Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 PC TÜRKÇE YAMA İSTEK (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de insanların iki kelime İngilizce öğrenmeye neden bu kadar uzak olduğunu anlayamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Mevzu iki kelime İngilizce öğrenmek değil. Oyunu anadilinde oynamak.Siz İngilizceden keyif alıp oynayabilirsiniz bununla hiçbir kimsenin sorunu olduğunu zannetmiyorum. Sizin insanların kendi anadillerinde oyun oynamak istemeleri ile ilgili ne sorununuz var. Türkçe olunca zorla Türkçe oynamak zorundamı kalacaksınız.
  • bu oyunda 500 bin satır üstü olduğu söyleniyor bazi arkadaşlar tek kişi yamayı çevirsin filan yazıyor bu oyun büyük bir ekibin altından kalkabilieceği bir oyun
    tek bir kişinin çevirisini beklemek mantık dışı.
  • Öğrendiğim kadarıyla 650k satırı var. Şuan o çeviriye bir ekibin başlayacağını sanmıyorum. En iyi seçenek Animus projesi onların da elinde hali hazırda 3 tane oyun çevirisi var. O yüzden tek kişinin bu yamayı çıkartmasını aklınızdan geçirmeyin bence.
  • Bu oyunun çevirisine başlandığı an 1 sene sabretmeniz lazım. Çeviriyi yapacak grup ya da şahıslara köstek değil destek olunması lazım. Gereksiz tartışmaları da bırakalım artık. Kim çeviriyorsa çevirsin, yeter ki kaliteden ödün vermesi.
  • Bir eleman RDR2 yi oynatabilecek bir PCye, akıllı cep telefonuna ve internet hattına sahip olacak. Fakat 20 TL. bağış yapacak parası olmayacak. Buna kargalar bile güler. Milletçe beleşi çok sevmemizden dolayı oluyor böyle.

Bu proje çok büyük bir iş. Bu nedenle oyun çeviri gruplarının ortak çalışması yerinde olur. Kesinlikle bağış karşılığı verilmeli. Adam günlerini harcayacak, karşılığı klavyene sağlık olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 5 Ekim 2019; 21:37:56 >
  • tabi ki bu oyunu çevirisini yapacak olan gruba destek olmak lazım.
    aylık en az 4bin maaş ve ssk'sının yatırılması lazım. ama yol ve yemek verilmeyecek oradan edilecek tasarrufla da yeni çevirilere kaynak oluşturulacak. bu iş öyle oturduğun yerden koltuğu gıcırdatmaya benzemez.
    bu kaliteli çevirinin içine "Turkish kovboylar" vb. gibi espriler katılması lazım.
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt
    Herkes işine geleni söylüyor işte.. bu tipler korsan yazılımı, filmi, oyunu vs ölümüne savunan kişiler. Bunlar emek nedir bilmez.
  • yama gelsin her türlü destek verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Herkes işine geleni söylüyor işte.. bu tipler korsan yazılımı, filmi, oyunu vs ölümüne savunan kişiler. Bunlar emek nedir bilmez.
    Aynen alayımız kapitalistiz, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... Sense bir emekçi.

Şaka gibi tipler forumun çeviri kısmındaymış da ben daha yeni keşfettim, çıkamıyorumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerden bir yere gidiyorsun, bir dünya sohbet ediyorlar. Zor bu oyuna türkçe yama yapmak.

PS4 de bitirmiştim ama türkçe yama çıkarsa PC de bir kere daha bitiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidetaka Miyazaki

Efsane Witcher 3 çevirmenleri bu oyun için tekrar bir araya gelmeli.
    7 düvel adamların içinden geçti. Hiçbir iyiliğin cezasız kalmayacağının en somut örneği w3tr ekibinin başına gelenlerdir. Ama hayali bile güzel orası ayrı😄

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Aynen alayımız kapitalistiz, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... Sense bir emekçi.

Şaka gibi tipler forumun çeviri kısmındaymış da ben daha yeni keşfettim, çıkamıyorumda.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınla benim dediğimin ilgisi nedir?
    Her türlü mantıksal safsatayı yapın millet haklı sanar belki.

Ben emekçiyim veya değilim bunun korsan oyun kullanmakla veya korsan başka bir şey kullanmakla ilgisi ne?

İyi o zaman bu mantıkla arabalar çok pahalı gidip çalmaya çalışalım? milyarder değiliz çünkü?
    Veya pc donanımları aşırı pahalı bugün orta seviye bir pcyi 6-7bine anca topluyorsun e o zaman gidip donanımı çalmaya çalışalım?
    (bu mantık zibilyon çeşit duruma uygulanabilir)

Şaka gibi olan kısım nedir? Bin kişinin çalıştığı bir projeyi rızaları dışında korsan olarak kullanmak mı? 5 yıl boyunca kitap yazan birinin kitabının pdf olarak nete düşmesi mi komik yoksa? Veya yüksek lisans için tez yazan birinin tezindeki cümleleri atıfta bulunmadan, izin almadan kullanmak mı?

Argümana bak: 'fabrikatör değilim, milyarder değilim o zaman korsan kullanabilirim.' 'Forumdaki tipler şaka gibi deyip ad hominem yapayım nasıl olsa mantıklı bir argümanım yok.'

Argüman yok, fikir yok bir de güya dalga geçiyor '4 bin maaş bağlayalım, sigorta yapalım' vs diyerek

Korsan kullanmayı nasıl meşrulaştırıyorsun onu yaz tartışalım. Konuyla ilgili argümanın nedir? Yok öyle mantıksal safsata yapmak, ad hominem yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 6 Ekim 2019; 17:4:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Qnoops çevirirse daha iyi olur bence daha hızlı olucağını düşünüyorum kimse duyurmazsa Qnoopsa mesaj atan olur mu acaba
  • Animusprojesi bide anonymusmudur nedir onlar yapmasında yamayı kim yaparssa yapsın 2 senede onları beklemeyelim şimdi .
  • Bi 30 benden çıkar

• Önemli olan bu iş parayla yapılacaksa ben herkesin yerine parayı vereyim ama bu yamayı bana 1 ayda yapabilecek mi yoksa 1-2 yıl bekleyecek miyiz afferdersiniz ben para veriyorsam o yamayı kısa sürede oynamak isterim 1-2 yıl bekleyeceksem onlara para vermek yerine gider dil kurslarına yazılır en azından hayatımda bir katkıya sahip olurum? :)
  • Qnoops el atmassa 1 yıldan önce hayal oynamanıza bakın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.