Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yamaya ulaşamama sebebinizin tam olarak onla alakası yok aslında. Forum donanım harici pek çok yerden yamaya erişmek mümkün. Kendi diskort kanalları var oradan bile erişiliyor

Forum donanım haberde de paylaşılmıştı ama buradan kaldırılmasını istediler ve kaldırıldı. O gelişmeleri sanırım bilmiyorsunuz.

Ben de şikayet edilmesini doğru bulmuyorum ama o şikayet eden arkadaşların bir kısmı bir anlık öfke ile şikayet ettiler. Yamada bu sıkıntının yaşanmasında azda olsa yapan ekibinde hatası var

Yama daha duyurulduğunda paralı olacağı zaten biliniyordu. O zamanlar kimse bir şey dememişti. Yamayı yapan ekip adına forumda bilgiler paylaşan arkadaş yama çok makul fiyattan çıkacak diye yazıp durdu. Tek sefer ve makul bir ücret karşılığında yamaya herkes sahip olacak dedi hep ve bunu ısrarla söyledi. Yamanın çıkacağı tarihi ve fiyatlandırma şeklini açıkladığı gün kıyamet koptu. Kıyameti koparan olay ilk gün açıklanan sistemdi.

Aylık abonelik olacak ve bunun karşılığında RDR2 yamasına sahip olacaksınız dedi. Oyunun yaklaşık 100 saat gibi sürede bittiği düşünülünce hayatı sadece oyun oynamaktan ibaret olmayan işi gücü olan arkadaşların pek çoğu bu açıklama karşısında şok oldular ve tepki gösterdiler çünkü çalışan birinin 100 saatlik bir oyunu bitirmesi 3-4 ayı bulabilir. Bu da Türkçe yama maliyetinin neredeyse oyunun kendi fiyatına eş fiyata gelmesi demekti.

1-2 gün sonra aynı arkadaş ekip olarak bu oyuna özel karar değiştirdik tek bir seferlik ödeme yaparak sahip olabileceksiniz dedi ama iş işten geçmişti. En başında bunu söyleseler şikayet edenlerin çoğu etmezdi. Çünkü şikayet ettiğini yazan 3-4 arkadaşın daha önce yama çıkınca parasını verip yama ile oynayacağım diye yazdığını görmüştüm.

Aylarca makul fiyattan çıkacak dedi o yama ekibinde görev alan kişi. 50-100 TL olur gibi laflar edenlere hayır çok daha uygun olacak diyordu. Mesele fiyattan çok fiyatlandırma sistemi yüzünden çıktı.

Dediğim gibi şikayet edilmesi hoş bir durum değil bende kızdım ama para verip alacakken fiyatlandırma şeklini görünce sinirlenip o sinirler şikayet edenlere bir şey diyemem. Çünkü sen aylarca tek sefer para ödeyeceksiniz fiyat 50 veya 100 TL gibi rakamlar olmayacak dersen sonra son gün abonelik sistemi ile yamaya sahip olacaksınız diye haber paylaşırsan tepki çekersin ve aylarca oyaladığın insanlarında bir kısmı o öfke ile şikayet edebilir.

Yama ekibi de bu olayda şikayet edenler kadar hatalı çünkü yamanın çıkmasına kısa süre kala abonelik sistemi ile dağıtma kararı aldığına kimse inanmaz. Bariz aylar önce o kararı almışsın ve o sistem üzerine çalışmışsın. Ama insanları geçiştirmek içinde insanlara yalan söylemişsin. Forumda çok fazla insan tepki gösterdi yama ekibine.

Tepkiler üzerine 1-2 gün sonra yeni karar aldık tek sefer şu kadar ödeyeceksiniz dediler ama en başından bunu söylesen forumda tepki gösteren sayısı 3-4 kişiyi geçmezdi.

Ben parasını verip yamayı alacaktım ama bu şekilde aylık ödeme ile sahip olunacak dedikleri gün bende şok oldum. Ha ben gidip şikayet etmedim ama herkes tepkisini farklı gösterir. Kısaca bu olayda tek sebep para değil.

Son olarak yamaya yapımcısının izin vermeme sebebinin bu şikayetlerle alakası olmadığını söyleyen pek çok kaynak var. Multiplayer Kanalında bu konu çok tartışıldı. Orada net olarak söylenen şey şikayet ile olacak olay değil dediler. Yapımcılar şikayet üzerine yamaları engelleseler RDR2 Türkçe yamasına sıra gelene kadar başka yamalar var dediler.

Multiplayer Kanalının editörlerinden biri yüz yüze RDR2 yamasını yapan ekipler görüşmüş. Yama yapan ekibin dediğine göre (yama gayri resmi olsa da çıktığına göre yalan söylemişler.) Oyunun yapımcısı adına bir avukat bir belge göndermiş. Belgede yamayı sonlandırın, bu güne kadar geliştirdiğiniz yamaya ait tüm dökümanları kalıcı olarak yok edin aksi halde dava açılacak yazıyormuş. Şimdi günün sorusu şu. Yapımcı ekip adına gerçekten yama yapan ekibe böle bir belge cidden gelmişse ve bu yüzden yama o dönem yayınlanmadıysa o halde o yama nasıl yok edilmedi. Neden sakladığınız ve 4-5 ay sonra başka bir yamanın içine eklenip sızdırıldı. Makine çevirinin içine elle eklenmiş bir yama onu anladık. Bu sayede sıkıntı çıkmayacak deniyor. Ama o iş öyle olmaz. Yapımcı firma yamayı fark etse bile dava açamazmış filan deniyor ama isterse öyle bir açar ki aklın durur. Ben paylaşmadım diyerek çıkamazsın. Adamların avukatı sana yamaya ait ne varsa yok edin demiş mi demiş peki sen yok ettin mi hayır. Ondan sonra istediğin kadar ben yayınlamadım de ne adamlar yer ne mahkeme yer bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Şubat 2022; 16:12:3 >

• Hocam ben de o yamayı kullanmak istiyordum virustotal linki de koyulmuş siz virüslü diyince bir şüpheye düştüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne virüsü tertemiz mis gibi el çevirisi mevcut :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technopattaki konuda değil mi hocam? Odyssey i bitirdim yan görevlrrler uğraşıyordum ondan sonra rdr 2 oynayacaktım. Virüs duyunca şüphelendim.

Yok hocam el çevirisini translate çeviriye uyarlayan kişinin bizzat yayınladığı yama
    Technopatten indirmedim discord kanallarından indirdim
    Herhangibir virüs bulunmamakta
    Defenderın en ufak birşey yakaladığı programları bilgisayarda barındırmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı Antivirüs yazılımları kendisini kullanan kişilerden çok azı yamayı indirince bir uyarı veriyor. O uyarıyı virüs uyarısı gibi olduğu için arkadaşlar virüs var sanmıştır. Ben norton kullanıyorum yamanın versiyon 14 ilk çıktığında Norton uyarı veriyor. O zaman kurmadım bekledim 1 hafta sonra Norton uyarı vermedi kendim tarattım. Telefonlardaki Mobil hat çekim kalitesi simgesini andıran güvenirlik düzeyi simgesi yeşile dönmüş ve 6 dişten 3 tanesi yeşildi. Bu yamayı 15 kişiden fazla kişi kullanıyor olarakta görünmeye başlamıştı. Mesela Norton bir dosyayı 15 den az kişi kullanıyorsa güvenirlik onayı vermeyebiliyor. Bu tür şeyleri bilmeyen biri virüs sanabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Technopat ve farklı yerde açık dosya paylaşımmı var. ordaki dosyalar orjinal yama dosyası değil ve VİRÜS TEHLİKESİ EN YÜKSEK SEVİYEDE,

büyük ihtimal virüslü dosyalar çünkü orjinal yama dosyaları değil ordaki.

orjinal kaynagından indirin yamaları. farklı sitelerde sıkıntı yaşamayın

not:Technopat daki o konuyu açan arkadşa ulaşın orjinal indirme linkini kulansın. kullanmıyorsa bilinki kesin VİRÜS vardır. çünkü dosyalar orjinal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 15 Şubat 2022; 12:53:23 >
  • Dediğiniz uyarı nasıl bir şey bilmiyorum ama ben yamayı orjinal linkinden indirdiğim halde Antivirüs uygulaması uyarı vermişti. Yama ekibinin Diskort kanalı üzerinden indirmiştim. Her uyarı virüs var demek değil. Benzer uyarıyı gecen gün sony oyunu god of war'ın steam güncellemesinde de aldım. Dosyalar dijital lisans sahibi olmadığı zaman veya o antivirüsü kullananlardan çok azı indirmişsede bazı uyarılar oluyor ve pek çok kişi bunu virüs tarzı uyarı sanabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

teknopat da paylaşılan dosyalar orjinal discord da olan dosyalar değil onu demek istiyorum. yani farklı değiştirilmiş dosyalar bişey olursa mesuliyet teknopat dan kaynaklıdır. bunu bildirmek istedim.

ordaki indirme ve dosya yapısı üzerinde oynanmış ve orjinal kaynak dosyaları değil kısaca.

• Yamayı kurmaya çalışırken parola istiyor. Parola nerede yazıyor?
    Edit: parola yazan yerdeki link şifrenin ta kendisiymiş. Ben oraya tıklayınca discord dan şifre çıkacak diye bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 16 Şubat 2022; 23:11:3 >
  • dosyadan bu uyarı çıktı. yok mu düzgün çeviri dosyası?

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
  • "Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition v1.0.1436.28" sürümüyle "RDR2_TR_V14" yamasını deneyen oldu mu?

• BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum. Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

font sorunu var, her yöntemi denedim font sorununu çözemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 24 Şubat 2022; 15:53:44 >
  • Bu yamayı nasıl indiriyoruz indirmek için herhangi bir link göremedim.

bende merak ediyorum. çalışan yama güncellemeyle artık çalışmıyor

• ugurbaba10 kullanıcısına yanıt

Pm attım bakın

• Font sorunu varsa "RDR2_TR_YAMA_v2_15092021.exe" çelıştırdıktan sonra oyunu açmayı deneyin oyunun başlarında bir sıkıkntı görmedim güncelleme neleri kapsıyor bilmiyorum o kısıma gelirsem bir kısıntı çıkabilir.

• İndirme linkleri çalışmıyor sanırım. Link bulamadım

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.