Bir ana bu konuda çok sıkıntı yaşamıştım. Tam olarak nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Bazı modları kaldırdım ve Türkçe yamayı modlardan sonra yükledim. Sanırım bu şekilde çözülmüştü. |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (170. sayfa)
-
-
Sızdırılan El ile çeviri yi nerden bulabiliriz ? NEden kapatıldı o konu
-
Son versiyon olan Final 14 sürümünde görevler ilerlemiyor bilginiz olsun haritada her şey kitleniyor ve başlatılan görev bug'a düşüyor. Bilgilerinize.
-
Bin bir emekle hazırlanmış el çevirisini Rockstar'a şikayet eden leş insanlar şimdi mutlu mu acaba? Oyunun bitmiş cillop gibi yaması var ama 50 TL vermek istemeyen ruhu fakirlerin yüzünden erişemiyoruz. Devasa oyunu adamlar ince ince çevirmiş. Anlayarak zevk alarak oynanmasını sağlamış. 50 lirayı dibine kadar hak etmişler. Ama yok, bu ruhu fakir gafiller istiyor ki her şey bedava olsun, korsan olsun. Şark kurnazlıkları yüzünden bu güzelim oyundan mahrum kalıyoruz.
-
Boş yapma. İnternette el çevirisi mevcut zaten.
technopat sosyalRDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ocak 2022)https://www.technopat.net/sosyal/konu/rdr-2-sorunsuz-tuerkce-yama-final-sueruem-ocak-2022.1597093/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 2 Ocak 2022; 10:59:38 > -
Ben olayları çok sonradan okudum ama şikayet eden arkadaşların eline sağlık. Ortada bir suç var, hak ihlali var. Sen diyorsun ki "neden bu suçu, ihlali şikayet ettiniz?". Dünyanın hiçbir yerinde kanunen ürünün sahibinden izin almadan o ürün üzerinden para kazanamazsın.
-
Arkadaşlar oyun sürekli beni atıyor sizde durum nedir ? Orjinal kullanmıyorum.
-
Kullandığın her yazılım, her oyun orjinal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retr0_ -- 19 Ocak 2022; 10:0:0 > -
PCnin tarihini 13 Haziran 2019 yap. Aynı sorunu bende yaşadım böyle çözdüm.
Yine atarsa başka bir çözüm daha var ama bu garanti dene
-
İşte arkadaşlar bakın bu tür canlıların beyni bu şekilde çalışıyor. Whataboutismden can çekişen bir canlı örneği. Kendisi bugün bize model oldu. Teşekkürler retro. Emeklerini unutmayacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Ocak 2022; 13:50:21 > -
Hocam özelikle Ekran Kartı 73-74 derece olunca oyun atıyor.
PC Tarihi ile oynamam mümkün değil iş için de kullanıyorum olmaz yani
-
İşe ne gibi engel olur anlamadımki . İnternet erişimi olmaz onu diyorsun sanırım . Sadece oyuna girerken değiştircen çıkınca düzeltirsin zaten ki windows 10 da otomatik düzelt seçeneği var kendisi hallediyor :)
Isınma konusuna gelirsek daha önce oynadın demi o makineyle oyunu sorun olmadan?
Sistem yetmiyodur yada driver güncellemen gerekiyodur. Windows updateleri dahil. Ama bence tarih çözcek senin sorunu çünkü yükte 70-80 derece çok normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMetto -- 19 Ocak 2022; 16:25:15 > -
Bilgisayar tarih,saat vs oynayınca iş yerindeki VPN sunucusu bağlantıya tekrar izin vermiyor.
RDR2 yi ilk defa oynuyorum. 72-74'ü sıcaklık geçince donup oyundan atıyor.
GTX 1080 Tİ kullanıyorum. Fanlarını bile %100'e yükseltip oyuna giriyorum.
Oyun korsan değil de orjinal olsaydı bu problem devam edermiydi bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 19 Ocak 2022; 18:9:20 > -
Sistemin yeterli. Dediğim gibi çözümü bu maalesef tarih mevzusu :( Orjinaldede ffff error gibi garip hatalar mevcut diye biliyorum
-
şu yamaya hırsızlıktır diyen dışardan bir adam görse ne güzel ne dürüst insanlar yaşıyordur der. Halbuki yüzde 90ı hazımsız bir başka yamacı, yada küçük düşünen ergenler. Küçük düşünmeiyn bu hayatta bir ömür küçük kalırsınız. Kim bilir herbiriniz haytta büyük küçük ne haklara giriyorsunuz. Bu yamayı yapanlar adam al bedava türkçe çeviri yaptı desler Rockstar yine bu oyunu türkçe yayınlamaz. Tam tersi türkçe çeviri oyunun satışını artırır. Reklamını yapar. Firmanın burda kuruş zararı yok boş yapmayın.
-
Attığınız linkteki yamada virüslü dosyalar bulunuyor. Attığınız linkteki konunun içinde birkaç yerde bu belirtilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 29 Ocak 2022; 2:19:31 > -
Yama isteyene link buyrun
sıfır virüs
https://drive.google.com/file/d/1sNY8geor_rQFDT5ZwsavsaI1toHHC9SV/view
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 29 Ocak 2022; 23:22:48 > -
yamayı kurunca 10-15 dk oynadıktan sonra unknow error ffff diyip atıyor yaşayan veya çözüm bilen varmı
oyun orjinal epic games den aldım
edit:çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AmIMad_ -- 13 Şubat 2022; 23:26:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X