|
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (166. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5
Alıntıları Gösterrar şifresi istiyor.
-
-
Arkadaslar oyuna yeni yama geldi guncelleyince font fix yamasini calisitirinca calismiyor..oyunda da baya bi ilerlemistim..bu arada sitedeki link olu..eger update gore bi yama yayinlarsaniz cok sevinirim..su anda yamaya tiklayinca oyun turkce olmuyor
-
Yeni yama geldi.v10!u kur. Discord'da son font fix'de var. 'Onu indirip oyun klasörüne atıp çalıştır, gelen ekran da ki "font fix" butonu
na bas,tamam de ve oyuna gir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wallace 71Yeni yama geldi.v10!u kur. Discord'da son font fix'de var. 'Onu indirip oyun klasörüne atıp çalıştır, gelen ekran da ki "font fix" butonu
na bas,tamam de ve oyuna gir.
AYnısını yaptım hocamda ben de de türkçe olmadı,anlamadım gitti vieoya da baktım birebir yaptım ancak türkçe olmadı çözemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wallace 71Discord kanalından RDR2_TR_V10.rar indirip kurdum ama bugün yayınlananı.Daha önceki hata veriyodu.Düzeldi.
Teşekkürler hocam ben de bunu indirdim şimdi, yeni gelen güncelleme ile çalışıyor yama.
Not: rar şifresini çok soran olmuş özelden, burayada atayim direk bunu kopyala yapıştır yapın arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leona Heidern -- 17 Temmuz 2021; 16:21:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leona HeidernTeşekkürler hocam ben de bunu indirdim şimdi, yeni gelen güncelleme ile çalışıyor yama.
Not: rar şifresini çok soran olmuş özelden, burayada atayim direk bunu kopyala yapıştır yapın arkadaşlar
Alıntıları GösterBende indirdim kurdum ama hala Türkçeleşmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_VBende indirdim kurdum ama hala Türkçeleşmedi.
Alıntıları GösterHocam oyunu hangi store'dan aldınız, ben epic store dan almıştım sorun yaşamadım, kısa bir video da çektim yamanın nasıl yükleneceğiyle ilgili umarım işinize yarar.
Volkan KöroğluyoutubeRed Dead Redemption 2https://www.youtube.com/watch?v=QJE09f_rbyo&feature=youtu.beNot: rar şifresini çok soran olmuş özelden, burayada atayim direk bunu kopyala yapıştır yapın arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leona Heidern -- 17 Temmuz 2021; 16:20:58 >
-
Aslında kurulum basit dosyaları oyunun yüklü olduğu yere kopyalayıp exe açıyoruz önce tr yama aç kısmına tıklayıp daha sonra bir kez daha exeyi açıp font fixe tıklıyoruz ve launcherdan oyuna giriyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rockstar launcher'dan maalesef çalıştıramadım.
-
v9 da sorunsuz olarak oynuyordum fakat v10 da Türkçe olmadı. yaklaşık bir aydan fazladır online Türkçe olarak oynuyorum sıkıntı olmadı. Şimdi yeni güncelleme geldi Türkçe oynamak istiyorum ama yamayı kurdum Türkçe olmadı. Yamayı online da uyarlayabilir misiniz acaba çok iyi olur.
-
Yeni gelen DLSS güncellemnesi ile çalışıyor mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: performer999Yeni gelen DLSS güncellemnesi ile çalışıyor mu ?
Çalışıyor DLSS açık oynuyorum şuan
-
rockstar launcher'dan maalesef çalıştıramadım.
-
launcher kapat saatin ordan ilk önce sonra oyunu yönetici olarak aç de olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456launcher kapat saatin ordan ilk önce sonra oyunu yönetici olarak aç de olur
denicem ama tam hala anlamadım. biraz daha açık yazsan !
-
Eskiden rtx 3080 ile ultra ayarlarda 2k 60+ fps oynuyordum. Şimdi DLSS Quality ile ultra ayarlarda 4k 60 fps+ oynuyorum. DLSS et mi tavuk mu balık mı hala çözemedim fakat bir şeyleri ya çok iyi yapıyor ya da çok iyi göz boyuyor.
-
V10 çalışıyor sıkıntı yok, ilk açtığımda türkçe karakterler kutu şeklinde gözüküyordu ama ikinci açtığımda o da düzeldi. Bu arada çeviri çok başarılı olmuş, sanırım cümleleri elle düzeltmişler. Çeviri hatasına rastlamadım henüz. Kesinlikle tavsiye ediyorum yamayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kullaniciadi12
V10 çalışıyor sıkıntı yok, ilk açtığımda türkçe karakterler kutu şeklinde gözüküyordu ama ikinci açtığımda o da düzeldi. Bu arada çeviri çok başarılı olmuş, sanırım cümleleri elle düzeltmişler. Çeviri hatasına rastlamadım henüz. Kesinlikle tavsiye ediyorum yamayı.ben v10 kurdum ama Türkçe olmadı. ne yaptıysam olmadı. siz nasıl yaptınız anlatabilir misiniz acaba. benim oyunum orijinal sizin oyununuz orijinal mi acaba...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X