vay anam vay vay vay < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (3. sayfa)
-
-
hocam rdr online da da yama geçerli mi
-
Elinize sağlık.
-
abi oyunu ingilizce bitirmiştim sonra tekrar oynayayım dedim baktım hesabı çalmışlar sonra crack denedm oldu tam başlıcam bu yamanın gelmesi harika oldu varya iban verin hemen 20 lira atayımm
-
Allah razı olsun kardeşim . Paralı çeviriyi bekleyenlerdendim, olmadı çok üzüldüm. ama ısrarla oynuda oynamadım illa bir babayiğir çıkar diye, o da sen oldun. Çok teşekkür ederim.
-
beklemedeyizzzz
-
Büyüksün hocam teşekkürler
-
Bekliyoruz hadi bakalım -
pavalılar ağlıyor şefersizim. En kısa zamanda oynayalım
-
Eline emeğine sağlık hocam. Merakla bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bir kralsın sen ya
-
Helal be kral
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJantis -- 21 Aralık 2020; 18:34:28 > -
Paylaşılan fotoğraflarda "Aranıyor" kısmından alınan görüntüler spoiler içeriyor yalnız, bence orayı düzeltin. Ellerinize sağlık bu arada, oyunu ingilizce olduğu için oynayamayan çok kişi vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadymarsh -- 21 Aralık 2020; 18:26:18 > -
Ellerine sağlık, koca yürekli adam.
-
-
Helal be büyük adamsın.. Eyvallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman
Bu mesaj silindi.O yazdığını malum sürüm diye değiştir hocam. Açık şekilde yazmanız ceza yemenize sebep olabilir.
-
işte buna içilir. çay tabii. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X