< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (168. sayfa)
-
-
Evet ilginç. Elinde son sürüm yedeği veya link olan özelde paylaşabilir mi lütfen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 26 Eylül 2021; 20:40:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buldum, DM atabilirsiniz.
-
Merhabalar v14 ün dosyaları acaba birilerinde var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThemnishMerhabalar v14 ün dosyaları acaba birilerinde var mı?
technopat sosyalRDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Eylül 2021)https://www.technopat.net/sosyal/konu/rdr-2-sorunsuz-tuerkce-yama-final-sueruem-eyluel-2021.1597093/ -
Bu yamayı kim yaptı?
-
orjinal dosyaları indirin onaylanmamış açık olan dosyaları inirmeyin virüs vb. gibi bişeyler için sonra şikayetci olmayın derim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456orjinal dosyaları indirin onaylanmamış açık olan dosyaları inirmeyin virüs vb. gibi bişeyler için sonra şikayetci olmayın derim :)
Bizzat kendim paketten çıkartıp yükledim o linktekini. Yine de uyarı için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun 1436.28 sürümünde çalışmıyor yamanın en güncel hali arkadaşlar. Oyunun güncel versiyonunda engellemişler galiba türkçe yamayı rockstar games launcher ile türkçe olmuyor hangi yamayı denersem deneyeyim.
Düzeltme: Rockstar games launcher kullananlar için oyunu launcherden açarsanız çalışmıyor oyunun kurulu olduğu yerden rdr2.exe yi yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsegnanteDream -- 1 Ekim 2021; 19:12:11 > -
Benim oyun sürümüm v1.0.1311.23 bende de çalışmıyor, oyunu ikinci kez tekrardan TR Yama oynayalım dedik ama sanırım boşu boşuna indirdik ne yapsam ne denediysem yapamadım bir türlü. Bu versiyona uygun bir yama var mıdır arkadaşlar?
-
Bu el çevirisi olan yama elinde olan varsa atabilir mi? Konu kilitlenmiş ya da silinmiş sanırsam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rdr2 son yama kuruluydu benimde bozuldu
rdr2 son yamayı boş bir klasöre çıkardım
oyunun olduğu klasöre kopyala değiştir yaptım
herzamanki gibi oyuna girdim düzeldi
-
başka nnapıyosun :D bizim discord grubu duruyo mu :D hala 1 senedir hiç girmedim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 7 Ekim 2021; 14:44:10 > -
duruyomu bu grup hala ya :D ilk biz filme alt yazı ekler gibi ceviri yaparken kurmustuk bu grubu :D sonra 1 seneye yakın girmedim ben.
şimdi grup discrodda gorunmuyor
-
Benimde fontlar bozulmuştu Türkçe yamayı kapatıp açtım düzeldi. Yani Türkçe yamayı kapatıp ingilizce olarak oyuna girdim çıktım ve tekrar yamayı açıp girdim.
-
arkadaşlar hazır indirim varken almayı düşünüyorum. Yama orjinal oyunda açılıyor mu problemsiz ? Bu kapatılan konuda ki normal çeviriden bahsediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Ekim 2021; 10:20:6 > -
Evet sorunsuz çalışıyor merak etmeyin alın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapatılan konudaki normal çeviri elinizde varsa özel mesajdan atabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X