Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 PC TÜRKÇE YAMA İSTEK (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyronspırex

geldi senin gibi biri tartışmayı başlattı işte beleş oynedım ozaman hep beleş olsun 1 kere yapar 2 kere yapar.oyunlar büyüyor dahada zorlaşıyor sırf senin gibi sadece kendi zevklerini düşünen biri zevk alsın diye hayatlarının bir bölümünden feragat edip neden çeviri yapsınlar.destek vermiş miş 2 pohpoh lamayla emeklerinin karşılığı almıyor oyun çevirinin aktif olduğu zamanlar ücretsiz çevirileri bir kaç ay gecikti diye etmediğiniz hakaretler kalmamıştı yada ücretsiz bağışlı olsun yine çoğu kişi bağış yapar laflarını da çok gördük.

Alıntıları Göster
    Yapmasınlar hocam o zaman. Ha eğer illa satacaklarsa işletme kurulur vergiler verilir o şekilde satışı yapılır hocam. Madem ortada bir hizmet alış satışı var bununda bir vergilendirmesi olmalı değilmi bizde vergi veriyoruz sonuçta

• Çeviri işi bir nevi modlamadır ve bunu isteyen bağış adı altında üyelik satarak firmalar ile restleşmeden yapabilir örnekleri mevcuttur araştırınız.

Ayrıca bu yapılan çeviriler için bir vergi zorunluluğu yoktur var diyorsanız meydan sizin şikayet edin. Zaten bir şey yapılamadığı için baya bir yerini yırtanlar ile kaynıyor forum zevkle izliyoruz.
  • w3tr pidacs
    anonymous
    oyunçeviri
    qnoops
    animusçeviri
    technogame

amma çok alternatif var la
  • Rockstar oyunlarını çevirmek, diğer oyunları çevirmeye benzemez. Bu yüzden en az 1 sene unutun derim yamayı..
  • Bu oyunu tek kişi çevirmek epey vakit alır. Ben Techno Game'den umutluyum biraz. Ücretsiz olması çok güzel olur ancak uzun sürede çıkar. Tabi ücretli çeviri grupları olacaktır elbet ancak ücretli olduktan sonra umarım ücretsiz yamalara nazaran kısa sürede çıkarırlar. Yama ücretsiz olacaksa 1 yıldan uzun sürede çıksa benim için sorun olmaz. Ancak ücretli çıkacaksa 1 yıl aşırı fazla... Oyun ne kadar büyük olursa olsun.
  • Bencede her türlü çevirilecektir bu oyun hiç şüphem yok.
  • Yahu RDR'den bahsediyoruz burada, adam gelmiş tek kişi çevirir diyor. Allah akıl fikir versin. İçimden Techno Game geliyor fakat eski GTA tayfası duruyorsa. Bir ihtimal Anonymous da olur. Animus girmez herhalde bu topa, ağızları DOS 2 ve Odyysey'den yanmış diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Yahu RDR'den bahsediyoruz burada, adam gelmiş tek kişi çevirir diyor. Allah akıl fikir versin. İçimden Techno Game geliyor fakat eski GTA tayfası duruyorsa. Bir ihtimal Anonymous da olur. Animus girmez herhalde bu topa, ağızları DOS 2 ve Odyysey'den yanmış diye düşünüyorum.
    Mafia 3 ü çevirdiler en son. Sessiz sedasız. Bakarsın rdr2 de çevirirler. Belkide gta 5 de yapdıkları gibi çokdan başlamış bile olabilirler.
    Not;umut fakirin ekmeği

• quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

w3tr pidacs
    anonymous
    oyunçeviri
    qnoops
    animusçeviri
    technogame

amma çok alternatif var la
    Ben qnoobs un çevireceğini sanmıyorum. Sonuçta adam tek başına çeviri yapıyor. Hiç girişmez bence. Ekip olayını da istemediğini daha önce söylemişti zaten.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Mafia 3 için çeviri hataları, çevrilmeyen yerlerin olduğundan bahsediliyordu. V2 sürümü gelecek denmişti yanlış hatırlamıyorsam. Adından söz ettirmek isteyen her grup çevirmek isteyecektir.
  • Benim düşüncem Anonymus Ve animus bir birlerine çok yakın çeviri ekipleri hatta arkadaşlar diyebilirim iki grup birleşerek bu yamayı çıkartırlarsa 1 aya çok rahat çıkar aksi halde tek bir grup bu işe girerse bu iş ellerinde patlar keza GTA 5 in fanları bu çeviriye el atarsa bu iki grup dan birisi çeviriyi daha bitiremeden ellerinde patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

Rockstar oyunlarını çevirmek, diğer oyunları çevirmeye benzemez. Bu yüzden en az 1 sene unutun derim yamayı..
    4 kişilik ekip 1 ayda çevirir
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    O 4 kişi yemeyip, içmeyip, uyumayıp çeviri yaparsa o dediğinin olma ihtimali var :) Bence yamanın çıkması en az 5 ay sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanie

Peki, paralı olursa destekler misiniz yamayı?
    Kaliteli ve emek verilmiş bir çeviri ücreti hak eder.

Toplum olarak emek sömürüsü konusu hiç gündemimizde yok, hiç veya en az bedeli ödeyip sahip olmayı ya da az koyup çok almayı ahlak edinmişiz çoğumuz. Emek de kutsaldır, mülk de kutsal ve dokunulmazdır, aradaki dengeyi bulmak lazım.
  • doruk91 kullanıcısına yanıt
    Devlet bundan da ekmek yemeyiversin adamlar yapsınlar parayla yada parasız isteyen kullanır kimseye zorla yama satan yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. Bir oyun çıksın, dosyalarına bakılsın, belki de 3 farklı grup birleşip tek çatı altında ortak çalışma yürüterek çıkarır. Kim bilir. En önemli ve güzel haber PC'ye geliyor oluşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanie

Peki, paralı olursa destekler misiniz yamayı?
    Hayır tr yama dediğin şey paralı olamaz. Qnoops çevirir büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Hayır tr yama dediğin şey paralı olamaz. Qnoops çevirir büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Siz mi karar veriyorsunuz buna?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.