Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
215
Favori
696.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
636 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonrası için çeviri bulmak mümkün mü?

• Eline saglik hocam. Çok ozenli duruyor. Ilk defa oynayacagim cok heyecanliyim. Bu yama çalismiyor mu şuan da? Insanlar elle ceviri ariyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope05 H kullanıcısına yanıt

Yama çalışıyor. Bu arada bu çevirinin makine çeviri olarak lanse edilmesi sizi yanıltmasın çünkü aslında bilindik bir grubun elle çevirisi bu ama oyunun yapımcısı çevirinin yayınlanmasına izin vermediği için bir şekilde o çeviri makine çeviri içine gömülerek yayınlanmış.

NOT: Burada daha önce yayınlanan yama içinde bu dediğim. O yama silinmişti başlıktan başka yerden indirilebiliyordu. Şimdi konudaki ilk yazı tamamen değiştirilmiş ve benim söz ettiğim yama değil onla alakası olmayan başka yama eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 5 Nisan 2022; 13:2:50 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

başkan bir pm'de ben alabilir miyim ? teşekkürler.

• "RDR2 TR Yama V14" şeklinde arama yaparsanız yamayı rahatlıkla bulabilirsiniz.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt

pm atmıştım baktınız mı?

• bnede pm alabılırmıyım sımdıden tşkler turkce yama ıle ılgılı

• Merhabalar, discord üzerinden yamanızı indirdim fakat, küçük I harfini ve büyük İ harfini kutu şeklinde gösteriyor, bunu nasıl düzeltebilirim ?

• waless kullanıcısına yanıt

Oyuna bu sabah yeniden başladım. Bahsettiğin yama v14 sürümü ise. Rardan çıkan dosyların tamamını oyunun yüklü olduğu yere kopyalayın. Ondan sonra attığınız dosylardan bir tanesi exe şeklin olacak. O exe ye tıklayın ve en üstte tr yama başlat gibisinden bir seçenek var. Ona tıklayın. Daha sonrada steamden oyunu başlatın.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt

Oldu teşekkür ederim.

• Rockstar bugün oyunu güncelledi v15 çıkacak mı

• Bugünkü güncellemeden sonra Font fix çalışmamaya başladı v15 bekliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra Font fix e bastığımızda HAZIR demiyor ve font lar düzelmiyor. Sizde de bu sorun var mı?

• Discord sunucumuzda yamanın yeni versiyonu yayınlandı, oradan indirebilirsiniz.

• ya bana yardımcı olur musun sunucuya nereden oluşacağım

• Discord sunucunuz? Link atabilir misin hocam

• İlk sayfada discord linki var hocam, oradan katılabilirsin.

• Teşekkür ederim.

• Elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar game launcher ile oynayanlar tr yama açılmıyor bir türlü, bu sorunu çözen var mı?

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.