
Yayınlayanların ve çevirenlerin eline sağlık. Sonunda oynamaya değecek bir yama.
İlk cümlem tamamen tahmin bir bilgim yok. Ama çevirinin makina çeviri olduğunu sanmıyorum
-
bende kimin emeği geçtiyse Teşekkür ederim. Öyle ya da böyle bu yama ile 2. defa bitireceğim. Mutluyum. Dün biraz oynadım doyamadım saat 01.30 da kapattım işe kalkamayacaktım :D
-
Çeviri elle çeviri gibi kaliteli olmuşmu beyler ??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet olmuş bu sefer
yama efsane makine çeviri değil nasıl oldu bilmiyorum ama iyi olmuş :D
-
v10 a ne oldu v09 yazıyor ?
-
Discord adresinden indirebilirsiniz v10 u
Yama kalitesi inanılmaz olmuş :D Helal olsun gerçekten.
Oyunun 4. Bölümünde bu yama vwrsiyonu geldi. Diğer versiyonlards da iyidi ona lafım yok. Arkadaşların yardımı ile kurdum ama inanın bu yama bi başka olmuş. Şuan harika görünüyor
Yama çok kaliteli olmuş gerçekten.Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerald008 -- 11 Temmuz 2021; 16:28:14 > -
Yamada müthiş bir gelişme var valla helal olsun, elinize sağlık.
Emeği geçen herkese teşekkürler. Yamaya kavuştuk sonunda sanırım. Fakat bu yama %100 mü yoksa eski çeviri ekibinin işinin yarım kalmasından dolayı yarım mı? Steam ile uyumlu mu?
-
Anlaşılan ana senaryo yamasını güncellediniz ellerinize sağlık. Peki yan görevler,eşyalar vb de düzeltme olmuş mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yılan gibi yama dene gör :D
-
Makiden ele geçti tıpkı Türkçeden Türkçeye düzenleyen gibi :D
-
Arkadaslar ozelden link atabilecek var mi final macini birakip rdr oynayacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link varmıdır ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X